ZVEZDA ILI partizan

• Začetnik teme Začetnik teme ZEMUNAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igor_ZR:
Zvezda nego sta!
Nema nista jadnije od ovih kako sebe nazivaju Grobara.
Zvezda je svojim DELIJAMA podarila EVROPSKU I SVIJETSKU TITULU i ako bog da opet ce, dok Partizanovi smrdljivi grobari kako opet oni sebe nazivaju, mogu samo da sanjaju o ulasku u Ligu Sampiona a titulu nemogu ni u snu vidjeti.
Nema nade za Ligu sampina dok Zvezda ne preuzme stvar u svoje ruke. Mislim da je krajnje vrijeme da se Partizan sprijeci u uzaludnim pokusajima za ulazak u elitno evropsko takmicenje, u evropi igra samo elita, a u Srbiji znamo koji je elitni klub naravno CRVENA ZVEZDA.

Veliki pozdrav svim DELIJAMA!
JESI POJEO MUDA POSLE ULASKA U LIGU SAMPIONA,UMUBOLNICE...

Mi cekamo nasu seansu jer blizu je blizu taj cas kad cemo opet biti u transu i pevati opet u glas.Mi volimo Crvenu Zvezdu i zivot joj dajemo svoj bicemo svuda gde igra do smrti smo verni njoj.

kad sam bio mali pratio sam po malo sport navijao za partizan i kad bi izgubio od protivnika tako bi se pobio sa sestrom koja je tada navijala za zvezdu sad ne, ne gledam utakmice ali ipak mi je milo sto neki nas tim ucestvuje u ligu najboljih i milo mi je za svaki uspjeh bilo kojeg naseg tima na evropskoj i svetskoj sceni.
a sta je bilo u Bari 91 o cemu se zapravo radi???

Back