cenio sam da ipak dobacujete malo vislje od togaPa otvorio sam vam temu da se izjasnite, ali si ti tamo lupao da si volonter - ako se ne varam
https://forum.krstarica.com/threads...lika-je-cena-internet-podrske-vlasti.1034665/

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cenio sam da ipak dobacujete malo vislje od togaPa otvorio sam vam temu da se izjasnite, ali si ti tamo lupao da si volonter - ako se ne varam
https://forum.krstarica.com/threads...lika-je-cena-internet-podrske-vlasti.1034665/
Kad si iz Tuzle ti misliš da je London vrh vrhovaDebela alava plavuša će da vrati sve što je pokrala
To je bas stara vest od pre nekoliko godina, ali svakako Zoka se dobro ovajdila.
I da je u tvojoj faveli kupila gajbu od pokradenih para- ima da vrati.Kad si iz Tuzle ti misliš da je London vrh vrhova
Kod mene je Mile pazario lijepu kućuI da je u tvojoj faveli kupila gajbu od pokradenih para- ima da vrati.
Bez obzira što bi joj ti alalio
RElstivizuješ lopovluka debele lopužeKod mene je Mile pazario lijepu kuću
Oklen mu?
A sve izBosne stiglo...RElstivizuješ lopovluka debele lopuže
Možda ti se 'đa![]()
A odakle joj pare?
Arapi su joj bili vrlo zahvalni za poklonjenu srpsku zemlju.Odakle joj novac? Verovatno ima dobru platu.![]()
![]()
Kad si iz Tuzle ti misliš da je London vrh vrhova
Ja sam u večitoj borbi da za sebe obezbedim.pare za alkohol i nerad.Стојков, имаш ли ти стан у Лондону, и зашто немаш?
kad budes hteo da ides u londru posalji pp, dacu ti adresu flat-a gde mozes dzaba da egzistiras dok si tamo.Ja sam u večitoj borbi da za sebe obezbedim.pare za alkohol i nerad.![]()
Ja sam u večitoj borbi da za sebe obezbedim.pare za alkohol i nerad.![]()
ljubomora ?izgrisce vas ljubomoraaaaaaaaaa![]()
![]()
robija jer "pravdam" necije pravo na imovinu koju je kupio?ljubomora ?
izgrisce tebe bukagije i robija i sve vas takve koji ovo pravdate
vrlo brzo
zaradila 1 600 000 funti pa posteno kupila?robija jer "pravdam" necije pravo na imovinu koju je kupio?
o da , pa ne pravdas ti za dzabe.i da je ukrao, kako ja zakosnki mogu da ODGOVARAM ?
![]()
samoti provocirajkapetane, nemoj da skidas beru po ovom suncu. udarelo te u procelavu glavu, pa brkas pojmove
a sta ja imam sa svime time? po kojoj osnovi da robijam? alooo mozak.zaradila 1 600 000 funti pa posteno kupila?
narvano da je to pravdanje
o da , pa ne pravdas ti za dzabe.
deo si iste sns sekte. sve vas ceka robija, samo je pitnaje koko koga...
sva ona pravdanja do sada , prebijanje devojke bejzbol palicom i to 1200 metara podalje od prostorija sns, pa gazenje studenata, i stosta ce snositi odgovornost
zar si mislio da nece ? pavidi net je mesto gde se isto snosi odgovornost. ne mozes ti tu tek tako opravdavati kriminalce i dielre droge koji su bejybol palicom lomili devojku a da ne odgovaras jednom
postoji za to odgovornost i postoji ko bi trebao time da se pozabavi...samo da se oslobodimo svojatanaj drzave snosicete odgovornosti i za to sirenje mrznje i pravdavanje premlacivanja prolivanja krvi...
ako nisi znao onda se raspitaj
samoti provociraj