- Poruka
- 23.504
Ne znam šta je spam.68Charger440+6:Ti si koliko se secam dobio upozorenje zbog spama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam šta je spam.68Charger440+6:Ti si koliko se secam dobio upozorenje zbog spama.
A sada ti popusti i biće sve OK. I ne počinji ponovo sa Pixijem jer ćeš opet "izgubiti živce" pa te neće spasiti ni cela Severna Armija... :wink:legend world wide shalle:Iskoristio bih priliku da se zahvalim pojedinim ljudima ovde na pruzenoj podrsci,kao i Chargeru koji je na kraju ipak popustio.Vec koliko sutra cu na forumu biti sa svojim starim nickom
Sto se tice Piksija,vec sam odavno posumnjao u njega i njegove namere i sposobnosti ....
BUBIVII:Sad u cetvrtak igramo sa Slovanom...videcemo sta ce biti...![]()
Nadam se pobedi,i zelim da odemo dalje....ali realno gledajuci,to i nije za ocekivati...u svakom slucaju treba sacekati mec...winston:A sta moze biti?
Pa i to sto kazes,ali kakve smo srece sa protivnicima u kvalifikacijama za LS...bolje nam je da igramo u kupu UEFA.....salim se naravno,al svarno stalno nas zadese neki zilavi...winston:Ne znam.. Nemam neki entuzijazam za taj mec.. Ne osecam ga toliko vaznim... Mi mozemo da idemo u uefa ali i da igubimo titulu... Ne zna se sta je gore.
Pokazalo se po ko zna koji put,svaki nas los rezultat u evropi se odrazi na domace prvenstvo. Prioritet je prvenstvo,ako zele da i sledece sezone pokusaju u LG,ako bude bilo srece.
Tako, brate Shalle, ciganine!!! :wink: Lepa reč i gvozdena vrata otvara. :wink: Idi selektore, malo sredi ekipu za sledeću utakmicu.shalle87:Od sad cu se truditi da se kontrolisem.
Ja ne verujem bas u prolazak,ali to ne znaci da ne idem na utakmicu....idem kad god mogu da bodrim svoju ZVEZDU!!!v.v.ilic:Slovan može da se pobedi i to lako. Mlada Boleslav ga je tukla u Libercu, što Zvezda ne bi mogla u Beogradu? Tamo nam treba atmosfera koju smo imali protiv Milana i eto pobede i prolaska. Ali vidim da ste se svi vi unapred pomirili sa ispadanjem. Neće vas na Marakani biti ni 30.000 koje očekujete i to ti je to. Hoćete da Zvezda uspeva a sami tome ne doprinosite. Na utakmice treba ići onda kad Zvezdi ne ide, da je bodrite, da joj date impuls koji nedostaje. Lako je ispred tastature biti pametan. Ona šaka Delija koja redovno prati utakmice, ponekad nije dovoljna za velike uspehe. Idite i onda kada mislite da je sve gotovo. Videćete da nije.
PLESsitnihDEMONA:Naravno da ti se svidja...ti mislis da ja, kao, ne znam da ti se svidja.![]()
More....![]()
M.DuLe:Ovaj sportski objekt bio bi racionalnije rješen od postojećeg, kako bi na manjem prostoru mogao primiti više gledatelja.
M.DuLe:Prenosim danasnji tekst sa sajta "Vecernjeg lista".
Legendarni stadion Crvene zvezde na Marakani bit će u potpunosti srušen, a na njegovom mjestu niknut će novi čija bi vrijednost trebala iznositi visokih 550 milijuna eura. Novi če stadion biti moderan sportski objekt s pratećom infrastrukturom i kapacitetom od preko 60.000 mjesta, javlja "Press".
Nova Marakana neće imati atletsku stazu, a "Zvezda" trenutno dobiva velik broj ponuda građevinskih tvrtki koje žele ući u ovaj veliki posao. Nebojša Leković, tajnik kluba, kaže kako je trenutno najozbiljnija ponuda jednog austrijskiog investicijskog fonda.
"Austrijanci su spremni uložiti oko 550 milijuna eura u izgradnju novog stadiona. Bio bi to potpuno nov stadion s pratećom infrastrukturom. Ovaj sportski objekt bio bi racionalnije rješen od postojećeg, kako bi na manjem prostoru mogao primiti više gledatelja. Za potencijalne ulagače posebno je zanimljiva cjelina zemljišta, kao i odlična lokacija na kojoj se nalazi 'Marakana'. Međutim, još uvijek nisu poznati detalji o početku gradnje novog grandioznog objekta."
Ukoliko se planovi o izgradnji ostvare, Beograd bi mogao dobiti najskuplji stadion u Europi jer trenutno čelnu poziciju drži londonski Emirates čija je izgradnja stajala 535 milijuna eura.