- Poruka
- 4.419
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
problem je samo sto sada reaguju na toplo-hladno i desni koje su preosetljive pa se nadam da cu uspeti da ih ojacam. Koristim one meke cetkice ali sam uzeo neku pastu sto izbeljuje zube
ne znam da li moram isto da obratim paznju i na paste koje uzimam zbog osetljivih desni?Imam i ja jedno pitanje.
Pre godinu i po sam kompletno sredila zube, tj. dobila sam obe proteze i navlake na preostale zube. Odrađeno je ekstra dobro i profesionalno, ali ne znam kako da održavam navlake. Čini mi se da na donjoj vilici u dnu jednog zuba vidim nešto malo crnog ili kamenca. Ta tačkica je na nezgodnom mestu pa ne mogu dobro da vidim o čemu se radi. I inače sam uvek imala problem sa nakupljanjem kamenca i to samo na donjim jedinicama i dvojkama. Da li je potrebno povremeno ići na skidanje navlaka radi čišćenja njih i zuba i koliko često?
Nekako mi se ne ide opet u ordinaciju gde sam sređivala zube samo da bih se raspitala o ovome, em nisu u mom gradu, em su ekstremno skupi, pa ako neko odavde može da mi objasni to bi mi mnogo značilo.
Upravo sam snimio zub, ali izgleda da nije ispao dobar snimak i sad mene interesuje da li ja smem ponovo da ga snimim na drugom mestu ili treba da sacekam neko vreme?
Veliki pozdrav!