Zorana Mihajlović i Sarapa u dublu protiv Novaka Ðokovića...

...

Autorski osvrt na ovaj epski duel...

Zorana Mihajlović, koja ugovara najskuplje autoputeve u Evropi i Svetu...i Sarapa, kojeg znaju sve prazne flase grada Beograda...

PROTIV

Novaka Ðokovića.

Čekamo da se još oglasi i Miloš Ćaci Pavlović...

Naravno da ovi kerovi nisu tu sami da laju već ih je gazda AVtihrist pustio s lanca... :rtfm:

https://srbin.info/video-vuciceve-u...sramotno-napali-djokovica-na-pinku/#gsc.tab=0

...
BIA KANALIZACIJA

video sam kako se borite

tako sto trcite u brisel i strazbur pod skute tonina picule i bartulice
I dalje treba da ti ljudi crtaju zašto se tamo išlo, a?
Vidim da si čo'ek seljak isto ki ja, radiš lojze i voćku, isto ki ja. pa da ti tako objasnim.
Uđe meni jedared koza komšijska u vinograd. Znaš l kako koza jede grozd? Za 3 sekunde pozobe i nema ga. Da sam hteo da se žalim nekome, dal bi išo onome komšiji čija je koza il onome koji nema nit koze nit ga zanimaju?
E, tako ti je i ovo. Čija je koza Vučić? Jevropska il ruska, a?

Poslednja izmena:
Novak djokovic rece svojoj deci svojoj cerci pumpaj.
Sta reci svi poludeli
I ti na to lepiš seksualnu konotaciju i očekuješ da te neko ne smatra psihički obolelom ili karakterno pokvarebom osobom, a to je najmanje što takvi zaslužuju. Rekao bih ti da treba da te bude sram, ali takvi poput tebe za taj pojam ne znaju, jadni ste što ste živi.

Nagradno pitanje: Sta mislite ko je progurao do ministarskih funkcija Kori Udovicki, Djedovicku, Zoranu Mihajlovic, Anu Brnabic do tada potpuno politicki nepoznate i nebitne licnosti?

Ko gura Djinka Gruhonjica, Sofiju Brajer, Milu Pajic,, Mariniku Tepic, Lazara Stojakovica i druge "mlade nade"?

Ko je taj ko kadruje Srbijom i odredjuje ko ce biti ministar i premijer ? Pomoic prijatelja - nije ni GO SNS ni OO SNSa Babusnice

To su zapadni centri moci rotarijanci, masoni, iluminati, bilbergerg grupa

Oni vam vladaju Srbijom i sve dok oni vladaju Srbijom i na vlast dovode svoje poslusnike sve vam je jedno ko vam je predsednik a ko premijer a ko koji ministar.
Always Sunny Reaction GIF

video sam kako se borite

tako sto trcite u brisel i strazbur pod skute tonina picule i bartulice
Они нису никакав фактор који било шта одлучује. Циљ те акције је био да се народ у ЕУ упозна са тим како њихово руководство шурује са вучићем.
Како год, то ни најмање не мења чињеницу да се ти свим силама залажеш за очување власти страних плаћеника и издајника у Србији.

"Мислим да су протести усмерени на то да Вучић једноставно оде. Другим речима, никакви компромиси, никакви договори, никаква примена конкретнијих прагматичних циљева неће решити ситуацију. Вучић мора да оде. То је мишљење српског друштва", навео је Дугин.

Back