ЗВАНИЧАН СТАВ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da Tab od tebe ostavi samo uspomenu :mrgreen:

Lepo ti je rekao covek,ovo je srpski forum......a ti skupa sa svojima mozes da crknes.

Da,da crkni.

I sve sto si ostavio takodje.;)

Mnogo ste optereceni tim srpstvom. Ali to i dalje ne znaci da se mogu vredjati drugi narodi :D A i sam sam sekao da je firma srpska, ali je trziste (plasman proizvosa firme) medjunarodno :)

u cemu je fora?

Fora je da se želi na mala vrata napraviti ovo:
Šta je zabranjeno?

- Vređanje srpskog naroda i naroda pravoslavne vere.
- Vređanje Srpske pravoslavne Crkve.
- Vređanje srpske istorije, srpskih oslobodilackih ratova, njegovih žrtava i veterana.
- Vređanje države Srbije
- Vređanje države Republike Srpske

Sa takvim stavovima svaka kritika se može proglasiti vrijeđanjem, a naročito ako se kritikuje stavka 5.

Možda je to za razne desničare, obrazovce, naše, crkvenjake, i slične opravdano i na mjestu, ali ne znam kako će reagirati liberali, socijalisti i ostali ljudi slobodarskog duha.
Čini mi se da će time Krstarica puno izgubiti.

Fora je da se želi na mala vrata napraviti ovo:

Sa takvim stavovima svaka kritika se može proglasiti vrijeđanjem, a naročito ako se kritikuje stavka 5.

Možda je to za razne desničare, obrazovce, naše, crkvenjake, i slične opravdano i na mjestu, ali ne znam kako će reagirati liberali, socijalisti i ostali ljudi slobodarskog duha.
Čini mi se da će time Krstarica puno izgubiti.

Prijavljen si jer vredjas kolege iz cro da su nacisoidne ustase...

A prijavlejn je i conciglieri

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10670697&postcount=4

tesko vredjanje srpske drzave :hahaha::hahaha:

Ni sami ne postujete ono za sta se zalazete.

Ja mislim da bi Helsinski Odbor trebao da reaguje na ovu izjavu ;) :twisted:
...mislim stvarno, kakav je to red da nesto u Srbiji bude srpsko :mrgreen: ...

Заборавио си "Жене у Црном, плавом, Жутом" ???

Можда ће и оне имати да кажу нешто о овоме ...

:think::think::think:

Дроћко, ајде ти као заступник ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Шта мисли газда W о свему овоме ???

Poslednja izmena:
Ja se ne slazem. Mislim da je ovo internacionalni i pre svega europejski forum i da ovde svi imaju jednaka prava. Skorasnje antisemitske teme koje su obrisane su takodje negativna pojava i sta sad sto je neko Srbin treba da bude zasticen a Jevreji ne treba da budu zasticeni.

Dakle ovo jeste srpska firma ali joj je trziste medjunarodno i forum ne treba da se izjasnjava kao srpski vec kao medjunarodni.

Ovo je svetski ili manje pretenciozno evropski forum!

Ja mislim da si pogresno shvatio sve ovo. I dalje ce biti svi zasticeni, i dalje ce biti svi jednaki, a narocito ce da se stite Srbi. To 'narocito' se ne odnosi na to da ce Srbi imati povlascen polozaj i da ce se njima tolerisati ono sto drugim narodima nece.

Vidim da vecina vas ovdje vadi iz konteksta djelove Tabovog posta, pa su se neki poradovali, uzaludno, a neki se nasli uvrijedjenim, takodje uzaludno.

Srbi koji vrijedjaju i pljuju druge narode ce biti i dalje sankcionisani, tako da je tvoja reakcija na sve ovo suvisna.

Ja mislim da si pogresno shvatio sve ovo. I dalje ce biti svi zasticeni, i dalje ce biti svi jednaki, a narocito ce da se stite Srbi. To 'narocito' se ne odnosi na to da ce Srbi imati povlascen polozaj i da ce se njima tolerisati ono sto drugim narodima nece.

Vidim da vecina vas ovdje vadi iz konteksta djelove Tabovog posta, pa su se neki poradovali, uzaludno, a neki se nasli uvrijedjenim, takodje uzaludno.

Srbi koji vrijedjaju i pljuju druge narode ce biti i dalje sankcionisani, tako da je tvoja reakcija na sve ovo suvisna.

Pa sta je to narocito onda :D Ako su svi isto zasticeni nema nikakve narocitosti hahaha :hahaha:

Отприлике добро објашњење али ће по мени бити кажњени провокативни анти српски постови

Kako si ti sve to lepo razumeo, vidi se da ti je Srpski maternji :mrgreen: ... a i da ne znas kud gonis ... :hahaha:

Pa sta je to narocito onda :D Ako su svi isto zasticeni nema nikakve narocitosti hahaha :hahaha:

Pa zamisli da su moderatori ovog pdf-a Srbi i da oni citaju sve ovo. Uvrede na racun drugih naroda im ne smetaju koliko na racun Srba. I njih to pogadja isto kao i obicne forumase koji se deklarisu kao Srbi. I poslije svega toga se trude da budu jednaki prema svima.

Reci mi posteno, zar to nije za pohvalu?

Prijavljen si jer vredjas kolege iz cro da su nacisoidne ustase...

A prijavlejn je i conciglieri

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10670697&postcount=4

tesko vredjanje srpske drzave :hahaha::hahaha:

Ni sami ne postujete ono za sta se zalazete.

А ти си ми са тим твојим пријавама мало досадио.:dash:
Како би било да некад пријавиш неког ујку или мују а не увек Србе.
Делујеш ми нервозно данас,
ко да ти је неко срушио снешка::snesko3:
:rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back