Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbt koje gowno od utakmice, da ne bi Step strucni konsultant, smorio bih se ko zmaj. Step je jednostavno briljirao :lol:
Inace, obe ekipe su nikakve, Rendzers ocajan, nikakav, ono je tuga od ekipe, a uz to su i pickice. Taktika, sa kojom su igrali je blago erceno sramotna, anitpropaganda fudbala.Zvezda imala najvecu sansu da se plasira u LS, ali nije je iskoristila, zato sto je nula od ekipe. TO je to o tekmi. Ali jos jedan respect za Stepa majstora :lol: :lol: :lol: Ceka se trenutak kada ce da izadje na youtube :lol:

ajmo gledajte s vedrije strane, osvajamo KUP UEFA!!!!!!!!

Kako sad Kup UEFA? :shock: Zar niste ovde pričali da ćete da razvalite Rendžers sa najmanje 3:0???
I ono kao Rendžersi će da se u*eru od atmosfere na severu. Ja nisam čuo ništa posebno, tako je svaki put.
Zaključak: Cigani vole da preuveličavaju!!!

S druge strane, žao mi je što niste prošli(ovo je bila idealna prilika), mada je žalosno što neka od ove dve ekipe mora u LŠ! I Zvezda i Rendžers su bili očajni obe tekme, ali vi očajniji samo za gol u 90 minutu!!! Nikada Srbi nemaju sreće!

Ništa, sad vam Jestrović igra u kupu UEFA, možda nešto i uradite(jer osim njega nemate napadača). Pa onda sledeće godine u kvalifikacije za kup UEFA i tako :lol:

Baja-mali-Knindza:
Neki broblrm...?
Mali Knindza?:|
e073.gif

Alex.L:
Kako sad Kup UEFA? :shock: Zar niste ovde pričali da ćete da razvalite Rendžers sa najmanje 3:0???
I ono kao Rendžersi će da se u*eru od atmosfere na severu. Ja nisam čuo ništa posebno, tako je svaki put.
Zaključak: Cigani vole da preuveličavaju!!!

S druge strane, žao mi je što niste prošli(ovo je bila idealna prilika), mada je žalosno što neka od ove dve ekipe mora u LŠ! I Zvezda i Rendžers su bili očajni obe tekme, ali vi očajniji samo za gol u 90 minutu!!! Nikada Srbi nemaju sreće!

Ništa, sad vam Jestrović igra u kupu UEFA, možda nešto i uradite(jer osim njega nemate napadača). Pa onda sledeće godine u kvalifikacije za kup UEFA i tako :lol:
Ja sam rekao 3:1!!! Nemoj da si pokvaren!:evil: :evil: :evil: ...................................:lol: :lol: :lol:

MA i bolje je ovako.

Bar ce moci da igraju. Da su usli u LS ne bi ni igrali, samo bi vadili loptu iz mreze.

Opet se pokazala stara boljka. Nije problem u napadacaima nego u veznoj liniji koja ne ume ni jednu loptu posteno da prebaci. Centersuteva do mile volje a da je bar jedan uso u okvir 2 metra oko napadaca.

Trudili se jesu ali sta vredi kad ne znaju. Nije mi jasno bre da ne znaju da sutnu tu jebenu loptu i naprave koliko toliko upotrebljiv centarsut.

I bolje je ovako. U LS ne bi imali sta da traze.

Pazi, Artmedija je igrala fudbal, razvalila je Seltik 4-0 (eto na kojim granama se nalazi skotski fudbal), a ovo sto igra Rendzers, ja ne znam kojim imenom da nazovem. E vas boli, sto je takav raspad bolji od vas. propustili ste veliku priliku.
A Andjelkovica kao da je Cirkovic ucio da centrira. Centrirao je 100 puta, i nijedan centarsut nije bio ni priblizno dobar.
Jedina svetla tacka prenosa, neponovljivi Step :lol:
E sad, da ste zamalo ispustili plasman u Ls je diskutabilno. Niste imali nijednu postenu sansu. Sve sto ste imali je plod gresaka odbrane Rendzera. Tako da u sustini vi nemate za cim da zalite.

Sherlock:
A ta ista raspala Artmedija je dobila Porto u gostima, i za malo ispustila plasman u drugu fazu LS. Raspitaj se pre nego sto pocnes da kenjas i palamudis.
A ko sve vas nije iznag.zivao nakon te Artmedije i to u jace raspaloj MSL pa su se poslije svega toga još i palile svijeće ovdje nekim živim ljudima i nosali unaokolo nekakvi krstovi sa njihovim imenima!!!??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back