Zorana ne mrda bez numerologa

Napadaju je u svim rezimskim novinama. I to je najvise napada onaj njen komsija iuz Bjeljine Vladimr Bizon Djukanovic. On je kao ruski deo SNSa a ona je kao proamericki deo. Medjutim iako je lose vodila energetiku ovih godina ,sluzila je kao stabilizator rezima i davala sirinu SNS u.
Neko im zabranio da napadaju Đilasa, već dva meseca ga nema. Ima Šolaka ponekad ali zato udarili po Bajatoviću i Zorani. Sad će opet i po Nebojši. Opozicija je sada u vlasti. :lol:

"MINISTARSTVO SUJEVERJA"

Pošto smo od izvora iz Nemanjine saznali da ministarka energetike Zorana Mihajlović doslovno ne preduzima nijedan korak pre nego što proveri šta kažu brojke, te da su joj je lični numerolog pored šminkerke najvažniji u timu, usledile su brojne reakcije.

Reagovali su građani, analitičari, a oglasila se i sama Mihajlovićeva i to ni manje ni više nego fotografijama na kojima pozira bez šminke, takođe onima na kojima je njen mačak, ali i s tajanstvenom porukom...

„ Dobro jutro. Moj verni drug Momčilo.. i ja... radimo, pišemo... On prede, ja pijem kafu, i tražim prave odgovore na razne dileme“, napisala je ministarka.

1654407491134.png

Ministarka je nosilac ordena naše Crkve i nikakva gatanja, vračanja i slično nisu poželjna, voleo bih i da na te gluposti ne troši novac građana Srbije, kaže Mario Spasić.
- U nadi da ovo s numerolozima nije istina, podsećam da je ministarka nosilac ordena naše Crkve i da nikakva gatanja, vračanja i slično nisu poželjna. Naprotiv, tu se radi o đavolskim stanjima i o Satani koji preko vračanja i gatanja sprovodi svoje mračne ciljeve.
Verski analitičar Željko Injac kroz smeh konstatuje da bi Zoranino ministarstvo moglo da se zove i ministarstvo sujeverja, ali navodi da ona svakako ona nije jedini političar koji koristi usluge ezoteričara.
- Oni se predstavljaju kao astrolozi i numerolozi, a zapravo su gatare. Kao, preko brojeva će da odrede nekome sudbinu. Da bi brojevi nešto značili, mora da im se učita neki sadržaj, a to dolazi iz glave tih ezoteričara. Dakle, gataju - navodi Injac.
Osvrćući se na orden SPC koji ima ministarka, naš sagovornik kaže da su zvanično i formalno svi pravoslavci, dok zapravo s pravoslavljem imaju veze koliko i dalaj-lama.

Neki od komentara građana na društvenim mrežama:​

*Ovo me podseća na scenu iz serije, kad Šojić mekeće kod vračare.

*Ljudi, umreću od smeha! Da li je realno da ovo radi jedna ministarka?

*A što mene ne zove, ja bih je lagao za džabe?

*Mogu da zamislim situaciju kako joj taj numerolog priča šta će se dešavati dok joj šminkerka maže treći sloj pudera...
https://www.alo.rs/vesti/politika/6...cnog-numerologa-usledile-brojne-reakcije/vest
И Хамлет би се запитао: ,,Тера ли Зорана, својим понашањем, спрдњу са грађанима или грађани то чине са Зораном?''.

Pogledajte prilog 1165205

Zorana Mihajlović, međutim, kako kažu ljudi iz njenog bliskog okruženja, nijednu važnu odluku ne donosi bez svog ličnog numerologa. Uz numerologa, najvažniji deo njenog tima su šminkerka i PR.

Prema onome što su nam rekli saradnici ministarke energetike, ona numerologa i šminkerku vodi svuda sa sobom.
- Šminkerka ima zadatak da porani kod Mihajlovićeve kući i da je šminka dobrih sat vremena. To izgleda tako da ne biste verovali, kao da se radi o hirurškom zahvatu, a ne o šminkanju. Pritom, ta žena, šminkerka, prolazi kroz pakao jer se ministarka na nju ljuti zbog svake sitnice. Te ne valja ovo, te ne valja ono. Zato sve i traje tako dugo. Ne znam koliko je plaća, ali nema tih para za koje bih to radio - iskren je bio jedan od Zoraninih saradnika.

Naš sagovornik kaže i da je još zanimljivija priča za numerologa.
- To je njen lični numerolog. Ja ne znam ni da li uopšte radi nešto drugo ili mu je ministarka jedini klijent. Ona se o svemu konsultuje sa njim. Doslovno ne preduzima nijedan korak pre nego što proveri šta kažu brojke. E sad, ne prija to baš svima oko nje. Zbog toga i još nekih drugih stvari, poput poziva usred noći i slično, Mihajlovićevu je ne tako davno napustio jedan od najbližih saradnika i prešao na drugo radno mesto van ministarstva. Od njega smo posle čuli pikantne detalje vezane za numerologa - objašnjava naš sagovornik, i dodaje da nijedan važan ugovor, ako se Zorana pita kad će biti potpisan, nije potpisan a da numerolog nije odredio datum.

Ministarka energetike u centru je pažnje ovih dana nakon što je dala intervju za tajkunski list Nova u vlasništvu Dragana Šolaka, koji se isticao napadima na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Zbog toga su Mihajlovićevu kritikovali iz samog vrha njene stranke - Vladimir Đukanović (nazvao ju je ministarkom fukarom), Darko Glišić, Ana Brnabić...

Tokom obraćanja iz Bratislave i Vučić je poručio da neće da trpi ucene ni od koga, a ponajmanje od ljudi iz stranke kojoj pripada, aludirajući očigledno na Zoranu Mihajlović.
https://www.alo.rs/vesti/politika/6...aku-odluku-zorana-ne-mrda-bez-numerologa/vest
Министарка је тешко болесна и мислим да ће из здравствених разлога бити ослобођена свих дужности у будућој Влади.
Opet će Zoka Milf biti minstarka , a Djuka i ti ćete da zasvirate u kožnu frulu kao što je bilo i ubuduće .

Ja sam najveća radilica, zato me napadaju​

Ministarka razvila teoriju da je na tapetu zbog fantastičnih poslovnih rezultata, kao i da samo ona izgara od posla u Nemanjinoj 11.

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, ponovo je gurnula prst u oko premijerki Ani Brnabić i kolegama u Nemanjinoj 11.
Naime, prema Mihajlovićkinoj teoriji, nju napadaju jer najviše radi, a najbolje prolaze i najbolje su ocenjeni oni koji ne rade. Smatra i da jedino rad treba da se računa, a ne intrige i rekla-kazala. Kad čovek ovo pročita, rekao bi da u Vladi samo ona radi, da su ostali neradnici i abronoše.
- Najviše napadaju radilice, one koji najviše rade - kazala je ministarka juče na TV Hepi.

Na pitanje novinara Milomira Marića: "A to si ti", odgovorila je:

- Jeste, ali su najbolje ocenjeni oni koji ne rade. Sve ja to znam i sve ja to pratim.
Prema njenim rečima, razlozi napada su možda i to što je drugačija, što je nešto bolje uradila, ali i to što smatra da je rad jedino merilo, a ne intrige i rekla-kazala.
- Ali to nije ništa neobično, posebno pred formiranje Vlade. Osnovno pitanje jeste ko me napada jer iza njih ne stoje ni rezultati, a ni rad. Kad vidim ko me napada i kritikuje, to je smešno - istakla je ministarka.

NAPADI PO SPISKU

Kada je reč o sada već čuvenoj sceni - koluta očima dok premijerka govori, Mihajlovićeva kaže da bi ponovo uradila isto.
- Ponovo bih kolutala očima. Jesmo mi taj projekat radili s Naledom, ali to je projekat ministarstva, nema prisvajanja zasluga - dodala je.

Osim ministara, na spisku za napad našao se i njen stranački kolega Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS, za koga je kazala da je čovek koji je "državnu funkciju zloupotrebio zarad privatnog biznisa i sve što on kaže nema nikakvu težinu".

Činjenice

• - danima po glasilima "Junajted medije" Dragana Šolaka delila lekcije o budućem sastavu Vlade
  • - govorila da u novom kabinetu moraju da budu stručniji, kvalitetniji, obrazovaniji...
  • - time ne samo što je pokazala ambicije da kadrira već je uvredila kolege ministre iz još aktuelne vlade, čiji je ona deo
  • - stranačke kolege su joj zamerile promovisanje u glasilima čija se uređivačka politika zasniva na napadima na porodicu predsednika Vučića
  • - napadala kolege iz stranke, poseban pik imala na Vladimira Đukanovića
  • - ni koalicione partnere nije štedela, meta joj je često bio lider SPS Ivica Dačić
  • - ostrvila se i na neke direktore JP, Dušana Bajatovića iz "Srbijagasa" izbacivala iz Vlade
  • - biznismen Vladimir Atanacković, njen (nevenčani) suprug, kako je pisao Srpski telegraf nedavno, izbegao je hapšenje u aferi "Železnica" pre dve i po godine zbog sumnji za korupcije zahvaljujući dojavi iz policije.
  • https://www.republika.rs/vesti/politika/365903/zorana-mihajlovic-glumi-zrtvu
После свега, сумњам да ће министарка Зорана опет бити у Влади а аспирације на место Предсеника Владе ће јој се сасвим угасити.

Ministarki ne treba mnogo da sa nekim uđe u žestok fajt​

1655530652418.png
1655530859530.png

Ne da joj đavo mira.
Čini se da Zorana Mihajlović, ministarka energetike i rudarstva, svakog dana iskopa neki rov ulazeći na dnevnom nivou u žestoke sukobe sa raznim ljudima. Posle funkcionera SNS-a Vladimira Đukanovića i premijerke Ane Brnabić, na red je došao ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

Na ruskog šefa diplomatije Mihajlovićeva se obrušila zbog njegove reakcije na njenu izjavu o otkazanoj poseti Lavrova Beogradu, kada su tri okolne zemlje odbile da izdaju dozvolu za prelet aviona ruske vlade.
- Srbija je pod pritiskom EU i čitavog Zapada ne zato što je nešto loše uradila, već naprotiv, zato što kao prijatelj pruža ovu vrstu podrške Rusiji, zemlji koja je ugrozila teritorijalni integritet jedne druge suverene države - Ukrajine. I samo politički laik ne vidi da u ovim okolnostima poseta jednog od najviših funkcionera Rusije, našeg prijatelja, Srbiji ništa dobro ne bi donela. A znam da šef ruske diplomatije nikako nije politički laik.

Podsetimo, Lavrov je prethodno nazvao veoma čudnom izjavu Zorane Mihajlović.
- Potpredsednica Vlade, gospođa Mihajlović, dala je veoma čudnu izjavu da nisu hteli da me vide u Beogradu kao da sam se ja sam pozvao. Ona je dalje rekla da ako Lavrov kaže da je prijatelj Srbije, nije trebalo ni da pomisli da dolazi kod nas kada smo pod pritiskom da uvedemo sankcije Rusiji. Ako si prijatelj, nemoj da dolaziš kod nas, jer će tvoja poseta iritirati Zapad, i to je sve - objasnio je Lavrov logiku ministarke Mihajlović.
https://www.alo.rs/vesti/politika/6...reba-mnogo-da-sa-nekim-ude-u-zestok-fajt/vest
Очигледно да јој свађа иде од руке. Добро би било да у Влади постоји министарство за трач и свађе, тада би Зорана била ,,нај-министарка''. Овако не верујем да ће у новој Влади Србије, имати места за њу. Истрошила је сав кредит.

Zoka samu sebe hvali, želi u novu vladu da se uvali!​

1660626898948.png

Usta moja, hvalite me kad već niko drugi neće…

Mihajlovićeva je odustala od premijerskog mesta, a sada je sve svoje snage usmerila da preporuči sebe makar za ministarsku poziciju.

Ona je juče poručila da je važno da mandatar za sastav nove vlade bude iz Srpske napredne stranke, s obzirom na to da je ta partija osvojila najviše glasova na izborima i da je pred budućom vladom veliki broj izazova koje će morati da prevaziđe kako bi nastavila da obezbeđuje energetsku i finansijsku stabilnost.
- Nismo imali nikakve konkretne razgovore o resorima ili imenima, osim što je predsednik Aleksandar Vučić rekao ko su kandidati za mandatara i mislim da ćemo u narednih desetak dana znati konkretnije - poručila je Mihajlovićeva, a onda, naravno, na sva usta nahvalila sebe samu.
- Ja sam u energetici više od 30 godina, to je moja struka, imam dovoljno staža i znanja u ovoj oblasti, ali videćemo da li sam potrebna u ovom resoru ili ne - poručila je „skromna“ Zorana, gostujući na televiziji Juronjuz, ne skrivajući želju da bude u novoj vladi, ali i da zadrži sadašnji resor.

Da je Mihajlovićeva opsednuta novom vladom, pokazuje i to što je tokom prošle nedelje po svom starom dobrom običaju potkačila Ivicu Dačića, lidera SPS-a, te poručila da nije za vladu sa socijalistima jer se oni „uvek nakače na Vučića i SNS“.

Ova njena izjava iznervirala je Anu Grozdanović, mladu članicu SPS iz Niša, koja joj je objavila rat. Socijalistkinja je tom prilikom Mihajlovićevoj poručila da treba da uzjaše metlu i odleti iz Srbije.
https://www.alo.rs/vesti/politika/661658/zorana-mihajlovic-nova-vlada/vest
Зока баш онако ,,фајтерски'' (као боксер) се бори за опстанак у Влади. Не бира средства али јој и узвраћају. Предлажу јој метлу као транспортно средство.
То што је у енергетици преко 30 година и министарка рударства и енергетике и не значи да је успешна. Највећи јој је домет што је оптужила руководство ЕПС-а за лоше резултате у односу на очекиване. Своје учешће у томе не спомиње јер је била по страни.

Back