Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Corto Malteze:
Nisam gledao tekmu, ali sada mi je drago...
Cim se Pikseta sa Dzajicem po Svetom Stefanu srece pred Rendzerse, milozvuk je na dobro nam poznate kalkulacije, blago nama sa ovakvom upravom.
Cuo sam da su igrali ochajno?
Toliko ocajno da su se akcije svodile na Andjelkovica i njegove mizerne centarsuteve. Ako misle oupste da prave tim za UEFA kup neka se brzo rese tog Andjelkovica a sa njim u paketu i Randjelovica i Raskovica

Corto Malteze:
Nisam gledao tekmu, ali sada mi je drago...
Cim se Pikseta sa Dzajicem po Svetom Stefanu srece pred Rendzerse, milozvuk je na dobro nam poznate kalkulacije, blago nama sa ovakvom upravom.
Cuo sam da su igrali ochajno?

Ma Pixi je tezak amater u vodjenju kluba.Ej on i ovako neuigranom timu odlaze mec prvenstva sa Hajdukom.Kakav idiot.Da ne govorim o fantasticnom treneru koga je doveo.
Koji je to trener koji gleda tamno nekog Andjelkovica kako 50 puta centrira na suprotnu aut liniju i drzi takvog igraca u timu citav mec.

Neko_novi:
Toliko ocajno da su se akcije svodile na Andjelkovica i njegove mizerne centarsuteve. Ako misle oupste da prave tim za UEFA kup neka se brzo rese tog Andjelkovica a sa njim u paketu i Randjelovica i Raskovica

Citas mi misli. Andjelkovica neka salju na kaljenje bez povratka u neku sesku ligu a i tog Randjelovica koji je maximalno nesiguran golman i samim tim odbrana je takva kakva jeste. Raskovic .....o njemu i ne mozemo da sudima kada je on samo povremeni epizodista.

José Luis Torrente:
Raskovic .....o njemu i ne mozemo da sudima kada je on samo povremeni epizodista.
Kako ne mozemo... Pa da je covek neki igrac on bi bio u startnoj postavi pre dve sezone. I sama cinjenica da je 1 dobio loptu u preostalom delu meca dovoljna je da pokaze koliko njegovi saigraci imaju poverenja u njega. Uostalom, cela liga je ocajna tako da ovaj remi cak sta vise dobar rezultat jer smo imali poprilicno male sanse da prodjemo dalje 8)

ZzZzZz:
Ljudi, mi boljeg golmana od Randjelovica nemamo. Iz nase lige jedino mogu Kahrimana da probaju da dovedu.
Zvezda ne treba da kupuje igrace. Treba da prosiri skauting na okolne drzave i dovede mlade perspektivne fudbalere. Uvek je Zvezda imala dobru skolu fudbala, a poslednjih par godina nesto su popustili... Valjda ce se i to vratiti na staro pa da ponovo imamo fudbalere koji vrede, a ne Andjelkovice i Randjelovice.

Neko_novi:
Kako ne mozemo... Pa da je covek neki igrac on bi bio u startnoj postavi pre dve sezone. I sama cinjenica da je 1 dobio loptu u preostalom delu meca dovoljna je da pokaze koliko njegovi saigraci imaju poverenja u njega. Uostalom, cela liga je ocajna tako da ovaj remi cak sta vise dobar rezultat jer smo imali poprilicno male sanse da prodjemo dalje 8)

Ali zato saigraci imaju fantasticno poverenje u Andjelkovica.Mozda bi bilo bolje da su vise verovali u Raskovica a Andjelkovicu ni jednu loptu da nisu dali

И догодило се оно што смо очекивали...Гомила позера,шминкера и фотографа на северу.Неким људима не вреди причати...Зар Ш*****,А***,П*** морају да изгубе глас да би их људи послушали?Прво им тапшу на оном што кажу,а онда не поштују то што је речено.Страшно!Стока до истока и запада није знала 2 песме да отпева...Битно да знају да звижде,да вичу уаа педери,стоко...а кад треба лепо и мелодично да се отпева нека песма не знају више од 2 стиха...Немам речи...Сад се барем надам да у купу уефа неће бити толико позера.Делије,навијање од вечерас је најбоље да заборавимо и нек нам служи као опомена!Па ко ће да нам помогне,да подигне ниво навијања на још већи ниво ако не ми сами...Треба из овога да извучемо поуке и да нам се ово више не дешава.Ако нећете да навијате имате преостале 3 трибине.На северу се навија,а не седи,звижди и грицкају семенке...Зато,из овога извуците поуке да вам се више не понавља...Биће боље и вама,а и нама...

Ej bre...pogledaj stoku na severu.
Ljudi se plase da dodju na stadion.Uparvo treba da se cimas jel ce nekoda te pogodi stolicom ili raketom...pa bio sam 10 metara od onog decka protiv grobara.
G-ovna od uprave...ekipe...navijacha...i necu da se ponavljam...Za koga mi to navijamo ljudi?
I mrzim one price sada kada je tesko svi napustaju brod koji tone.Ej bre tim tone 10 godina...ebe mi se vise.
Svake sezone prodaju ono sto vredi...i kupuju neke polushane...ccc.I mi se samo lozimo i na kraju opet ostane samo Banat,Smederevo,Napredak itd.
A to sto se tice kupa uefa...pa karace nas ko stigne ja vam garantujem!J*ebem ti klub!!!!

mabnaclar:
Ej bre...pogledaj stoku na severu.
Ljudi se plase da dodju na stadion.Uparvo treba da se cimas jel ce nekoda te pogodi stolicom ili raketom...pa bio sam 10 metara od onog decka protiv grobara.
G-ovna od uprave...ekipe...navijacha...i necu da se ponavljam...Za koga mi to navijamo ljudi?
I mrzim one price sada kada je tesko svi napustaju brod koji tone.Ej bre tim tone 10 godina...ebe mi se vise.
Svake sezone prodaju ono sto vredi...i kupuju neke polushane...ccc.I mi se samo lozimo i na kraju opet ostane samo Banat,Smederevo,Napredak itd.
A to sto se tice kupa uefa...pa karace nas ko stigne ja vam garantujem!J*ebem ti klub!!!!
a ti si definitivno grobar cim toliko serres :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back