Zorana Mihajlović kupila stan u Londonu

1753574638000.jpeg

Odakle joj novac? Verovatno ima dobru platu. :per: :think:
Arapi su joj bili vrlo zahvalni za poklonjenu srpsku zemlju.
Ona je uz par poznatih veleizdajnika Srbije bila glavni motor i akter protivzakonite prodaje u bescenje 17000 hektara odlicne zemlje Srbije.
Kad dodje vreme gospodja ce odgovarati i snositi materijalnu i krivicnu odgovornost za ovu sramnu prodaju zemlje.

Ja sam u večitoj borbi da za sebe obezbedim.pare za alkohol i nerad. :D
kad budes hteo da ides u londru posalji pp, dacu ti adresu flat-a gde mozes dzaba da egzistiras dok si tamo.

da naucis sta je svet i da vidis sta je civilizacija. i da pijes pravi malt a ne tu jeftinu bljuzgu od koje nekad politicki probulaznis agitujuci za ove primitivce.

robija jer "pravdam" necije pravo na imovinu koju je kupio?
zaradila 1 600 000 funti pa posteno kupila?

narvano da je to pravdanje
i da je ukrao, kako ja zakosnki mogu da ODGOVARAM ?

:hahaha1:
o da , pa ne pravdas ti za dzabe.
deo si iste sns sekte. sve vas ceka robija, samo je pitnaje koko koga...
sva ona pravdanja do sada , prebijanje devojke bejzbol palicom i to 1200 metara podalje od prostorija sns, pa gazenje studenata, i stosta ce snositi odgovornost
zar si mislio da nece ? pavidi net je mesto gde se isto snosi odgovornost. ne mozes ti tu tek tako opravdavati kriminalce i dielre droge koji su bejybol palicom lomili devojku a da ne odgovaras jednom

postoji za to odgovornost i postoji ko bi trebao time da se pozabavi...samo da se oslobodimo svojatanaj drzave snosicete odgovornosti i za to sirenje mrznje i pravdavanje premlacivanja prolivanja krvi...
ako nisi znao onda se raspitaj

kapetane, nemoj da skidas beru po ovom suncu. udarelo te u procelavu glavu, pa brkas pojmove
samoti provociraj

zaradila 1 600 000 funti pa posteno kupila?

narvano da je to pravdanje

o da , pa ne pravdas ti za dzabe.
deo si iste sns sekte. sve vas ceka robija, samo je pitnaje koko koga...
sva ona pravdanja do sada , prebijanje devojke bejzbol palicom i to 1200 metara podalje od prostorija sns, pa gazenje studenata, i stosta ce snositi odgovornost
zar si mislio da nece ? pavidi net je mesto gde se isto snosi odgovornost. ne mozes ti tu tek tako opravdavati kriminalce i dielre droge koji su bejybol palicom lomili devojku a da ne odgovaras jednom

postoji za to odgovornost i postoji ko bi trebao time da se pozabavi...samo da se oslobodimo svojatanaj drzave snosicete odgovornosti i za to sirenje mrznje i pravdavanje premlacivanja prolivanja krvi...
ako nisi znao onda se raspitaj

samoti provociraj
a sta ja imam sa svime time? po kojoj osnovi da robijam? alooo mozak.

jer glasam za vucica umesto za tepicku i bandu?

to je moj greh?

kapetane, ova tvoja demagogija podseca na ustasku. jesi li siguran da si za vreme rata bio na "pravoj strani"?

Back