Ugledali se na one iz Partizana sto se tice prica o stadionu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
v.v.ilic:Znači odlazi.![]()
winston:A evo izgelda odeZao mi je sto nece videti novi stadion
![]()
![]()
![]()
Istina brate,stvarno.winston:Po meni on je iskljucivi krivac za losu igracu..
Neko ce reci pa Piksi je prodao ekipu.. Pa zasto mu je Bajevic dao? Zasto nije trazio raskid ugovora? Svesno je preuzeo ekipu i sad neka snosi posledice.
Slabi jesmo,ali se ne smemo predavati....SAMO NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!cvidza:hahahaha e stvarno kada partizana ne mozemo da pobedimo...
Slabo,nego sta.winston:Продато више од 5.000 улазница
Портпарол Црвене звезде Милан Бошковић саопштио је да је до јуче до подне продато нешто више од 5.000 улазница, али је изразио уверење да ће трибине „Маракане” бити добро попуњене.
– Интересовање расте како се приближава меч, а по обичају највеће је на сам дан утакмице. Очекујемо велику подршку наших навијача, јер само уз њиихову помоћ можемо до успеха – казао је Бошковић.
-
Slabo.
ZzZzZz:Nije mi jasno zasto hoce da ruse Marakanu!
Meni bi bilo MNOGO zao kad bi srusili.
I koji ce nam **** najskuplji stadion u Evropi??
Nek postave video-bim i novi semafor na Marakani i puna kapa.
Arsenal je sagradio Emirates pa je sad u dugovima oko 350 miliona E :shock:
Oni bar imaju dobar razlog, jer im je uvek pun stadion pa ce lako da vrate taj dug.
Sta ce nama nov stadion kad ce na njemu da bude 3000 ljudi, skoro svaki mec :shock:
Ja sam rekao ljudi. Navijače sa severa nisam računao. To je nešto posebno. Ali ti ljudi su pitanje. Oni radje komentarišu nego što hoće da izdvoje 200 dinara da gleda utakmicu.PLESsitnihDEMONA:Ilke na Marakani je uvek bar oko 3000 ljudi
Samo na severu oko 2000,a na otvaranju prvenstva cini mi se da je bilo i celih 5000 .
To je za nase uslove extra!