G
GRAVEDIGGER
Gost
PARTIZAN IMA CETIRI PREDSTAVNIKA U LIGI SAMPIONA I TO UFUDBALU,KOSARCI,RUKOMETU,VATERPOLU. PA VI CIGE VIDITE PARTIZAN ILI zvezdu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pozdrav!USTASO NEMOJ DA SRBE ZOVES BRACOM,JER SRBI I HRVATI NISU NIKAKVA BRACA!!!ISTRULECETE JEDNOG DANA U TOJ VASOJ HRVATSKOJ I TO OD MRZNJE KOJU STE VI POSEJALI MEDJU DVA NARODA!!! VI CETE SRBIMA UVEK DA LJUBITE NOGE,JER MI SMO CASTAN NAROD KOJI SE ZA SAKU DOLARA NIKADA NE BI ODREKAO SVOJE PROSLOSTI I KORENA!!!!Doc:Pozdrav braćo Srbi iz prohladne Hrvatske he he he he !Da se odmah razumijemo Dinamo je najbolji ali između zvezde i partizana svoj glas dajem zvezdi ali ono stvarno objektivno zvezda je jača i bolja!Zabili smo partizanu 5 komada što reći više!A i s delijama se čovjek može barem pošteno potući.Svi su grobari * samo bježe i sakrivaju se iza murije he he he!Pozdrav!
Prvo i osnovno vi ste ti koji ste započeli sva ta sranja i koji ste napali nas u našoj državi.Drugo mi se nikad nismo i nećemo odreći naših korijena a naši su hvala Bogu dublji,čvršći i stariji samo da se zna.Dakle a što se tiče ljubljenja nogu mislim da je jasno tko je kome ljubio noge i u ovom ratu a i u WWII pogotovo u bitci kod Višegrada he he he ! A da se vratim na nogomet ipak mislim da je Zvezda bolja od partizana i to nije zahebancija a što se tiče grobara još jednom ponavljam oni su obične picice koje se skrivaju iza murije,a s Delijama se čovjek može barem pošteno potući!Delije za razliku od grobara nikad nisu bili kukavice a zasigurno su veći Srbi od grobara.Pozdrav :wink:JEKA:USTASO NEMOJ DA SRBE ZOVES BRACOM,JER SRBI I HRVATI NISU NIKAKVA BRACA!!!ISTRULECETE JEDNOG DANA U TOJ VASOJ HRVATSKOJ I TO OD MRZNJE KOJU STE VI POSEJALI MEDJU DVA NARODA!!! VI CETE SRBIMA UVEK DA LJUBITE NOGE,JER MI SMO CASTAN NAROD KOJI SE ZA SAKU DOLARA NIKADA NE BI ODREKAO SVOJE PROSLOSTI I KORENA!!!!Doc:Pozdrav braćo Srbi iz prohladne Hrvatske he he he he !Da se odmah razumijemo Dinamo je najbolji ali između zvezde i partizana svoj glas dajem zvezdi ali ono stvarno objektivno zvezda je jača i bolja!Zabili smo partizanu 5 komada što reći više!A i s delijama se čovjek može barem pošteno potući.Svi su grobari * samo bježe i sakrivaju se iza murije he he he!Pozdrav!
Anonymous:Prvo i osnovno vi ste ti koji ste započeli sva ta * i koji ste napali nas u našoj državi.Drugo mi se nikad nismo i nećemo odreći naših korijena a naši su hvala Bogu dublji,čvršći i stariji samo da se zna.Dakle a što se tiče ljubljenja nogu mislim da je jasno tko je kome ljubio noge i u ovom ratu a i u WWII pogotovo u bitci kod Višegrada he he he ! A da se vratim na nogomet ipak mislim da je Zvezda bolja od partizana i to nije zahebancija a što se tiče grobara još jednom ponavljam oni su obične picice koje se skrivaju iza murije,a s Delijama se čovjek može barem pošteno potući!Delije za razliku od grobara nikad nisu bili kukavice a zasigurno su veći Srbi od grobara.Pozdrav :wink:JEKA:USTASO NEMOJ DA SRBE ZOVES BRACOM,JER SRBI I HRVATI NISU NIKAKVA BRACA!!!ISTRULECETE JEDNOG DANA U TOJ VASOJ HRVATSKOJ I TO OD MRZNJE KOJU STE VI POSEJALI MEDJU DVA NARODA!!! VI CETE SRBIMA UVEK DA LJUBITE NOGE,JER MI SMO CASTAN NAROD KOJI SE ZA SAKU DOLARA NIKADA NE BI ODREKAO SVOJE PROSLOSTI I KORENA!!!!Doc:Pozdrav braćo Srbi iz prohladne Hrvatske he he he he !Da se odmah razumijemo Dinamo je najbolji ali između zvezde i partizana svoj glas dajem zvezdi ali ono stvarno objektivno zvezda je jača i bolja!Zabili smo partizanu 5 komada što reći više!A i s delijama se čovjek može barem pošteno potući.Svi su grobari * samo bježe i sakrivaju se iza murije he he he!Pozdrav!
dabravo09:Ma,mnogo smo jaki!!!
Cigani klosari,LIGA SAMPIONAMRZI ZAGREB I TORCIDU MRZIM TEBE MARJANE I SA SEKIROM U RUCI P_O_k_L_a_C_u SVE SPLICANE!!!Dragi:Videcete na kraju sezone.....
NAPRED GROBARI!!!!!!!!!![/b]