- Poruka
- 9.594
Hvala.
A ja cu shaletu da objasnim neke stvari na sledecoj utakmici. He he he!
A ja cu shaletu da objasnim neke stvari na sledecoj utakmici. He he he!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lutko,nemoj da te sutnem,znas!MadonnaGirl:Nemoj samo da zaboravis kad je.....pxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevidljivi, ovde moram malo da uskočim. Sećam se i onog "rata" izmedju Grobara i mene. Nikada nisam upotrebio ružnu ili prostu reč u diskusiji sa njima pa sam dobio upozorenje da ću biti banovan ukoliko nastavim da ih "vredjam". A istina je samo u tome da nisu mogli toj istini da pogledaju u lice. Što se prigovora tiče, sam znaš da na tvoju adresu dolaze samo sa njihove strane. Ne znam primer da ti se neko od "cigana" žalio na taj način. A stvar je samo u tome da poneko ne shvata i ne prepoznaje suštinu ovog Foruma. Ne treba ga dizati u nebo i stvarati ga time nedodirljivim.68Charger440+6:Ja nikog od njih nisam video da psuje i vredja.
Raspravljaj sa njima koliko hoces, ali nemoj molim te psovati i vredjati.
Mi smo juce ili prekjuce, kad vec bi, imali bas ceo dan raspravku Zvezda vs Partizan pa nijedna psovka nije pala.
Naravno da ti se svidja...ti mislis da ja, kao, ne znam da ti se svidja.MadonnaGirl:Axaxaxaxaxxax...........jao zabole me stomak od smejanja...........pxaxaxaxxaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
E,ne znam da li sam ti rekla,ali mnogo mi se svidja to `Lutko`
pxaxaxaxaxaxa
More,kad ti sad za Slovan budem zadlanio jednu vaspitno disciplinsku preko nosa,ima da se useres.legend world wide shalle:PLES,hvala ti za sve sto radis za mene,i znam da to radis samo zato sto smo jako dobri prijatelji,samim tim mi je to jos vaznije!LEGENDO MOJA!CIGANINE MOJ!
ZzZzZz:Ko li je zainteresovan za Đokića, samo me to zanima.
v.v.ilic:Nevidljivi, ovde moram malo da uskočim. Sećam se i onog "rata" izmedju Grobara i mene. Nikada nisam upotrebio ružnu ili prostu reč u diskusiji sa njima pa sam dobio upozorenje da ću biti banovan ukoliko nastavim da ih "vredjam". A istina je samo u tome da nisu mogli toj istini da pogledaju u lice. Što se prigovora tiče, sam znaš da na tvoju adresu dolaze samo sa njihove strane. Ne znam primer da ti se neko od "cigana" žalio na taj način. A stvar je samo u tome da poneko ne shvata i ne prepoznaje suštinu ovog Foruma. Ne treba ga dizati u nebo i stvarati ga time nedodirljivim.
Ljuba92:Али на политици одлазака је могло мало да се боље ради. Ипак 9 стандардних да оде...много је.
Ljuba82:Да се ја питам, боље је да су продали тог Гаја него Бишевца. Еј бре Бишевац је млад, за њега ће увек моћи да се узме кинта. А мислим да су нудили 3М за маторог Гаја, дупло више.
Ђокић је солидан, јако је борбен, а и нисмо нешто са нападачима...али за 3.5 милке бих га продао само тако...
Па оправдан би био и одлазак Бајевића за 1М, ако се доведе Дујковић нпр...
Није Пикси баш најбоље одрадио прелазни рок...ок не могу да му замерим за појачања (радио је у циљу повећања квалитета, али се до сада баш то не види......видећемо на следећим текмама...већ против Чеха...кад будемо морали да јуримо, а не бранимо резултат). Али на политици одлазака је могло мало да се боље ради. Ипак 9 стандардних да оде...много је.
winston:Ne znam koliko znate,posle sezone je Briz nudio za D-jokica 3.5M.
Zvezda je odbila![]()