Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Xavi:
Стока сте ви симпатизери,који сте само уз Звезду на великим мечевима!Прави делија ће бити уз клуб и кад не иде...Испали смо,шта да се ради,идемо даље...Нећу због тога да престанем да идем на утакмице...А теби ако се **** иди на јна па еби...Такви као ти нам нису ни потребни!Иди глеадај утакмице јувентуса,а нас остави на миру и не називај нас стоком,кад се зна ко су највеће стоке...
Samo se ti lozi...mora da si neki naduvani klinja...Znas ti **** sta je navijanje i sever.Ali bas zbog stoke i marve vise i ne idem tamo..A bio sam svojevremeno i u grupi iz rakovice...
Bas ljudi koji ne znaju pricaju tako kao ti...Ajde reci sta je dobro u Zvezdi...STA?
Za cijeg qrca zdravlje ja da gubim zivce vise...eee moja budalo!

tab503:
Da se ne lazemo.

On je odlicno odigrao. Super se otvarao i prodirao i trebalo mu je jako malo prostora da uputi centarsut.
E sad. Dolazimo do drugog problema a to je nenormalno losa preciznost.
Licno smatram da je pokazao kvalitet (da ne kazem talenat da napravi sebi prostor da uputi centarsut) a da sada na treninzima treba da koriguje preciznost. A i napadaci bi mogli da budu pokretljiviji. Kako to da na desnoj strani nikad nikog nema.

Pa zasto bi i bilo nekoga pored desne korner zastavice gde uglavnom zavrsavaju njegovi centarsutevi.Covek je maximalno beskoristan i od tog njegovog otvaranja i milion centarsuteva nikakve vajde nije bilo.Jos tuznije je sto decko iz utakmice u utakmicu isto radi pa da ima malo mozga kao sto nema mogao bi da zakljuci da ne zna da centrira i da kad vec prodje bolje da loptu vrati na ivicu sesnesterca nego sto je sutne u aut na desnu stranu. Mada nije on kriv sto igra vec onaj ko ga stavlja u tim a to je verovatno Kosanovic.Bas sam ga gledao na SOS-u na konferenciji za stampu.Pa taj covek blage veze sa zivotom nema.Bolje Pixi da je kad je sutno Djurovskog uhvatio prvog prolaznika/cu koji su tad prosli pored marakane i postavio ga za trenera.

Mada sa druge strane gledano...imao sam prilike da upoznam licno dosta fudbalera Partizana i Zvezde (malo vise Partizanovih ali sve je to isto) ,i to su takvi bolidi da je to strasno.I zasto bi takve seljacine zasluzile da se plasiraju u neko takmicenje i recimo za to sto ce da trckaraju 90 minuta po livadi uzmu 40 000 evra (u ovom slucaju Zvezde). Ti ljudi ne zasluzuju ni 15000 dinara da imaju platu.Recimo koliko puta se sinoc desilo da se lopta odbije prema autu i slicno i da skotski fudbaler trci za njom da ne bi bio aut za Zvezdu a Zvezdini majmuni stoje i gledaju umesto da takodje bar jedan potrci da izvrsi pritisak na tog skota kako bi ovaj eventualno pogresio.Pa po tome se videlo koliko su borbeni.I zasto bi taj dobio 40 000 evra?Onaj mutavi Andjelkovic da za 90 minuta nicega dobije 40 000 evra.To je tragedija.Ili Randjelovic koji primi gol sa pola terena ili Milijas koji nije pretrcao ni 500 metara za 90 minuta.

José Luis Torrente:
Mada sa druge strane gledano...imao sam prilike da upoznam licno dosta fudbalera Partizana i Zvezde (malo vise Partizanovih ali sve je to isto) ,i to su takvi bolidi da je to strasno.I zasto bi takve seljacine zasluzile da se plasiraju u neko takmicenje i recimo za to sto ce da trckaraju 90 minuta po livadi uzmu 40 000 evra (u ovom slucaju Zvezde). Ti ljudi ne zasluzuju ni 15000 dinara da imaju platu.Recimo koliko puta se sinoc desilo da se lopta odbije prema autu i slicno i da skotski fudbaler trci za njom da ne bi bio aut za Zvezdu a Zvezdini majmuni stoje i gledaju umesto da takodje bar jedan potrci da izvrsi pritisak na tog skota kako bi ovaj eventualno pogresio.Pa po tome se videlo koliko su borbeni.I zasto bi taj dobio 40 000 evra?Onaj mutavi Andjelkovic da za 90 minuta nicega dobije 40 000 evra.To je tragedija.Ili Randjelovic koji primi gol sa pola terena ili Milijas koji nije pretrcao ni 500 metara za 90 minuta.
Ovaj covek je najpametniji!

mabnaclar:
Samo se ti lozi...mora da si neki naduvani klinja...Znas ti **** sta je navijanje i sever.Ali bas zbog stoke i marve vise i ne idem tamo..A bio sam svojevremeno i u grupi iz rakovice...
Bas ljudi koji ne znaju pricaju tako kao ti...Ajde reci sta je dobro u Zvezdi...STA?
Za cijeg qrca zdravlje ja da gubim zivce vise...eee moja budalo!

Гледај страни фудбал,и једи кокице,ја ћу још гледати моју Звезду и против Чукаричког и против Лучана,и на Марсу ако треба.И нема везе што Звезда нема везе

Слажем се с'тобом!!
Анђелковић игра одлично!Јете ли видјели колико му треба мало простора за центаршут!?
Само је проблем био што нема никог унутра да удари лопту!!
Велика је празнина била имеђу нападача(тј.Ђорђевића,Коро� �ана,Бурзановића и Милијаша) и Лукаша и Кастиља.
Морали смо,али морали да нападнемо са два шпица...Мислим да би билио другачије да је игро Јестровић...

Samo je problem što ne postoje igrači visoki 5 i više metara koji bi mogli da udare loptu koju on pošalje!!!
Otkad su Milijaš i Koroman napadači???

Onaj Andjelkovic kad centrira ta lopta prkosi zakonu gravitacije. Fenomen od igraca. A Molina koji gadja zeku u trepavicu sedi na klupi. Salas,koji moze da igra 1na 1 nije ni u protokolu,makar za poslednjih 15 min,ako nista drugo. A zamislite stanje svesti jednog deteta od 19 godina koje je do juce igralo pred 200-300 ljudi i sada izadje pred 50 000 ljudi koji urlaju. I sada to dete treba da bude hladnokrvno kada primi loptu,kada sutira,da zna ka da da krene,kada da saceka...mislim zamislite sami sebe u takvoj situaciji?

Za Ligu UEFA sledi mozda i gori pakao u zrebu!

Ajax
Galata (cini mi se i Besiktas)
Anderleht
Briz
Palermo
Sampa-verovatno
Atletiko
Hamburg
Bajern
Sparta
Seltik ili Spartak M.
...itd

Totalni pakao!

CZ sa Olimpijakosom za žrtve požara

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće 12. septembra u Atini humanitarni meč sa grčkim šampionom Olimpijakosom. Sav prihod sa meča namenjen je žrtvama požara koji su poslednjih dana u Grčkoj odneli veliki broj žrtava.

Utakmica je zakazana na inicijativu sportskog direktora Olimpijakosa Ilije Ivića, nekadašenjeg fudbalera beogradskih "crveno-belih".

José Luis Torrente:

Nije dovoljno što si ih upoznao pa da sad tu nešto pametuješ. Treba pre svega biti realan i reći da je Andjelkovic pretrčao bar 10 puta više nego Filip (rtrd) Djordjević, i barem se trudio. Samo bih voleo da znam ko je ćale tom Djordjeviću, neki mudonja garant u DB-u ili sl. Vidim još ga i brane ovde, kao ima 19 godinica, pa brate trebao je reći u svlačionici Kosane usro sam se, daj Pampers pa da se razilazimo. Strašno !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back