south:cigani..
mora da se cestita titula .. :shock:
![]()
![]()
ja ne znam drugacije
![]()
![]()
Nema sanse da cu ti dopustiti da tu sliku postavis ovde.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
south:cigani..
mora da se cestita titula .. :shock:
![]()
![]()
ja ne znam drugacije
![]()
![]()
68Mustang428CJ:Nema sanse da cu ti dopustiti da tu sliku postavis ovde.![]()
Dosao samo na trenutak!68Mustang428CJ:Oooooooooooooooooooooooooo vidi ko nam se vratio.
PLESsitnihDEMONA:Ilke,mislio sam da je ova Krsta postala nesto bolja...sto se tice servera,ali sve je obican **** kao sto je bilo i pre. Maltretiranje mi je da stavljam slike,jer mi je trebalo pola sata da okacim i ove dve. SAmo velika volja me je odrzala da ne popizdim i porazbijam sve dok sam kacio slike.
Ako uspem posle da okacim nesto stavicu.
Samo ga je Krstarica prilepila za stolicu! Nije mogao da udje!!! Umalo ne polupa sve oko sebe!v.v.ilic:Dosao samo na trenutak!![]()
A kao, to bi vam pomoglo da lakše prebolite ovih -13!!!FLUID:Naravno da ne mogu, kada se poništavaju golovi i sviraju nepostojeći penali za Zvezdu.
A evo sad ulazimo u 13-u godinu kako nam penal u derbiju nije sviran. Vrlo zanimljivo, zar ne?
Komentarisati???? Mene????FLUID:Ma jasno je da tebe ne treba kometarisati jer je tebi obraz kao đon. A provokacija kao dobar dan.
Videvši situaciju kod penala i da sam hteo pored dobre volje da vam čestitam ne dozvoljava mi ponos jer krađa u 2 derbija je mnogo. Prevršilo je svaku meru. I pored toga što vam ovi bodovi nisu potrebni morala je Zvezda da pobedi da bi proslavila na Partizanovom terenu. I posle neka me neko ubedi da ovde nema namere.
FLUID:Pomešao si godinu. Mislio si na pretprošlu godinu jer znam da smo pričali o pretprošloj godini. A za tu godinu imam penale na snimcima i može da pogleda ko god hoće i uveri se. Prošle godine zna se za koga su sudije duvale.
Ali ovde se radi o situacijama u derbijima. A tu je situacija da se vama svira sve kao da imate baletane u ekipi, i tako već punih 12 godina.
Slavimo!Rainbow Six:''I grobar sit i sve stolice na broju!!!''
Isplači se slobodno! Došao si među slavljenike! Sve ti je oprošteno!!! Samo veselo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E kako si nas si samo nasao pa si uslikao. Danas smo okretali prase na raznju u selu Prasek kod Hradec Kralova. Prezivaju se Ilic kao i ja ali su iz Bosne. Bilo nas je 8 Srba (ukljucujuci decu)a imali su i par ceha koji su bili razanj-majstori. Sada samo pijem vodu! :-DRainbow Six:
Ovaj najbliži, što je ovako porumenio ide komšijama!!! Ipak, mi slavimo i Đurđevdan i titulu!!!v.v.ilic:E kako si nas si samo nasao pa si uslikao. Danas smo okretali prase na raznju u selu Prasek kod Hradec Kralova. Prezivaju se Ilic kao i ja ali su iz Bosne. Bilo nas je 8 Srba (ukljucujuci decu)a imali su i par ceha koji su bili razanj-majstori. Sada samo pijem vodu! :-D