Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ala će sada da padnu kritike.A ne zasluženo. To je naša stvarnost. Svi mi potcenjujemo protivnika a sebe uzdižemo. Zato padovi toliko bole. A ja uopšte nisam niti ljut niti razočaran. Poznajem češki fudbal i ne iznenadjuje me što smo ispali. Oni na fudbal daju mnogo više nego mi. Da li ste videli nekog stranca u njihovom timu? :P Volim što Stefan igra u Češkoj. Igrati tu bilo bi za njega strašno razočarenje. I za mene.

Svi vi koji ste za Piksija skinite gace da vas **** covek u bulju sve i posle mu popusite kitu!!!Alo bre ljudi covek vam pljuje u lice svima,pogotovo nama sto mu trpamo pare u dzep!!!Ovo je sramota!!!Raspodao covek ceo tim a vi mu se i dalje ulagujete!Nemate grama mozga!Ja sam vam odavno govorio sta ce biti od svega ovoga!Crkni Piksi!!!!!!!!

shalle87:
Svi vi koji ste za Piksija skinite gace da vas **** covek u bulju sve i posle mu popusite kitu!!!Alo bre ljudi covek vam pljuje u lice svima,pogotovo nama sto mu trpamo pare u dzep!!!Ovo je sramota!!!Raspodao covek ceo tim a vi mu se i dalje ulagujete!Nemate grama mozga!Ja sam vam odavno govorio sta ce biti od svega ovoga!Crkni Piksi!!!!!!!!
Rekao si da ćeš da se kontrolišeš. :lol: :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Oni na fudbal daju mnogo više nego mi. Da li ste videli nekog stranca u njihovom timu? :P
A sad odjednom nasi malo daju. A kad sam se ja bunio na silne prodaje igraca ti si skocio da branis Piksija.
Covevce pogledaj samo prosek godina igraca i sve ti je jasno. A da ne govorim kako nam je tim skrpljen sa stapom i kanapom pre mesec dana.
Ma ne vredi pricati.
Dokle god budu rasprodavali igrace na kraju svake sezone za vodu ovako cemo prolaziti.
end of story.

tab503:
1.A sad odjednom nasi malo daju. 2.A kad sam se ja bunio na silne prodaje igraca ti si skocio da branis Piksija.
Covevce pogledaj samo prosek godina igraca i sve ti je jasno. A da ne govorim kako nam je tim skrpljen sa stapom i kanapom pre mesec dana.
Ma ne vredi pricati.
3.Dokle god budu rasprodavali igrace na kraju svake sezone za vodu ovako cemo prolaziti.
end of story.
1. Bar si ti pratio moje postove. Ja ovo nisam rekao odjednom To je valjda 20-ti put kako ponavljam.
2. Naravno. Tu je u pitanju bila ekonomija a ne sport. Zbog toga ne treba skakati po Pixiju. :wink:
3. Rasprodavaće se sve dotle dok ne izmene ono pod br.1. Treba davati na pionire i omladince a ne na "gotove" igrače.

Naša uzajamna diskusija nije imala za cilj konflikt nego razmenu mišljenja. Svako je ostao kod svog i opet dobro. Svejedno mislim da se fudbal ne zasniva na rezultatu jedne ili nekoliko utakmica. Po meni, radi se o generalnom pristupu toj sportskoj igri. :wink:

Psihologue:
Odavno sam prestao da gledam nas fudbal...Ovako ce biti dok se ne promeni nesto u nasme fudbalu..
Teško da će se išta promeniti u fudbalu dok se ne promeni u državi. A što se tiče našeg uspeha u Evropi, on je polovičan. Nije katastrofalan. Partizan se kvalifikovao a reprezentacija se još uvek bori u kvalifikacijama. :wink:
Uzgred. Gde natuče onih 23.000 postova? :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Ej ljudi, pratim fudbal podosta godina, ali da ovako Zvezda ispada sramno iz Kupa UEFA sa dva poraza to nisam mogao ni da zamislim. Pa da je bilo bar nerešeno pa ajde. Ali ovako i na ovaj način to je stvarno bruka.
Piksi je uradio ono što niko nije uspeo. Raskrinkao je Zvezdu. Džajić je za njega klinja. Ono što je Piksi uradio sa Zvezdom za ovo kratko vreme, Bjeković i Zečević nisu uspeli sa Partizanom već dosta godina. Piksi ih je prešišao.
Takodje imam dosta toga protiv piksija i bajevica,ali da je piksi napravio visu pometnju u CZ nego bjekovic u partizanu nije bas.. Gorela bi marakana odavno..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back