ЗВАНИЧАН СТАВ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Interesantno je kako se forumi izmedju sebe STITE.

Ne dozvoljavaju kritiku konkurencije od strane ucesnika.

Samo ne znam da li je to zbog fer pleja, ili da ne bi im bilo vraceno istom merom.

Vecina foruma sa prefiksom "srpski" - NISU srpski!

Ja sam danas ovde postavio topik o jednom velikom forumu, NAVODNO srpskom.

U 1 minut topik je bio obrisan.

Pitam se ZASTO?
Zato što je reklamiranje drugih foruma zabranjeno.

Ja mislim da si pogresno shvatio sve ovo. I dalje ce biti svi zasticeni, i dalje ce biti svi jednaki, a narocito ce da se stite Srbi. To 'narocito' se ne odnosi na to da ce Srbi imati povlascen polozaj i da ce se njima tolerisati ono sto drugim narodima nece.

Vidim da vecina vas ovdje vadi iz konteksta djelove Tabovog posta, pa su se neki poradovali, uzaludno, a neki se nasli uvrijedjenim, takodje uzaludno.

Srbi koji vrijedjaju i pljuju druge narode ce biti i dalje sankcionisani, tako da je tvoja reakcija na sve ovo suvisna.

Ovo mora da se podeblja i uveća. Čovek je ovde sasvim korektno dao objašnjenje tabovog posta.
Stoga, manite se proizvoljnih i zlonamernih tumačenja!

ovo gore citirano je rekao "krstin" covek, i ja se sa tim slazem, ali bih dodao jednu ili dve recenice ovome

sto ne znaci da srbi imaju prava omalovazavati druge. naprotiv, trebaju se pokazati kao dobri domacini. ipak su stranci [nesrbi] gosti, a gost je uvek svetinja.

Jeste, Ademe, gost je kod Srbina svetinja (tradicija)......dok ne uvredi domaćina i pljune na gostoprimstvo. Onda domaćin dovati sikiru iza vrata (isto tradicija).

Original postavio ljubo001
A hoće li biti kažnjeni i postovi koji su anti drugih naroda?

ovo isto kao kada se qurva uda da bude postena jer joj je q. preko glave
ti sam si milion puta prosao nekaznjeno i sad imas obraza nesto ovako pitati? prije nego odgovoris bilo sta znaj da je zvanican stav srbije, predsjednika, premijera i velikog djela naroda da je oluja genocidna akcija etnickog ciscenja, a ti si je velicao danima i opet ces

kako, kako???.........gde se to u crkvi , keve ti potpisuje zakletva da ces dati zivot za srbiju???:rotf::rotf::rotf:

jedino , ako si ono.........zajedno sa Vjevericom Radetom i Tomom Grobarom , udario prstom u mastilo u zemunskoj crkvi...........:hahaha::hahaha:

Не него сам дао заклетву у ЦРКВИ, оних година кад је требало.
А што ти ја то причам, кад се очито види да нисмо на истој таласној дужини
а уз то ти не можеш појмити вредност заклетве.:dash:

kazu da je nemoguce putovati kroz vreme... a vidim da si ti proputovao sto godina u proslost :hahaha:

kako si to uspeo?

kojih godina???:eek::eek:.........u kojoj crkvi??/.......opet lazes???:mrgreen:

ja sam dao zakletvu , u vojsci..........i da si rekao , da si dao zakletvu u vojsci srbije, koja glasi "da ces cascu i zivotom braniti srbiju" , poverovao bi ti.........

ali , ove fore, "dao sam zakletvu u crkvi, a jos nisam sluzio vojsku" ........to je tugaja:mrgreen:

ovo isto kao kada se qurva uda da bude postena jer joj je q. preko glave
ti sam si milion puta prosao nekaznjeno i sad imas obraza nesto ovako pitati? prije nego odgovoris bilo sta znaj da je zvanican stav srbije, predsjednika, premijera i velikog djela naroda da je oluja genocidna akcija etnickog ciscenja, a ti si je velicao danima i opet ces

Nađi post gdje sam ja negirao da je počinjeno etničko čišćenje u Oluji!

Jeste, Ademe, gost je kod Srbina svetinja (tradicija)......dok ne uvredi domaćina i pljune na gostoprimstvo. Onda domaćin dovati sikiru iza vrata (isto tradicija).

jeste........eno ceo novi beograd, a narocito ovi oko arene sto furaju gajbe od 300 000 evrica.........drze sekirche iza vrata.........slaze im se uz art deco namestaj.........:hahaha:

Posecjujem vishe foruma i istina je da ovde ljudi dosta toga toga dopushtaju.Na nekim forumima bi pljustali dozivotni banovi.
I jeste frka kad Ljubo 001,picingx i zapadni namerno provociraju,pa ovi nashi poskachu njima za vrat.Treba biti extra pametan pa znati koga kazniti.
Ni sud u Hagu to ne moze.

Nađi post gdje sam ja negirao da je počinjeno etničko čišćenje u Oluji!

nemoj biti smjesan, pitanje teba da glasi: nadji post u kojem sam rekao da je oluja genocid
ne to je sjajna oslobodilacka akcija, najveca pobjeda hrvatskog naroda u kojoj nije bilo genocida a drzavu je napustilo samo 250000 ljudi. vec sam ti rekao, bolje ti je suti. moderatori tolerisu koliko mogu i dosta korektno rade

kojih godina???:eek::eek:.........u kojoj crkvi??/.......opet lazes???:mrgreen:

ja sam dao zakletvu , u vojsci..........i da si rekao , da si dao zakletvu u vojsci srbije, koja glasi "da ces cascu i zivotom braniti srbiju" , poverovao bi ti.........

ali , ove fore, "dao sam zakletvu u crkvi, a jos nisam sluzio vojsku" ........to je tugaja:mrgreen:

Дадавида.
Мислим да нема потребе да се свађамо, самим тим што смо се дотакли нечега светог.
Рекох ти у претходним текстовима шта сам имао
а уз то да ти кажем да имам много више од наведених година.
Још једном.
Ако си Србин мислим да би требали прекинути дискусију која води у правцу свађе, међусобног омаловажавања, а уз то и вређања наше светиње.:)

Дадавида.
Мислим да нема потребе да се свађамо, самим тим што смо се дотакли нечега светог.
Рекох ти у претходним текстовима шта сам имао
а уз то да ти кажем да имам много више од наведених година.
Још једном.
Ако си Србин мислим да би требали прекинути дискусију која води у правцу свађе, међусобног омаловажавања, а уз то и вређања наше светиње.:)

Reci mi molim te koje si godishte?

A, zar se ne kažnjavaju?

Ne kažnjavaju se recimo postovi koji govore da je Hrvatska genocidna, dok bi se vjerojatno kaznio post u kojem bi se to reklo za Srbiju.
Zatim:
Hrvatska = fašistička
Hrvati = ustaše

Zatim se bez problema iznose navodne srpske ekspanzionističke težnje definiranjem nekih VKK granica ili sličnih, postuju geografske karte i video uratci isto takvog sadržaja i slično.

Nesha je obrisao kartu Hrvatske iz doba kralja Tomislava u albumu i rekao da je to provokacija.
Doduše, on je i izbrisao kvazi kartu Velike Srbije što je Marty postovao.
Ali ostali moderatori uglavnom ostaju ravnodušni na takve postove, pa čak i kad se prijave!
A da ja postujem kartu NDH ili da nacrtam bilo kakvu koja bi zadirala na teritorij Srbije, popio bih ban, jel tako?

nemoj biti smjesan, pitanje teba da glasi: nadji post u kojem sam rekao da je oluja genocid
ne to je sjajna oslobodilacka akcija, najveca pobjeda hrvatskog naroda u kojoj nije bilo genocida a drzavu je napustilo samo 250000 ljudi. vec sam ti rekao, bolje ti je suti. moderatori tolerisu koliko mogu i dosta korektno rade

Ti se malo obrazuj oko značenja riječi genocid i razlike između genocida i etničkog čišćenja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back