ZVEZDA ILI partizan

• Začetnik teme Začetnik teme ZEMUNAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Crn kao ponoc i beo kao zora
u danima teskim osmjehe nam daje;
nek´ nosi ga pjesma navijackog hora
ljubav prema njemu dovjek ce da traje.

Hvala mu za svaku medalju i trofej
za ponos, za osmjeh, za svaku casu vina,
godinama pisah pobjednicki esej
maestralnim letom spram sportskih visina.

Bilo da je kos u posljednjoj sekundi
ili zlatan gol da zapali tribine,
srce snazno kuca nas se ponos budi,
a kroz nebo munja trijumfa nam sine

i dok se hiljade navijaca dizu
iz grudi potece pjesma partizana,
suze radosnice na oci vec sinu
SHAMPIONSKI PEHAR PONOVO JE S´NAMA.

PARTIZAN SHAMPION :wink:

I NARAVNO ZVEZDA!!!PARTIZAN SE MALO UZDIGAO SAD ALI EVO VEC SE SPUSTIO!!!MI DELIJE IH RAZUMEMO,PROSLI SMO SVE TO!!!JADNI ONI ALI"KO VISOKO LETI NISKO PADA"ZNACI ODGOVOR JE ZVEZDA,ZVEZDA I SAMO ZVEZDA!!! :P

Pozdrav braćo Srbi iz prohladne Hrvatske he he he he !Da se odmah razumijemo Dinamo je najbolji ali između zvezde i partizana svoj glas dajem zvezdi ali ono stvarno objektivno zvezda je jača i bolja!Zabili smo partizanu 5 komada što reći više!A i s delijama se čovjek može barem pošteno potući.Svi su grobari pičkice samo bježe i sakrivaju se iza murije he he he! :lol: Pozdrav!

Doc:
Pozdrav braćo Srbi iz prohladne Hrvatske he he he he !Da se odmah razumijemo Dinamo je najbolji ali između zvezde i partizana svoj glas dajem zvezdi ali ono stvarno objektivno zvezda je jača i bolja!Zabili smo partizanu 5 komada što reći više!A i s delijama se čovjek može barem pošteno potući.Svi su grobari * samo bježe i sakrivaju se iza murije he he he! :lol: Pozdrav!
USTASO NEMOJ DA SRBE ZOVES BRACOM,JER SRBI I HRVATI NISU NIKAKVA BRACA!!!ISTRULECETE JEDNOG DANA U TOJ VASOJ HRVATSKOJ I TO OD MRZNJE KOJU STE VI POSEJALI MEDJU DVA NARODA!!! VI CETE SRBIMA UVEK DA LJUBITE NOGE,JER MI SMO CASTAN NAROD KOJI SE ZA SAKU DOLARA NIKADA NE BI ODREKAO SVOJE PROSLOSTI I KORENA!!!!

JEKA:
Doc:
Pozdrav braćo Srbi iz prohladne Hrvatske he he he he !Da se odmah razumijemo Dinamo je najbolji ali između zvezde i partizana svoj glas dajem zvezdi ali ono stvarno objektivno zvezda je jača i bolja!Zabili smo partizanu 5 komada što reći više!A i s delijama se čovjek može barem pošteno potući.Svi su grobari * samo bježe i sakrivaju se iza murije he he he! :lol: Pozdrav!
USTASO NEMOJ DA SRBE ZOVES BRACOM,JER SRBI I HRVATI NISU NIKAKVA BRACA!!!ISTRULECETE JEDNOG DANA U TOJ VASOJ HRVATSKOJ I TO OD MRZNJE KOJU STE VI POSEJALI MEDJU DVA NARODA!!! VI CETE SRBIMA UVEK DA LJUBITE NOGE,JER MI SMO CASTAN NAROD KOJI SE ZA SAKU DOLARA NIKADA NE BI ODREKAO SVOJE PROSLOSTI I KORENA!!!!
Prvo i osnovno vi ste ti koji ste započeli sva ta sranja i koji ste napali nas u našoj državi.Drugo mi se nikad nismo i nećemo odreći naših korijena a naši su hvala Bogu dublji,čvršći i stariji samo da se zna.Dakle a što se tiče ljubljenja nogu mislim da je jasno tko je kome ljubio noge i u ovom ratu a i u WWII pogotovo u bitci kod Višegrada he he he ! A da se vratim na nogomet ipak mislim da je Zvezda bolja od partizana i to nije zahebancija a što se tiče grobara još jednom ponavljam oni su obične picice koje se skrivaju iza murije,a s Delijama se čovjek može barem pošteno potući!Delije za razliku od grobara nikad nisu bili kukavice a zasigurno su veći Srbi od grobara.Pozdrav :wink:

Anonymous:
JEKA:
Doc:
Prvo i osnovno vi ste ti koji ste započeli sva ta * i koji ste napali nas u našoj državi.Drugo mi se nikad nismo i nećemo odreći naših korijena a naši su hvala Bogu dublji,čvršći i stariji samo da se zna.Dakle a što se tiče ljubljenja nogu mislim da je jasno tko je kome ljubio noge i u ovom ratu a i u WWII pogotovo u bitci kod Višegrada he he he ! A da se vratim na nogomet ipak mislim da je Zvezda bolja od partizana i to nije zahebancija a što se tiče grobara još jednom ponavljam oni su obične picice koje se skrivaju iza murije,a s Delijama se čovjek može barem pošteno potući!Delije za razliku od grobara nikad nisu bili kukavice a zasigurno su veći Srbi od grobara.Pozdrav :wink:

Pozdrav Hrvatima i kako neki vole reci braci Srbima povratnicima.Ja se sijecam Hajduka i 1:0 na Marakani protiv Crvane zvezde 1991 u finalu kupa.Jos se sijecam i Dinamovih 5:0 i nedaven pobjede u svicarskoj protiv Partizana.
Jos da kazem bio sam u Vukovaru pre 4-5 dana.Braco srbi vi ste tako nesposobni da niste 3 miseca mogli zauzet taj gradic il smo mi prehrabri i nadmocniji od vas pa smo vas zaustavili i obranili ostatak Hrvatske u Vukovaru.A tek kad vidim Knin, simbol **** Krajine, odma se stanem smijat kad se sitim kako ste bizali prije 8 godina i tog hrvatskog kraljevskog grada...Pozdrav Hrvatim i svim Srbima povratnicima u Samostalnoj i nezavisnoj drzavi hrvatskoj, domovini nasih pradjedova i domovinu Srba povratnika, koji moraju da ljube nas grb(ako ne zele, nece se ni vratit).Braco Srbi dragi ste mi kad ste dobri

Na Marakani opet pesma stara
stadion pun svi pevaju u glas
ponovo smo bolji od grobara
a parni valjak opet trazi spas.

A spasa nema nece ga ni biti
jer nasa Zvezda najbolja je sad
grobari ce gorke suze liti,
a orice se pesmom beli grad.

Back