ЗВАНИЧАН СТАВ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u Yebote...........kakva frka .......:mrgreen:

kao kada medju bubasvabe ubacis "RAID" .......LAKSE SE DISE.........:hahaha:

ovakvo odusevljenje nije bilo na forumu , od strane domoljuba, jos od onomad kada je Zmija ubio Z.DJ..........

mozda , eventualno moze da se poredi sa podvriskivanjem pravoslavnoj ruskoj braci, kada su syebali i pobili pravoslavnu gruzijsku bracu........:think:

elem , stvarno ne mogu da provalim cemu toliko jodlovanje.....da li stvarno mislite da ce krstarica postati "srBski naciJonalisti" ili neki slican bullshit forum??.......tesko......;)

:hahaha::hahaha::hahaha:

Lud si skroz :lol:

sto ne znaci da srbi imaju prava omalovazavati druge. naprotiv, trebaju se pokazati kao dobri domacini. ipak su stranci [nesrbi] gosti, a gost je uvek svetinja.

У праву си Ајдеми:heart:
Али да ли си чуо за термин НЕЗВАНИ ГОСТ?:hahaha:

jesam.
npr. na nekim forumima pise, kunete li se da cete dati zivot za seselja, kunete li se da je mladic najveci heroj itd.itd. ako se ne kunete, onda ste nezvani gost
ps.zaboravio sam koji je to forum

u Yebote...........kakva frka .......:mrgreen:

kao kada medju bubasvabe ubacis "RAID" .......LAKSE SE DISE.........:hahaha:

ovakvo odusevljenje nije bilo na forumu , od strane domoljuba, jos od onomad kada je Zmija ubio Z.DJ..........

mozda , eventualno moze da se poredi sa podvriskivanjem pravoslavnoj ruskoj braci, kada su syebali i pobili pravoslavnu gruzijsku bracu........:think:

elem , stvarno ne mogu da provalim cemu toliko jodlovanje.....da li stvarno mislite da ce krstarica postati "srBski naciJonalisti" ili neki slican bullshit forum??.......tesko......;)

Ал неће више бити ни ЛДП Б92 форум на велику жалост тебе и остале шаке јада поштовалаца дела и лика зарђалог ,

koja budala ce na blanko da potpise da ce da da zivot za Srbiju???....kakve su to , midlleage fore???.......tripujes da si na dvoru cara Dusana ili kralja Artura???...pa to je za Lazu , ali na urgent.........:hahaha:.........

Видим по твојим текстовима
да имаш велики комплекс због тога што ниси Србин
Е кад би се у овој држави примењивао Душанов законик
не би ти овако лајао.
А што се тиче бланко потписа,
живот за Србију,
ја их познајем на стотине
а међу еима сам и ја.:rtfm:

Dakle, kao što vidite, ne brišemo ovu temu, ali neprimerene postove kao ono povraćanje ili bavljenje nečijim privatnim životom svakako ćemo uklanjati.

А што би је брисали? Тема је сасвим у складу са жељама ураве форума да корисници буду упознати са дешавањима на њему
Сада детаље баш да износимо ко је мислио да ово није Српски форум а које пресудио да јесте нећемо износити

А што би је брисали? Тема је сасвим у складу са жељама ураве форума да корисници буду упознати са дешавањима на њему
Сада детаље баш да износимо ко је мислио да ово није Српски форум а које пресудио да јесте нећемо износити

evo malo da se igras pinks mozda zaboravis na te srbo basne...

baby-einstein-playmat.jpg

:hahaha:

:mrgreen: :super:

p.s. ae sapni ko je (mislio da nije) :twisted:

:hahaha:

Interesantno je kako se forumi izmedju sebe STITE.

Ne dozvoljavaju kritiku konkurencije od strane ucesnika.

Samo ne znam da li je to zbog fer pleja, ili da ne bi im bilo vraceno istom merom.

Vecina foruma sa prefiksom "srpski" - NISU srpski!

Ja sam danas ovde postavio topik o jednom velikom forumu, NAVODNO srpskom.

U 1 minut topik je bio obrisan.

Pitam se ZASTO?

Bez ljutnje, ali ni ja ne znam šta je to svjetonazor.

Svjetonazor je pogled na svijet.
Djelomično bi odgovarala engleska fraza "point of wiev".
Točka gledišta.
Samo što je u svjetonazoru sadržano sve, od principa kojih se čovjek pridržava, orijentacije (liberalizam, konzervatizam), odnos prema religiji, ..... i sve ostalo što kreira nečije mišljenje o nečemu!
Nadam se da sam uspio pojasniti.
Kod nas je to uobičajena riječ, tako da nisam mislio da je nerazumljiva.
Ispričavam se. :rumenko:

Svjetonazor je pogled na svijet.
Djelomično bi odgovarala engleska fraza "point of wiev".
Točka gledišta.
Samo što je u svjetonazoru sadržano sve, od principa kojih se čovjek pridržava, orijentacije (liberalizam, konzervatizam), odnos prema religiji, ..... i sve ostalo što kreira nečije mišljenje o nečemu!
Nadam se da sam uspio pojasniti.
Kod nas je to uobičajena riječ, tako da nisam mislio da je nerazumljiva.
Ispričavam se. :rumenko:

Па кад причаш старо Српским језиком

Видим по твојим текстовима
да имаш велики комплекс због тога што ниси Србин
Е кад би се у овој држави примењивао Душанов законик
не би ти овако лајао.
А што се тиче бланко потписа,
живот за Србију,
ја их познајем на стотине
а међу еима сам и ја.:rtfm:

prvo .......jesam srbin , ali ne znam nikoga na svetu......a znam dosta ljudi u tom istom svetu ko je iskompleksiran sto nije srbin.......:hahaha::hahaha:

doduse, imam jednog prikana , u Londonu, koji nesto mrsomudi da bi voleo da je srbin, ali sumnjam da bi se menjao za pasos, kada bi stvarno doslo do stani - pani......:mrgreen:

dalje..........da se u ovoj zemlji primenjuje Dusanov zakonik, mnogi od vas bi bili na ratnom ostrvu.....u karantinu.....:mrgreen:

a to sto si potpisao na blanko da ces da das zivot za srbiju.........:rtfm:
gde si to potpisao, junace???.......u vojsci???:mrgreen:

prvo .......jesam srbin , ali ne znam nikoga na svetu......a znam dosta ljudi u tom istom svetu ko je iskompleksiran sto nije srbin.......:hahaha::hahaha:

doduse, imam jednog prikana , u Londonu, koji nesto mrsomudi da bi voleo da je srbin, ali sumnjam da bi se menjao za pasos, kada bi stvarno doslo do stani - pani......:mrgreen:

dalje..........da se u ovoj zemlji primenjuje Dusanov zakonik, mnogi od vas bi bili na ratnom ostrvu.....u karantinu.....:mrgreen:

a to sto si potpisao na blanko da ces da das zivot za srbiju.........:rtfm:
gde si to potpisao, junace???.......u vojsci???:mrgreen:

Не него у ЦРКВИ.

Interesantno je kako se forumi izmedju sebe STITE.

Ne dozvoljavaju kritiku konkurencije od strane ucesnika.

Samo ne znam da li je to zbog fer pleja, ili da ne bi im bilo vraceno istom merom.

Vecina foruma sa prefiksom "srpski" - NISU srpski!

Ja sam danas ovde postavio topik o jednom velikom forumu, NAVODNO srpskom.

U 1 minut topik je bio obrisan.

Pitam se ZASTO?

Zato jer je zabranjeno reklamiranje drugih foruma!
Sve jasno! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back