Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mabnaclar:
Jeste. Ja mislim dok se ne privatizuju svi nasi klublovi ima fudbal samo da nam tone. Uprava lopovi, a izgleda i vlast ima tu nekog udela. Svejedno dok neko ne ulozi dobru kintu, kao sto bi to bio slucaj da je dosao onaj milijader Mital, nece biti od igre nista, a ni stadioni nece biti puni. A to je najveci problem u nasoj fudbalskoj ligi i drzavi.

Neko_novi:
Jeste. Ja mislim dok se ne privatizuju svi nasi klublovi ima fudbal samo da nam tone. Uprava lopovi, a izgleda i vlast ima tu nekog udela. Svejedno dok neko ne ulozi dobru kintu, kao sto bi to bio slucaj da je dosao onaj milijader Mital, nece biti od igre nista, a ni stadioni nece biti puni. A to je najveci problem u nasoj fudbalskoj ligi i drzavi.
Kakva drzava takav fudbal,takvi navijaci,takvi fudbaleri i takvi moroni koji pushu ovde sve i svasta.
P.S.Ne mislim an tebe! :)

Pa znam. Pogledaj primer Engleske. Oni nisu igrali nekoliko godina zbog onog incidenta na Hejselu pa su se brzo oporavili, dozvolivsi investitorima da udju u klubove i od tada pa do sada je proslo jedno 10tak godina, a oni imaju mnogo jaku ligu. Kad 10 tima konkurise za mesto u Ligu sampiona to se zove jaka liga. Ja bi bio srecan kad bi se eventualno kod nas i Vojvodina i jos jedna ekipa ukljucile u borbu za titulu i parirale Zvezdi i Partizanu, ali to je nerealno sve dok se neizvrse neophodni uslovi za opsti boljitak sporta u Srbiji.

mabnaclar:
Ej bre...pogledaj stoku na severu.
Ljudi se plase da dodju na stadion.Uparvo treba da se cimas jel ce nekoda te pogodi stolicom ili raketom...pa bio sam 10 metara od onog decka protiv grobara.
G-ovna od uprave...ekipe...navijacha...i necu da se ponavljam...Za koga mi to navijamo ljudi?
I mrzim one price sada kada je tesko svi napustaju brod koji tone.Ej bre tim tone 10 godina...ebe mi se vise.
Svake sezone prodaju ono sto vredi...i kupuju neke polushane...ccc.I mi se samo lozimo i na kraju opet ostane samo Banat,Smederevo,Napredak itd.
A to sto se tice kupa uefa...pa karace nas ko stigne ja vam garantujem!J*ebem ti klub!!!!

Стока сте ви симпатизери,који сте само уз Звезду на великим мечевима!Прави делија ће бити уз клуб и кад не иде...Испали смо,шта да се ради,идемо даље...Нећу због тога да престанем да идем на утакмице...А теби ако се **** иди на јна па еби...Такви као ти нам нису ни потребни!Иди глеадај утакмице јувентуса,а нас остави на миру и не називај нас стоком,кад се зна ко су највеће стоке...

Vanjor:
Navijao sam sinoć za Zvezdu i gubio sam živce za bezveze.Onaj Anđelković mi je išao na ***** sa onim centaršitevim, pa to ni Žigić ne bi pohvatao.
Da se ne lazemo.

On je odlicno odigrao. Super se otvarao i prodirao i trebalo mu je jako malo prostora da uputi centarsut.
E sad. Dolazimo do drugog problema a to je nenormalno losa preciznost.
Licno smatram da je pokazao kvalitet (da ne kazem talenat da napravi sebi prostor da uputi centarsut) a da sada na treninzima treba da koriguje preciznost. A i napadaci bi mogli da budu pokretljiviji. Kako to da na desnoj strani nikad nikog nema.

Bullitt13:
Ма никад се не зна, али сигурно је да би тамо добру лову узели и на три утакмице пун стадион!!!

Iskreno, ja sam zeleo da udjemo u LS samo zbog dobre love koju bi uzeli, oko 10 miliona eura. A sto se takmicenja tice, mi tamo nemamo sta da trazimo. I ne samo mi nego skoro svi klubovi iz istocne Evrope. Pogledaj samo kako su prosli Olimpijakos, Levski i Dinamo Kijev prosle sezone. Mozda bismo i pobedili ili remizirali sa nekim na marakani ali mislim da vise bodova mozemo da skupimo u kupu UEFA.

: 50 uhapšenih oko "Marakane"

Tokom i posle fudbalske utakmice Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa u Beogradu uhapšeno je 50 osoba, dok su protiv 13 podnesene krivične prijave, a protiv 24 prekršajne, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

U Birou za saradnju s medijima potvrdjeno je da je posle meča, došlo do sukoba policije i navijača, kada je grupa osoba želela da udje u upravnu zgradu kluba.

Protiv pet osoba iz te grupe podnesene su krivične prijave. U sukobima nije bilo ozbiljnije povredjenih.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona završila se 0:0, što je Rendžersu bilo dovoljno za prolaz, jer je u prvom meču slavio sa 1:0.

tab503:
Da se ne lazemo.

On je odlicno odigrao. Super se otvarao i prodirao i trebalo mu je jako malo prostora da uputi centarsut.
E sad. Dolazimo do drugog problema a to je nenormalno losa preciznost.
Licno smatram da je pokazao kvalitet (da ne kazem talenat da napravi sebi prostor da uputi centarsut) a da sada na treninzima treba da koriguje preciznost. A i napadaci bi mogli da budu pokretljiviji. Kako to da na desnoj strani nikad nikog nema.
Слажем се с'тобом!!
Анђелковић игра одлично!Јете ли видјели колико му треба мало простора за центаршут!?
Само је проблем био што нема никог унутра да удари лопту!!
Велика је празнина била имеђу нападача(тј.Ђорђевића,Коромана,Бурзановића и Милијаша) и Лукаша и Кастиља.
Морали смо,али морали да нападнемо са два шпица...Мислим да би билио другачије да је игро Јестровић...

Da vam pravo kažem, ovo ispadanje je cena ziheraške taktike ne samo na samoj utakmici protiv Rendžersa već i neigranje prvenstvene utakmice protiv Hajduka u Kuli! Jer tim kome ne ide u napadu od samih priprema odlaže utakmicu u kojoj je moglo da dođe do nekih pomaka u igri i razigravanja nekih igrača. Ali ne, oni zakazali utakmicu protiv nekakvog Železničara, dali 5 gola i mislili su kako će Rendžers da se ukenja kad to vidi. A onda na samoj utakmici očekivano muljanje na sredini jer napad sa malim Đorđevićem koji nije dorastao da igra u Zvezdi, po svemu onome što je do sada pokazao, nije mogao ništa da uradi. Burzanović je jedini ozbiljno fudbalski izgrađen igrač. A gde su ona silna pojačanja? Za sedenje na klupi kao rezerva ne treba fudbalsko znanje.

FLUID:
Da vam pravo kažem, ovo ispadanje je cena ziheraške taktike ne samo na samoj utakmici protiv Rendžersa već i neigranje prvenstvene utakmice protiv Hajduka u Kuli! Jer tim kome ne ide u napadu od samih priprema odlaže utakmicu u kojoj je moglo da dođe do nekih pomaka u igri i razigravanja nekih igrača. Ali ne, oni zakazali utakmicu protiv nekakvog Železničara, dali 5 gola i mislili su kako će Rendžers da se ukenja kad to vidi. A onda na samoj utakmici očekivano muljanje na sredini jer napad sa malim Đorđevićem koji nije dorastao da igra u Zvezdi, po svemu onome što je do sada pokazao, nije mogao ništa da uradi. Burzanović je jedini ozbiljno fudbalski izgrađen igrač. A gde su ona silna pojačanja? Za sedenje na klupi kao rezerva ne treba fudbalsko znanje.
Umes ti po nekad da pricas i pametno!:sad: ...........................:lol: :lol: :lol:

FLUID:
Mrzilo me da ovo pišem, al' ubo si svaku riječ!!! 8-)

ZzZzZz:
Iskreno, ja sam zeleo da udjemo u LS samo zbog dobre love koju bi uzeli, oko 10 miliona eura. A sto se takmicenja tice, mi tamo nemamo sta da trazimo. I ne samo mi nego skoro svi klubovi iz istocne Evrope. Pogledaj samo kako su prosli Olimpijakos, Levski i Dinamo Kijev prosle sezone. Mozda bismo i pobedili ili remizirali sa nekim na marakani ali mislim da vise bodova mozemo da skupimo u kupu UEFA.
Upravo tako!!! Samo radi love, mada je veliko pitanje šta bi bilo i sa parama!!! Ovdje mislim najprije na iskustvo Partizana kada je riječ o prihodima svojevremeno ostvarenim u LŠ!!! :roll:
Ipak je u takvim pričama uvijek kao po pravilu previše muljatora!!! :roll: :-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back