Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Продато више од 5.000 улазница

Портпарол Црвене звезде Милан Бошковић саопштио је да је до јуче до подне продато нешто више од 5.000 улазница, али је изразио уверење да ће трибине „Маракане” бити добро попуњене.

– Интересовање расте како се приближава меч, а по обичају највеће је на сам дан утакмице. Очекујемо велику подршку наших навијача, јер само уз њиихову помоћ можемо до успеха – казао је Бошковић.

-
Slabo.

winston:
Продато више од 5.000 улазница

Портпарол Црвене звезде Милан Бошковић саопштио је да је до јуче до подне продато нешто више од 5.000 улазница, али је изразио уверење да ће трибине „Маракане” бити добро попуњене.

– Интересовање расте како се приближава меч, а по обичају највеће је на сам дан утакмице. Очекујемо велику подршку наших навијача, јер само уз њиихову помоћ можемо до успеха – казао је Бошковић.

-
Slabo.
Slabo,nego sta.

Nije mi jasno zasto hoce da ruse Marakanu!
Meni bi bilo MNOGO zao kad bi srusili.
I koji ce nam **** najskuplji stadion u Evropi??
Nek postave video-bim i novi semafor na Marakani i puna kapa.
Arsenal je sagradio Emirates pa je sad u dugovima oko 350 miliona E :shock:
Oni bar imaju dobar razlog, jer im je uvek pun stadion pa ce lako da vrate taj dug.
Sta ce nama nov stadion kad ce na njemu da bude 3000 ljudi, skoro svaki mec :shock:

ZzZzZz:
Nije mi jasno zasto hoce da ruse Marakanu!
Meni bi bilo MNOGO zao kad bi srusili.
I koji ce nam **** najskuplji stadion u Evropi??
Nek postave video-bim i novi semafor na Marakani i puna kapa.
Arsenal je sagradio Emirates pa je sad u dugovima oko 350 miliona E :shock:
Oni bar imaju dobar razlog, jer im je uvek pun stadion pa ce lako da vrate taj dug.
Sta ce nama nov stadion kad ce na njemu da bude 3000 ljudi, skoro svaki mec :shock:

Ja sam čitao da je 250 miliona Evra. Međutim taj dug je reprogramiran na 25 godina, tako da se očekuju zvučnija pojačanja u januarskom prelaznom roku!!! A sada i stadion ima 60000 mesta, a kako je uvek popunjen do kraja, eto deo novca za vraćanje.
Uostalom taj stadion je građen upravo zbog prihoda od ulaznica, jer vodeći engleski timovi imaju stadione od po 60000 i višđe mesta, a Hajberi je imao 38500.

Bora Cvetković o meču sa Liberecom

Utakmica sa Liberecom je označena kao meč godine za šampiona Srbije Crvenu Zvezdu. Svoje utiske i viđenja pred revanš susret iznosi Bora Cvetković, asistent prvog trenera Dušana Bajevića.

"Posle dva gola koja smo primili u prvom meču, ništa nam drugo ne preostaje nego da od samog početka meča krenemo u ofanzivu. Neće biti nimalo lako zatresti dva ili tri puta mrežu jedne čvrste ekipe kakav je Liberec. Bilo bi idealno kada bismo u prvom poluvremenu uspeli da postignemo jedan gol, onda bi naše šanse u nastavku meča bile bitno povećane," rekao je za JSL "Sport" Bora Cvetković, pomoćni trener crveno-belih.

U revanšu Slovan će biti jači za tandem standardnih štopera.

"To je istina, ali na Marakani su uz pomoć naših fenomenalnih navijača padali i mnogo snažniji rivali. Moramo sve vreme biti jako oprezni, posebno u fazi odbrane, jer ukoliko bismo primili gol, našli bismo se u velikim problemima. Ipak, uveren sam da će naši defanzivci biti na visini zadatka i da se tako nešto neće dogoditi."

"Samo naglašenom kolektivnom igrom možemo nečemu da se nadamo. Ponavljam, sve će biti lakše ako u prvih 15-20 minuta postignemo pogodak. Siguran sam da bi tada češki fudbaleri u paklu Marakane teško sačuvali živu glavu. Psihološki se spremamo i za produžetke, eventualno i za penale. Učinićemo sve što je potrebno kako bi se domogli evropske scene," zaključio je Bora Cvetković.

Добро знај да увек ту сам ја
д обро знај да нећу никада
да те оставим, да те заборавим
добро знај да увек ту сам ја.

Звездо знај да лудо волим те,
ја не могу дана без тебе
срце своје сам спреман да ти дам
што за тебе лудо удара.

Једног дана, када прође све
кад ме буду стигле године
знај да никада нећи доћи дан
дан кад нећу бити с' тобом ја.