Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgleda da je zvezda baš rešena da ne osvoji titulu. mi smo se sa istom već oprostili, ali kad baš insistirate moraćemo da je uzmemo. bilo bi lepo da djukić u prvoj sezoni uzme duplu krunu, kako stvari stoje, to i nije nerealno.
šteta što voša nije dala još koji, pošto su realno zaslužili.

jeste počeli da smišljate novo ime za neosvojivu tvrdjavu? :lol:
veliki pozdrav za sve zvezdaše, a posebno za ilića.

ZzZzZz:
Posalji meni link kad bude završen.

A kako ćete u isti Option File da smestite CZ '91 i Juventus kad Jugović igra u oba tima?

Napravićete nekoliko Jugovića ili..?

pa, mora tako. recimo, da ne uradi tako, ne bi mogao da napravi ajax, jer otprilike jedino wooter nije igrao u nekom većem klubu posle osvajanja lige šampiona ...

biće gotovo ovih dana. još da napravi partizan i zvezdu 1990-1999 pa ću da okačim link.

v.v.ilic:
Bosko Djurovski je po meni jedan od najboljih halfova svih vremena. Uvek je bio stalozen, siguran u odbrambenim zadacima sa veoéma razvijenim smislom za uposljavanje napadaca pravim loptama. Mislim da je jedno vreme i bio kapiten. Za razliku od Milka, koji je bio odlican strelac ali nestabilnog duha, Bosko je ona druga strana ogledala. Mislim da ce bolje obaviti posao od Bajevica jer sebe nikada ne stavlja u prvi plan.

Bosko je LEGENDA Crvene Zvezde iz 80-tih godina.Za razliku od rodjenog brata Milka,koji je prodana dusa!
Ilke,a ti reci Vitu da je prekrsti sina...ili je barem trebao da napravi jos jednog. :D:D

Mislim da ce sledeci trener biti Jugovic. Posto je Bosko samo privremeno resenje,osim ako Bosko potpuno ne preporodi ekipu.
Inace ne daj Boze da nam Petkovic Ilija bude trener,on je trener u pokusaju.
Ne bih imao nista protiv da dovedu i Pizona. On je do sada u Zvezdi vec dva puta vadio kestenje iz vatre i Zvezda je sa njim uvek igrala ofanzivno.
Ko se seca znace da je Pizon vodio Zvezdu protiv Barselone. U oba meca Zvezda je prva dosla u vodstvo.
Mada cujem da se i Zengi klima u Turskoj.

Izjave Piksija.

Одласком са терена у 70. минуту утакмице са Војводином коју је Црвена звезда изгубила са 3:0, Душан Бајевић је поднео оставку на место шефа стручног штаба Црвене звезде.

Тим поводом, новинарима се после утакмице обратио председник Црвене звезде, Драган Стојковић, који је потврдио да је разговарао са Бајевићем и да му је овај поднео оставку.

"Отишао је на начин који није достојан његовог и реномеа Црвене звезде. У фудбалу се побеђује и губи. Црвена звезда је изнад сваког појединца и мора да буде јасно да су емоције једно, а одговорност и обавезе нешто сасвим друго", рекао је Стојковић и наставио:

"И даље сматрам да имамо квалитет за освајање шампионске титуле. Наглашавам и да је клуб свестан ситуације у којој се налази. Већ дуже време не играмо добро и зато овај пораз и не чуди толико. Екипу ће до даљег водити Бошко Ђуровски. У овом тренутку нећемо доносити било какве исхитрене одлуке".

"Ни јесенас нисам био задовољан играма упркос великој бодовној предности коју смо остварили. Нисмо себи смели да дозволимо овакав луксуз да нам се истопи предност на табели. Постоје многи разлози зашто је то тако и биће урађена детаљна анализа неуспеха", најавио је први човек нашег клуба који је рекао и да је упознат са ставом навијача.

"Ако Црвена звезда не буде била првак, у шта лично сумњам, јер сматрам да имамо квалитетне играче, спреман сам да сносим одговорност и последице јер бих то смтрао и личним неуспехом. Ово данас је било ново отрежњење за играче који морају да схвате какве су им обавезе и чији дрес носе. Понављам још једном да смо исувише велики клуб за било какве исхитрене потезе".

Vosa_Pixi.jpg

v.v.ilic:
Bosko Djurovski je po meni jedan od najboljih halfova svih vremena. Uvek je bio stalozen, siguran u odbrambenim zadacima sa veoéma razvijenim smislom za uposljavanje napadaca pravim loptama. Mislim da je jedno vreme i bio kapiten. Za razliku od Milka, koji je bio odlican strelac ali nestabilnog duha, Bosko je ona druga strana ogledala. Mislim da ce bolje obaviti posao od Bajevica jer sebe nikada ne stavlja u prvi plan.

ako ti tako kazes,ja nemam vise sta da dodam........Nek nam je Bog u pomoci...............

Samo da kažem da Bajević apsolutno nije kriv. Koliko je samo veličan zbog prvenstva. Svi ste govorili, ma nema veze Evropa, Bajević dobro vodi ekipu u domaćem prvenstvu. Sada kada su došli porazi, ne njegovom krivicom, odmah drvlje i kamenje na Bajevića. A krivica je na drugoj strani, loši igrači - loša selekcija. Jednom je kad tad moralo da pukne. Kakvi igrači, takvi i rezultati. Jednostavno neće više niko da se sklanja da bi Zvezda pobeđivala. Nešto se izgleda promenilo na relaciji Piksi-Terzić-"ostala kalakurdija".

Nego, ponavljam:
Treba nam uzastopno bar 4-5 i više nego uspješnih prelaznih rokova da pokrpamo ekipu i da napravimo nešto što je dostojno Evrope!
Ovo je sramota od selekcije igračkog kadra!!! Dosta je praksanja u Zvezdi!!!
Počeli smo da ličimo na klub za kaljenje neafirmisanih nižerazrednih potencijala!!!
Bajević nje kriv!!! Pristigle su ''fakture'' za ljetošnje izživljavanje nad ekipom prodajom svega što je dostojno da igra u Zvezdi!!! Isključivi krivac za ovaj cirkus jeste Dragan Stojković koji je tokom samo jednog jedinog prelaznog roka devastirao do tada solidan igrački kadar kluba!!! Ono šta je zvezda prodala moralo je kad tad da se osjeti! Poxi je jasno pokazao kolike su mu ambicije i kakvu ima viziju!!! Nemam namjeru da i narednih 10-15 godina slušam istu priču kao i ranije tipa ''pravimo tim za Evropu''!!! Samo nebesa znaju kakvu smo sreću imali kada smo doveli Kastilja (svaka čast dečku), dok svi ostali sebe i Upravu nisu opravdali ni 10%!!! Tu Bajević ništa nije kriv! Dobro je i izvukao iz ove škart ekipe te ostavlja iza sebe čist račun (prvo mjesto)!!!

ZzZzZz:
Ma ima tu i njegove krivice.
A znao je u pocetku da ce da ostane bez Zigica i nastavio je da forsira igru dugim loptama.
S kim da pravi igru nasredini??? Pa najzvučnija pojačanja koja je dobio da preformuliše strategiju nisu u stanju da opravdaju ni sjedenje na klupi!
Skontaj samo kako smo obojica spontano reagovali gotovo istim postovima u momentu kada je ubacivao u igru ''najjači adut'' kojeg mu je Pixi doveo da mu kreira igru (Georgijev)!!! Najtužnije je što smo bili u pravu jer nakon toga otišli smo na -3 razlike!!!
Pixi u Zvezdu dovodi škart najgore vrste i ko god sa takvim paćenicima može da drži vrh tabele, kapa mu dole!!! Više od toga tražiti potpuno je neobjektivno!!! :roll: 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back