Fighterka89
Početnik
- Poruka
- 12
Uf, ja sam bila u fazonu i da odustanem od apikotomije, ali sta vredi kad mi je zub otvoren, samo privremeno punjenje, danima kad nesto jedem proveravam da mi nije ispao taj djavo iz zuba da ne bih dodatno kontaminirala. Dosta sam skepticna prema zubarima, jer od malena idem kod jedne iste zubarke privatno i sva 4 napred mi je devitalizovala jos kao detetu, bez nekog dugotrajnog lecenja, bez nekog velikog kvara, jednostavno su me ti zubi boleli, na toplo-hladno, na vazduh i morali su da se umrtve, a i imala sam povredu vilice, pre nego sto su i skroz ti zubici izrasli. Cak je bila situacija da je tu nesrecnu jedinicu zubarka otvorila, cacnula sta je cacnula, ne secam se dete sam bila i zatvorila, ja otisla kuci, cele noci kukala, bolelo je, mislila sam da tako mora, i na kraju ustanem i pogledam u ogledalo a zub otisao skroz dole, samo sto nije ispao. Mi brzo kod nje, drzalo me je troje ljudi dok mi je taj zub otvorila koji je bukvalno skoro skroz otisao na nize, verovatno je stavila lek, i zub se za nekoliko dana vratio na gore. Moja teorija je da ga nije dovoljno lecila, vec ga zatvorila i da je neki otok krenuo ili sta vec i isterao zub iz lezista, ne znam, nikad mi nije objasnila sta se zapravo desilo. Jos mi je rekla da tako nesto nije jos videla da se desava. Zato sam sad resila da mi ga ne rade oni, vec neko drugi. Da ne bude da ponovo nesto nisu videli.