Zorana Mihajlović i Sarapa u dublu protiv Novaka Ðokovića...

Зар стварно мислиш да су Срби глупи као ти, па да гласају за једног необразованог и неваспитаног сељачину?
Đoković je nacionalno blago Srbije. Đoković je Srbija.
Izdati Đokovića samo zato da bi se jednom psihopati omogućilo da sprži Srbiju litijumskim jezerima i da je opljačka preko ekspa, najveća je perverzija, poganština i ugursuzluk. I zlo.

Đoković je nacionalno blago Srbije. Đoković je Srbija.
Izdati Đokovića samo zato da bi se jednom psihopati omogućilo da sprži Srbiju litijumskim jezerima i da je opljačka preko ekspa, najveća je perverzija, poganština i ugursuzluk. I zlo.
Мислиш национална балега? Има тога, има ...

Nagradno pitanje: Sta mislite ko je progurao do ministarskih funkcija Kori Udovicki, Djedovicku, Zoranu Mihajlovic, Anu Brnabic do tada potpuno politicki nepoznate i nebitne licnosti?

Ko gura Djinka Gruhonjica, Sofiju Brajer, Milu Pajic,, Mariniku Tepic, Lazara Stojakovica i druge "mlade nade"?

Ko je taj ko kadruje Srbijom i odredjuje ko ce biti ministar i premijer ? Pomoic prijatelja - nije ni GO SNS ni OO SNSa Babusnice

To su zapadni centri moci rotarijanci, masoni, iluminati, bilbergerg grupa

Oni vam vladaju Srbijom i sve dok oni vladaju Srbijom i na vlast dovode svoje poslusnike sve vam je jedno ko vam je predsednik a ko premijer a ko koji ministar.
zato treba podržati studentsku listu jer ona nije eksponent zapada za razliku od pozicije i lažne opozicije

...

Iako Vucic kao šatro kaze da nije on protiv Novaka...i da bi to citiram "BILO GLUPO"

Ipak...njegovi medijski kerovi neumorno i neprestano laju na Novaka...
Tako da sad...dublu protiv Djokovica sa prikljucio i "Kralj obrva" ili cega vec...onaj neki Babic...

Dakle redom ko sve od Vucicevih kerova lajao i laje na Ðokovića (dok on kao ne laje jer kaze da bi to bilo glupo):

- Karaleusa - NoInsta...
- Babić - "kralj obrva"...
- Zorana Mihajlovic - peracica para preko autoputeva...
- Sarapa - praznitelj flasa po beogradskim kafanama...

E sad posto je jasno da ove face ne laju same od sebe vec na mig gurua sekte...vraticemo se na njegove reci - BILO BI GLUPO!

Dakle priznao je da je glup...

...

A znas sta je najsmesnije...

Sto Novak...samo da hoce...ih sve unistava JEDNIM potezom

Samo dodje posle Wimbldona npr i stane na celo kolone...sa ili bez kandidovanja za Predsednika svejdeno...samo da stane...

I ovi su G-O-T-O-V-I ! :cepanje:

Citava SNSekta i GeSNStapo padaju ko kruske !

Zato kerovi preventivno i laju sada...:rtfm:

...
Vidim ja da si obožavao seriju "Bela Ladja" kada u "Pogancima" prizivaju pokojnika KO DA DODJE NA ČELO SRBIJE pa se čuje: "Nole, dobar momak" pa onda kancelarija Majstorovića traži da se ukine rijaliti :lol:

Divim se vašem entuzijazmu da ćete ponovo na vlast :D
Tebi je cela ova frtutma oko toga ko će uzeti vlast, pa računaš, "bolje je da pljačkaju moji nego žuti."

Ovo je borba za opstanak Srbije, Srbije nema sa Vučićem na njenom čelu. On ne samo da ja pljačka višetruko puta više nego žuti, nego je sistematski unštava na svaki drugi način koji mu padne na pamet.

Tebi je cela ova frtutma oko toga ko će uzeti vlast, pa računaš, "bolje je da pljačkaju moji nego žuti."

Ovo je borba za opstanak Srbije, Srbije nema sa Vučićem na njenom čelu. On ne samo da ja pljačka višetruko puta više nego žuti, nego je sistematski unštava na svaki drugi način koji mu padne na pamet.
Opet te zeza bešika?

1753580254920.jpeg

ako ne pomogne onda je prostata

Back