C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.469
ok, ali zashto bash Rocco i taj avatar?![]()
Pa jel Srbiji i Srbima najveci neprijatelj nizak natalitet...covek se bori na najbolji moguci nacin...

...samo rokaj Rocco...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, ali zashto bash Rocco i taj avatar?![]()
Nemoj da Tab od tebe ostavi samo uspomenu![]()
Lepo ti je rekao covek,ovo je srpski forum......a ti skupa sa svojima mozes da crknes.
Da,da crkni.
I sve sto si ostavio takodje.![]()
Mnogo ste optereceni tim srpstvom. Ali to i dalje ne znaci da se mogu vredjati drugi narodiA i sam sam sekao da je firma srpska, ali je trziste (plasman proizvosa firme) medjunarodno
![]()
u cemu je fora?
Šta je zabranjeno?
- Vređanje srpskog naroda i naroda pravoslavne vere.
- Vređanje Srpske pravoslavne Crkve.
- Vređanje srpske istorije, srpskih oslobodilackih ratova, njegovih žrtava i veterana.
- Vređanje države Srbije
- Vređanje države Republike Srpske
'Oce, u pic.ku materinu ce izgubiti odlaskom ljube i ostalih ustasa.
Fora je da se želi na mala vrata napraviti ovo:
Sa takvim stavovima svaka kritika se može proglasiti vrijeđanjem, a naročito ako se kritikuje stavka 5.
Možda je to za razne desničare, obrazovce, naše, crkvenjake, i slične opravdano i na mjestu, ali ne znam kako će reagirati liberali, socijalisti i ostali ljudi slobodarskog duha.
Čini mi se da će time Krstarica puno izgubiti.
Prijavljen si jer vredjas kolege iz cro da su nacisoidne ustase...
A prijavlejn je i conciglieri
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10670697&postcount=4
tesko vredjanje srpske drzave
Ni sami ne postujete ono za sta se zalazete.
Ja mislim da bi Helsinski Odbor trebao da reaguje na ovu izjavu![]()
...mislim stvarno, kakav je to red da nesto u Srbiji bude srpsko...
Prijavi odmahTvoja zelja da se ovde uvede srpski teror je samo basna.
Ja se ne slazem. Mislim da je ovo internacionalni i pre svega europejski forum i da ovde svi imaju jednaka prava. Skorasnje antisemitske teme koje su obrisane su takodje negativna pojava i sta sad sto je neko Srbin treba da bude zasticen a Jevreji ne treba da budu zasticeni.
Dakle ovo jeste srpska firma ali joj je trziste medjunarodno i forum ne treba da se izjasnjava kao srpski vec kao medjunarodni.
Ovo je svetski ili manje pretenciozno evropski forum!
Ja mislim da si pogresno shvatio sve ovo. I dalje ce biti svi zasticeni, i dalje ce biti svi jednaki, a narocito ce da se stite Srbi. To 'narocito' se ne odnosi na to da ce Srbi imati povlascen polozaj i da ce se njima tolerisati ono sto drugim narodima nece.
Vidim da vecina vas ovdje vadi iz konteksta djelove Tabovog posta, pa su se neki poradovali, uzaludno, a neki se nasli uvrijedjenim, takodje uzaludno.
Srbi koji vrijedjaju i pljuju druge narode ce biti i dalje sankcionisani, tako da je tvoja reakcija na sve ovo suvisna.
Ja mislim da si pogresno shvatio sve ovo. I dalje ce biti svi zasticeni, i dalje ce biti svi jednaki, a narocito ce da se stite Srbi. To 'narocito' se ne odnosi na to da ce Srbi imati povlascen polozaj i da ce se njima tolerisati ono sto drugim narodima nece.
Vidim da vecina vas ovdje vadi iz konteksta djelove Tabovog posta, pa su se neki poradovali, uzaludno, a neki se nasli uvrijedjenim, takodje uzaludno.
Srbi koji vrijedjaju i pljuju druge narode ce biti i dalje sankcionisani, tako da je tvoja reakcija na sve ovo suvisna.
Још да у Србији има правих социјалиста и либерал тј. да је на снази либерални капитализам, па да разумем забринутост комшије.
Ja govorim o svjetonazoru, a ne načinu privređivanja ili političkoj struji.
Pa sta je to narocito ondaAko su svi isto zasticeni nema nikakve narocitosti hahaha
![]()
Članovi konektira za zadnih 99 sati: Caterpillar, Droid, Hexy Love, inagadadavida, japanski-strsljen, W
Pa sta je to narocito ondaAko su svi isto zasticeni nema nikakve narocitosti hahaha
![]()
Kako si ti sve to lepo razumeo, vidi se da ti je Srpski maternji... a i da ne znas kud gonis ...
![]()
Отприлике добро објашњење али ће по мени бити кажњени провокативни анти српски постови
Moj maternji jezik je crnogorski, no ja sam poliglota, bre
Velika prednost![]()