Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aca, Luciferko, Atomski mrav, pa Otelo. Inventivno, nema sta......Moglo bi se ovde govoriti i o psiholoskom aspektu licnosti osobe koja je za sebe u nizu birala ovakve nickove ali i o tome da je neko uspeo da ga za kratko vreme toliko puta banuju......Aco, ostajes moja trajna fascinacija, majke mi! 
webhanuma:IIskustva?
Vodim racuna o zubima. Volim da imam onaj izrazito beli osmeh i bleaching materijal je vec duze vreme sastavni deo mog frizidera.
Prvo bleaching iskustvo mi je bilo jedino bolno, posle toga na svakih 8meseci umocim se po dva dana i srecna sam ko' malo dete.
Danas me BOLI!!! Boli pa rastura i nije mi jasno zasto. Putujem za 2 dana i nemam vremena da kontaktiram zubara.
Da li moze nagla promena/pad temperature da bude uzrok?
Luciferko:Jedno ciscenje kamenca moze da ucini da vas osmeh zablist a vrlo je korisno jer povrh svega stiti od paradonontopatije. Moli boga da moze ovako da se sanira da ne moras da radis krunice. Cisto za tvoju informaciju ako si zasrala stvar do daske zadovoljstvo da te vise ne boli ce te kostati oko 2800 eura + pripreme.
Aco, mene nista ne kosta 2800eu pa jos i pripreme.Luciferko:kazi mi jos samo jel te boli samo od sebe ili na toploh, hladno, slatko, na zahrizaj, pa pritisak, kad jedes??? tup bol ili ostar???