ЗВАНИЧАН СТАВ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi,poshtujem te shto volis svoje.Tako i treba.
Evo primera u prilog tome ko je generalno shovinista i negativac.Ja u Zemunu zhivim sa komshijama Hrvatima i bolji su ljudi od dosta Srba koje znam,branio bi ih od svakog sheshelja i bilo koga.Pre rata izmedju nas kad god sam otishao u tvoju republiku,progovorio Srpski imao sam manji ili vecji problem,dok ja svako dnevno u BG srecjem auta sa ZG,ST i drugim tablicama.I ne smeta mi,nimalo.
A da li bih ja dobro proshao sa BG tablama u Zagrebu?
Ne kazem za tebe lichno.Prichamo generalno.

Nisam mislio da si ti osobno šovinista, nego je takav pokušaj omalovažavanja drugog naroda šovinistički.
S tim se valjda slažeš.
Kad si čuo zadnji put za incident zbog tablica u Zagrebu?
Jel misliš da ih malo ima sa BG tablicama koji svakodnevno dolaze u Zagreb?
Incidenti se događaju u malim sredinama, gdje su bila ratna djelovanja devedesetih, a ne u Zagrebu, Međimurju, Istri i takvima krajevima Hrvatske.
A i ti incidenti statistički gledano su zanemarivi, samo što smo još uvijek osjetljivi na njih.

Vidi, ovako... da ti objasnim kako ja vidim to "srpski forum" u odnosu na okolne države, tj. vas koji "dolazite" iz tih država.

Dakle, srpski forum znači da se o Srbiji ne sme pisati koješta. Dok je Hrvatska, BiH, Crna Gora, Mađarska, Rumunija, itd. za nas inostranstvo, jednako kao i Kina, USA, Obala Slonovače. Mi nemamo nikakvu obavezu da sprečavamo korisnike da o tim stranim državama pišu loše ili da im osporavaju teritorijalni integritet, odnosno nismo u obavezi da štitimo ustave tih zemalja.

E, sad, kada se vi kao pojedinci ili vaš narod u celini naziva uvredljivim imenima (npr. ustaše), naravno da slede kazne. I, to je praksa već mesecima.

fer inaf!

Vidi, ovako... da ti objasnim kako ja vidim to "srpski forum" u odnosu na okolne države, tj. vas koji "dolazite" iz tih država.

Dakle, srpski forum znači da se o Srbiji ne sme pisati koješta. Dok je Hrvatska, BiH, Crna Gora, Mađarska, Rumunija, itd. za nas inostranstvo, jednako kao i Kina, USA, Obala Slonovače. Mi nemamo nikakvu obavezu da sprečavamo korisnike da o tim stranim državama pišu loše ili da im osporavaju teritorijalni integritet, odnosno nismo u obavezi da štitimo ustave tih zemalja.

E, sad, kada se vi kao pojedinci ili vaš narod u celini naziva uvredljivim imenima (npr. ustaše), naravno da slede kazne. I, to je praksa već mesecima.

Eto, taman uskladismo mišljenja! :ok::ok::ok:

Dakle, srpski forum znači da se o Srbiji ne sme pisati koješta.

Е, вечерас је Дон Кихот први пут праву прозборио... :)
Идемо сви на спавање...онако, ђутуре, на једно легало! :cool:
Лака вам ноћ форумаши... сутра идемо испочетка! :roll:
:bye:

znaci obavezni ste da stitite i renome kosova. od sada ako neko napise nesto lose o kosovu, prijavljujem

Nisam mislio da si ti osobno šovinista, nego je takav pokušaj omalovažavanja drugog naroda šovinistički.
S tim se valjda slažeš.
Kad si čuo zadnji put za incident zbog tablica u Zagrebu?
Jel misliš da ih malo ima sa BG tablicama koji svakodnevno dolaze u Zagreb?
Incidenti se događaju u malim sredinama, gdje su bila ratna djelovanja devedesetih, a ne u Zagrebu, Međimurju, Istri i takvima krajevima Hrvatske.
A i ti incidenti statistički gledano su zanemarivi, samo što smo još uvijek osjetljivi na njih.

Chuo sam da su napali Nebojshu Glogovca koji je igrao predstavu u Zagrebu,Da Miri Furlan nisu dali stan jer se udala za Srbina,da napadaju kosharkashe Partizana,sportske novinare.
Ovde umetnik ili sportista nikad nije fizichki napadnut.
Ali,vidim da si ti u stvari ok tako da necjemo vishe o politici.
A,da ti kazem josh neshto.Sve i da jesi za ustashe,meni je to ok.
U Bosni 92 sam svojim ochima gledao kako trgujemo.Mi sa kokardama,vi sa shahovnicama.
I,koja je poenta?!

Poslednja izmena:
Chuo sam da su napali Nebojshu Glogovca koji je igrao predstavu u Zagrebu,Da Miri Furlan nisu dali stan jer se udala za Srbina,da napadaju kosharkashe Partizana,sportske novinare.
Ovde umetnik ili sportista nikad nije fizichki napadnut.
Ali,vidim da si ti u stvari ok tako da necjemo vishe o politici.
A,da ti kazem josh neshto.Sve i da jesi za ustashe,meni je to ok.
U Bosno 92 sam svojim ochima gledao kako trgujemo.Mi sa kokardama,vi sa shahovnicama.
I,koja je poenta?!

Pa možda ovi sa šahovnicama ipak nisu baš bili ustaše (barem većina), nego su ko i vi bili uvučeni u sranja!

znaci obavezni ste da stitite i renome kosova. od sada ako neko napise nesto lose o kosovu, prijavljujem

Naravno da smo u obavezi. I uvek ćemo štititi renome Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija, jednako kao i svakog drugog dela Srbije. Evo, ja ti obećavam da ću biti glavni "glavoseča" ko samo nešto negativno pisne za AP KiM.

Nadam se da shvataš da se to ne odnosi na neku imaginarnu Republjik Kosova.

dakle ljubo kosmopolita, prvi hrvat koji je priznao da je u hrvatskoj provedeno etnicko ciscenje :) eh da ti hrvati znaju ime,prezime i adresu pa uz ovaj tvoj stav, trazili bi te u masovnoj kod vrlike. a da znas da bi predlozio da se podforumu politika doda posebna cjelina hrvatska koja bi nosila tvoje ime

http://www.vesti.rs/Vesti/Genocid-koji-traje.xhtml

Da prostiš, na tvom linku nema izjave g. Tadića da je Oluja bila genocid.
Općenito mislim da je službeni stav Srbije puno umjereniji od ovakvih kvalifikacija kakve se ovdje iznose u vezi Oluje.
Dakle, ako je tako, onda je većina vas protivna stavu Srbije, a ne ja ili ostali hrvatski forumaši.

Eto, toliko, ja ne bih više duljio na temu Oluje.

Da prostiš, na tvom linku nema izjave g. Tadića da je Oluja bila genocid.
Općenito mislim da je službeni stav Srbije puno umjereniji od ovakvih kvalifikacija kakve se ovdje iznose u vezi Oluje.
Dakle, ako je tako, onda je većina vas protivna stavu Srbije, a ne ja ili ostali hrvatski forumaši.

Eto, toliko, ja ne bih više duljio na temu Oluje.

naci cu, kada je bio ovde kod mile zajedno su o tome pricali

ljubo, ako se des i da te nema na temi oluja ja cu se ozbiljno uvrijediti. pa ti si hrvat za istoriju,shvatas. prvi koji je rekao da je u hrvatskoj provedeno etnicko ciscenje. a da nije i onaj kyo?
ako te ovi krajinski srbi jedan dan izaberu za ministra u hr vladi obecaj da ces izbaciti uljeze iz njihovih kuca,sa njihove zemlje i iz njihovih stanova te vratiti srbima dostojanstvo u hr. o daljnim potezima cemo se dogovoriti:telefon:

naci cu, kada je bio ovde kod mile zajedno su o tome pricali

ljubo, ako se des i da te nema na temi oluja ja cu se ozbiljno uvrijediti. pa ti si hrvat za istoriju,shvatas. prvi koji je rekao da je u hrvatskoj provedeno etnicko ciscenje. a da nije i onaj kyo?
ako te ovi krajinski srbi jedan dan izaberu za ministra u hr vladi obecaj da ces izbaciti uljeze iz njihovih kuca,sa njihove zemlje i iz njihovih stanova te vratiti srbima dostojanstvo u hr. o daljnim potezima cemo se dogovoriti:telefon:

:hahaha::hahaha::hahaha:
Nemoj sad i ti!
Donqihote me već predlagao za predsjednika Hrvatske!
:rotf::rotf::rotf:

Naravno da smo u obavezi. I uvek ćemo štititi renome Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija, jednako kao i svakog drugog dela Srbije. Evo, ja ti obećavam da ću biti glavni "glavoseča" ko samo nešto negativno pisne za AP KiM.

Nadam se da shvataš da se to ne odnosi na neku imaginarnu Republjik Kosova.

vazno je da branis ugled kosova, a sta ja mislim ili onaj kojeg kaznis zbog narusavanja ugleda, to i nije toliko bitno.
ps.evo ti jedan gore pise lose o kosovu. a kao posebno otezavajuca okolnost je njegova tvrdnja da nema sta dobro da napise:evil::evil::evil:
ps.:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back