RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cvidza:hahaha po od vas ne bi bio ni corav dinar za nasu bracu sa Kosova!!!
Jesi li sad veseo? Jesi'l?south:hahaha ..cigani - humanitarci![]()
![]()
![]()
..a jeste maznuli taj sleper :shock:
mogli bi da promenite ime,
Rainbow Six:Jesi li sad veseo? Jesi'l?Ma za takve kao što si ti nema pomoći u ni crvenom krstu! Šta u vezi srbaljske patnje na Kosovu normalnog čovjeka može toliko da veseli! Za takve je tema "Stadion" očigledno tijesna pa ti treba "Korida"!![]()
ti bolje vidi malo pravopis..i ne koristi staro-rimske reci u izrazavanju..
ima u citanci za III razred,kad se b pretvara u p...![]()
a inace ovo je fudbalska tema,pa ste zato ultra smesni sto se trpate gde vam nije mesto..
presli '' junacine'' most, i otisli srecni za beograd...sve ''junak do junaka''![]()
..a posle ce ti ljudi dole, da spavaju sa puskama pod jastucima....
....a videli su oni i vece junake, koji su se pokupili ....i ostavili ih dole, same..
zato,ne trpaj se gde ti nije mesto....i ostavi politiku na stranu
south:Nisam znao da si ti, pored toga što si grobar i stručnjak za Gramatiku.Rainbow Six:Jesi li sad veseo? Jesi'l?Ma za takve kao što si ti nema pomoći u ni crvenom krstu! Šta u vezi srbaljske patnje na Kosovu normalnog čovjeka može toliko da veseli! Za takve je tema "Stadion" očigledno tijesna pa ti treba "Korida"!![]()
ti bolje vidi malo pravopis..i ne koristi staro-rimske reci u izrazavanju..
ima u citanci za III razred,kad se b pretvara u p...![]()
a inace ovo je fudbalska tema,pa ste zato ultra smesni sto se trpate gde vam nije mesto..
presli '' junacine'' most, i otisli srecni za beograd...sve ''junak do junaka''![]()
....a videli su oni i vece junake, koji su se pokupili ....i ostavili ih dole, same..
zato,ne trpaj se gde ti nije mesto....i ostavi politiku na stranu![]()
![]()
:wink: Čestitam.
![]()
![]()
![]()
Poštovani "prosvetitelju"south:...kad se b pretvara u p...
Dakle da ponovim: Ovo piše idiot koji u istom postu komentariše gramatiku na fudbalskoj temi i sam sebe demantuje u istom postu.south:...a inace ovo je fudbalska tema,pa ste zato ultra smesni sto se trpate gde vam nije mesto...
Zvuči kao da su to riječi su jednog podrumskog ratnog veterana iz 99-te.south:...presli '' junacine'' most, i otisli srecni za beograd...sve ''junak do junaka''![]()
zato,ne trpaj se gde ti nije mesto....
O terminu "politika" jedino ti tripuješ na ovoj temi!south:...i ostavi politiku na stranu
cvidza:sad koliko sam dosao sa tekme,navijanje nije bilo lose ali ne znam kako se koreografija videla!!!!
kastilju svaka cast!!!!!
pozz
Jesi li ti bio na utakmici u Smederevu? Koliko je bilo Mihajlovčana? Celo selo?ZzZzZz:Je li a sta je bilo to u Pazaru pa su danas istakli onu parolu "Dok Srbi sa Kosova Zvezdu cekaju "gospoda" u Pazaru Zvezdu brukaju"?
v.v.ilic:Jesi li ti bio na utakmici u Smederevu? Koliko je bilo Mihajlovčana? Celo selo?
Mislim da bi se Leka prije uklapao u garnituru na "groblju"!Kal-El:Upravu si što se tiče Lekovića.Koji će k***c onaj Leković u Zvezdi!!!
Napredak je radikalan, a principi su nam demokratski!Banci:Pozzzz moji ZVEZDASI.
Evo mene opet.Visim ova tema bas napreduje.
Banci:Pozzzz moji ZVEZDASI.
Evo mene opet.Visim ova tema bas napreduje.