8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
v.v.ilic:Ko pogodi ima gajbu češkog piva od mene kad stignem u BG.
Jel evropska utakmica ili domace prvenstvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
v.v.ilic:Ko pogodi ima gajbu češkog piva od mene kad stignem u BG.
Domaće.ZzZzZz:Jel evropska utakmica ili domace prvenstvo?
Hej bre...Gucanin:@Ilic
Da nije Zvezda - Velež, 1969. godine? :grin:
' 69 sam imao već maltene 100 odgledanih utakmica. :wink:
Da nije Zvezda-Partizan 1986? Joj, kad pomenu češko pivo, već zamišljam limenku Gambrinusa u ruci.v.v.ilic:A jel' treba da vam ja kažem koja je moja prva na Marakani? ...![]()
![]()
Ko pogodi ima gajbu češkog piva od mene kad stignem u BG. :wink: Poslednje se ne sećam.

winston:Grk u Zvezdi!
Trener Crvene Zvezde Dušan Bajević nastavlja sa jačanjem tima za nastavak sezone.
Novo lice na Marakani je fudbaler Etnikosa, Grk Epaminondas Kutramanos (23) ! Reč je o talentovanom igraču sredine terena, koji deluje u sredini veznog reda.
Grk će biti na probi na Marakani u narednom priodu, i ukoliko se sve
kockice "slože", doskorašnji fudbaler Etnikosa potpisaće višegodišnji ugovor sa šampionom Srbije.
Bajević je u dosadašnjem toku sezone najmanje zadovoljan igrom veznog reda, i najviše zamera na manjku lopti ka napadačima, koje fale recimo Brazilcu Ailtonu, jer nije rec o igraču koji sam stvara prilike.
Kutramanos bi mogao da reši sve probleme crveno-belih, a priliku da se dokaže imaće vec u utorak protiv omladinaca Crvene Zvezde u kontrolnom meču.
Imaš gajbu piva.ZzZzZz:Crvena zvezda - Rijeka 1963.?
Češkog. :wink: Ako si nestrpljiv idi u Mihajlovac u kafanu Sport u centru i popij neko domaće na moj račun. :wink:1959 je odigrana poslednja utakmica Zvezde na starom stadionu koji je odmah posle utakmice pošeo da se ruši a Marakana je otvorena 1963. Prva utakmica Zvezda - Rijeka 2:1Tokan:Oтварање Маракане 1959?![]()
Ma hajde, molimte, nisam ja tako malad koliko izgledam. Omanuo si za 23 godine.DeteSunca:Da nije Zvezda-Partizan 1986? Joj, kad pomenu češko pivo, već zamišljam limenku Gambrinusa u ruci.![]()
A Gambrinus je bolji točeni u krigli nego limenka. Ti od mene imaš kriglu Gambrinusa jer si u pogadjanju bio najgori.

v.v.ilic:1959 je odigrana poslednja utakmica Zvezde na starom stadionu koji je odmah posle utakmice pošeo da se ruši a Marakana je otvorena 1963. Prva utakmica Zvezda - Rijeka 2:1
ионако не пијем пиво, да се нудио шток ил нека друга жестина потрудио бих се више 
Evo vam post. :?v.v.ilic:1959 je odigrana poslednja utakmica Zvezde na starom stadionu koji je odmah posle utakmice pošeo da se ruši a Marakana je otvorena 1963. Prva utakmica Zvezda - Rijeka 2:1

cvidza:pevajmo zajedno
samo jedna je ZVEZDA

Ama tražio sam da pogodite koja je moja prva utakmica koju sam gledao na Marakani a ne uopšte. Ne znam gde je došlo do nesporazuma?bojan86:Ilke
mislio sma da si napisao da je to prva utakmica na "novoj" marakani, a ne tvoja prva utakmica...cccc![]()

Evo ti pitanje :wink: Uglavnom, nisi dobio gajbu piva. :wink: Ima je ZzZzZzv.v.ilic:A jel' treba da vam ja kažem koja je moja prva na Marakani? ...![]()
![]()
Ko pogodi ima gajbu češkog piva od mene kad stignem u BG. :wink: Poslednje se ne sećam.

v.v.ilic:Ama tražio sam da pogodite koja je moja prva utakmica koju sam gledao na Marakani a ne uopšte. Ne znam gde je došlo do nesporazuma?![]()
![]()
![]()