Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskisni Delijo,

ja Dzaju pustujem pre svega i cak posle odlaska iz Zvezde on je za mene ostao legenda...

Ali sta ti mislis, zasto Pixi mora da prodaje igrace, zasto je Zvezda u ogromnim dugovima.....to je sve zatekao Pixi kad je dosao....i sta ce on da radi, nego da vadi klub iz gov.na a ko je Zvezdu tamo gurnu!?!?!? Ko je bio predsednik pre toga!?!?!?....e kad odgovoris na ovo pitanje, otkrice se neke stvari...

Svaka tebi cast za toliki staz na severu...ali ipak...mi ne zivimo od istorije...naravno da mi je drago kad kazem da je moj klub bio prvak sveta i evrope...ali ipak to su bila neka druga vremena...

@RACAM

Za to sto je Dzajic,a pre svega Cvetkovic uradio za nas u Bariju i Tokiju,ne daju mu za pravo da zvezdu posle toga unistava 12-13 godina!!!
Dzajic je svoje ODSVIRAO!!!
Cvele mu je 1996/97. (kada se povukao) ostavio na racunu 10 MILIONA ondasnjih MARAKA,ovaj je jos 1997. ili 1998. prodao Stankovica za oko 20 miliona MARAKA...i sve je to SPRCA i kad je video da nema gde,da ne moze nikoga da daovede,onda je poceo da svira qrcu sa menadzerisanjem,pola klubu,pola menadzeru.
Jedino je na taj nacin mogao da dovede bilo koga u Zvezdu,jer nije imao od cega da ih plati.
A jos cemo da vidimo sta ce da bude kada se budu procesljale finansijsike knjige za poslednjih 10 godina.
Dzajo,hvata ti za 12-13 MRSAVIH utakmica u Evropi za 10ak godine...BAS TI HVALA,to je bila DZAJINA evropska Zvezda!
Hvala ti za Ksamaks,Ekeren,Monpelje (onda drugoligas),CSKA odakle bese...iz Kijeva ili kako bese onaj neki smrdljivi klub od koga smo ispali pre 4-5 godina?
Hvala ti za Zenit...i jos neke anonimuse od kojih smo ispadali svih onih godina.
Da si ti Dzajo ostao nedostajao bi nam jos SAMO Fljamutari,kao grobarima,pa da se poisteovetimo sa njima!

@
Racam

Mnogo grešiš kod Zastavice. Zastavica je na svakoj Zvezdinoj utakmici u Beogradu i ide na mnoga gostovanja. Ti se nešto ne možeš pohvaliti sa velikim brojem utakmica Zvezde u inostranstvu za poslednjih 10 godina.
Delija takvog kova kao što se predstavljaš ne kritikuje ni jednu Zvezdinu Zvezdu ma šta o njoj mislio. A tebi i Zastavici kad dodje na Forum PLESsitnihDEMONA nećete se dobro provesti. Probaj Plessu da kažeš da si gledao više utakmica Zvezde od njega. :lol: :lol: :lol:

Lako je gledati sve zvezdine evro utakimce.Muka je gledati Zvezdu protiv Milicionara,Dvora,Cukarickog...itd.
Ne znam koliko sam gledao,ali sa svake cuvam ulaznicu.
Hvala Ilke na pomoci. :D
Ma,ovi svi koji pricaju da je Dzaja Legenda,oni su svojevremeno vikali "Musline odlazi",jer je covek odjebao Pjanovica. Ali je taj Muslin Zvezdi doneo TRI titule i DVA kupa,posle 5 godina!!!
Nikad nisam vikao nista protiv Muslina,on je jedan od najboljih trenera u Zvezdinoj istoriji!!!

Jedan od razloga zasto je Piksi morao da prodaje igrace je i taj sto je RAZJURIO sve spozore. Reci ce on "NEMOGU ONI DA MI SE MESAJU U POSAO". Ma nemoj, ja cu da ti dam pare, a da se bas nista ne pitam. Nema to nigde. Umesto da se okruzi jakim sponzorima, od se okruzi ljudima sumnjivih kvaliteta a i morala.
Najgore od svega je prizivanje ovih inspekcija. SVE CE TO ZVEZDA DA PLATI. To Piksije mozak nemoze da shvati.

RACAM:
Jedan od razloga zasto je Piksi morao da prodaje igrace je i taj sto je RAZJURIO sve spozore. Reci ce on "NEMOGU ONI DA MI SE MESAJU U POSAO". Ma nemoj, ja cu da ti dam pare, a da se bas nista ne pitam. Nema to nigde. Umesto da se okruzi jakim sponzorima, od se okruzi ljudima sumnjivih kvaliteta a i morala.
Najgore od svega je prizivanje ovih inspekcija. SVE CE TO ZVEZDA DA PLATI. To Piksije mozak nemoze da shvati.
Ja uopste ne znam da li ti pratis stampu,medije uopste...da li pratis sta se desava u Zvezdi?
Da li si mozda cuo da Telekom i Delta za skoro godinu dana koliko su bili "sponzori" nisu dali NI JEDAN JEDINI DINAR !!!
I naravno da SPONZORI NE MOGU DA SE MESAJU PIXIJU U POSAO!!! Sponozri placaju za to da se njihova reklama vidi NA TVu u NOVINAMA,NA KONFERENCIJAMA ZA STAMPU i da bi ih drzava OSLOBODILA POREZA !!! Nadam se da znas da firme koje sponozrisu sport,umetnost,nauku...su jednim delom oslobodjene od poreza.
I ne moze neki tamo menadzer u Telekomu da prica i savetuje Pixija sta ce da radi sa igracima. To je mozda moglo kod Dzaje,SAD NE MOZE!!! Ako je neko SPONZOR,NIJE VLASNIK !!!

Korner zastavica:
Ja uopste ne znam da li ti pratis stampu,medije uopste...da li pratis sta se desava u Zvezdi?
Da li si mozda cuo da Telekom i Delta za skoro godinu dana koliko su bili "sponzori" nisu dali NI JEDAN JEDINI DINAR !!!
I naravno da SPONZORI NE MOGU DA SE MESAJU PIXIJU U POSAO!!! Sponozri placaju za to da se njihova reklama vidi NA TVu u NOVINAMA,NA KONFERENCIJAMA ZA STAMPU i da bi ih drzava OSLOBODILA POREZA !!! Nadam se da znas da firme koje sponozrisu sport,umetnost,nauku...su jednim delom oslobodjene od poreza.
I ne moze neki tamo menadzer u Telekomu da prica i savetuje Pixija sta ce da radi sa igracima. To je mozda moglo kod Dzaje,SAD NE MOZE!!! Ako je neko SPONZOR,NIJE VLASNIK !!!
:pljes: :pljes: :pljes:
Ovo je smajlik koji aplaudira.
Bravo Ples.

RACAM:

pa svi ti sponzori zajedno tokom svih ovih godina (mislim na ove sto su otisli iz Zvezde) nisu nam dali sve ukupno ni milion evra...tako da...prodaja igraca je bila neminovna..:(

Tebi je glavna zamerka na racun Pixija to sto je prodao igrace!? Jel tako!? A zasto je to morao da radi...? Zbog duga....A ko je taj dug napravio....Pixi sigurno nije...vec neko ko je bio na njegovom mestu pre njega...a to je...!?!?!?

A reci mi ti, da si na Pixijevom mestu, kako bi ti regulisao to sa vracanjem duga!? Ne bi prodavao igrace, nego sta bi radio!?

Одржана седница Управног одбора
17.10.2006

Одсутан само Југовић

У уторак је одржана седница Управног одбора Црвене звезде на којој је усвојен извештај за претходни период, а изабран је и нови члан Управног одбора нашег клуба.

Председник клуба, Драган Стојковић, саопштио је да су седници присуствовали сви чланови УО осим Владимира Југовића који је синоћ по други пут постао отац па је његово одсуство оправдано.

Први човек Црвене звезде је на седници поднео исцрпан извештај који је о раду клуба између две седнице и он је једногласно усвојен. За новог члана Управног одбора је именован Велибор Совровић, генерални директор Ласте и председник Ватерполо савеза Србије. Врло брзо се очекује нова допуна УО са два до три нова члана.

На данашњој седници је формирана и комисија за имовину клуба. Њена улога ће бити да се утврди имовина којом располаже Црвена звезда и биће задужена за решавање евентуалних спорова са странама које са Црвеном звездом имају нерешен статус имовинских односа.

Председник те комисије биће Милан Томић, потпредседник Небојша Лековић, а чланови Милорад Ћоровић (директор стадиона), Србољуб Панић (помоћник директора Дирекције за имовину Србије) и Драгиша Милић (помоћник државног секретара за законодавство).

"У Црвеној звезди нема никаквих ломова, ратова и несугласица. Радимо у интересу клуба и не дајемо повода за било какве спекулације. Све нас највише радује то што је екипа на првом месту, где желимо и да остане. Жеља нам је да игра буде још боља и да настави да осваја бодове", рекао је Стојковић на крају свог обраћања новинарима.

Генерални секретар Небојша Лековић је саопштио финансијске детаље који се односе на рад клуба у до краја септембра ове године. Оно што је најважније је да је Црвена звезда у досадашњем делу године у финансијском плусу.

За првих девет месеци 2006. године клуб је остварио укупне приходе у износу од 13.443.500 евра, а расходи су око 11.830.000 евра. Према Лековићевим речима, када се погледа биланс из децембра прошле године, када је био минус од око шест милиона евра, јасно је о каквом се напретку у пословању ради.

Што се тиче кредитног задужења, констатован је добар напредак јер је дуг готово преполовљен. У овој години је враћено преко пет милиона евра дуга, а остатак задужења је око шест милиона. Лековић је изразио наду да би се са овог лета оствареним трансферима, од којих ће новац долазити сукцесивно следеће три године, Звезда у потпуности измирити сва своја дуговања.

"За основно функционисање клуба месечно је потребно 600.000 евра, али по нама је на годишњем нивоу потребно од осам до десет милиона евра да би клуб несметано функционисао. По први пут, Звезда ће у децембру донети буџет за следећу годину чиме ће се тачно утврдити оно на шта Црвена звезда да рачуна и какве расходе може себи да дозволи. Подршку у томе ће дати и нови спонзорски пул чије је формирање при крају. Надамо се да ће бити формиран до краја месеца", нагласио је Лековић и додао да је предузеће Паком из Ниша постало спонзор Црвене звезде у компјутерској опреми.

На крају, председник Стојковић се још једном осврнуо на причу о доласцима и одласцима играча.

"Многи нетачни подаци се износе у јавност са разних страна. Трудили смо се да за све играче који су отишли доведемо адекватне замене. Ако је отишао Луковић, дошао је Тришовић, уместо Јанковића је доведен Георгијев, уместо Ковачевића је ангажован Кастиљо, Аилтон је надоместио Жигићев одлазак, Гај је доведен као замена за Бишевца. Водило се рачуна о томе да се у квалитету не погреши превише, а у финансијском смислу не треба трошити речи какав је посао направљен. Ништа није рађено збрда-здола. Помака на боље има, али се не смемо заваравати јер знамо у каквој смо ситуацији. Потребно је мало стрпљења и добрих резултата на терену како би се сав рад исплатио".

Што се тиче кредитног задужења, констатован је добар напредак јер је дуг готово преполовљен

"Gotovo prepolovljen" ?
Prodali su celu ekipu i "gotovo su prepolovili dugove".
Eto samo da znamo da ce i iduce sezone otici cela ekipa,da bi se vratio i drugi deo duga :roll:

winston:
Што се тиче кредитног задужења, констатован је добар напредак јер је дуг готово преполовљен

"Gotovo prepolovljen" ?
Prodali su celu ekipu i "gotovo su prepolovili dugove".

Eto samo da znamo da ce i iduce sezone otici cela ekipa,da bi se vratio i drugi deo duga :roll:
Radi se o kreditnom dugu. Taj se vraća u ratama. Nije to tekući dug poslovanja. Taj dug je vraćen.
A znaš li ko se tim kreditnim dugom zadužio? Pixi ili neko drugi? :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back