I Zorana se uzbudila...valjda nervozna pred hapsenje...?

Зока мрзи оног дачића,бајатовића..она њих очима не може да види,што се тога тиче она је консеквентна,искрена..сумњам да се фолира,стварно предана Масонка,да се Зока нешто пита она би Србију за 2 Месеца увела у ту ЕУ.
Међутим,ту се и Рус нешто пита :lol:

Па зар онда она не би требала да буде на страни ових обојених револуционара?

Ја колико сам схватио до сада, ЦИА снајка и ови из ЕУ подржавају револуцију?

...

Zorana Mihajlović o hapšenju Tomislava Momirovića i akciji TOK i SBPOK: "To je osveta i napad na Srbiju"​

https://www.blic.rs/vesti/politika/...nju-tomislava-momirovica-to-je-osveta/2x6bcep

Cuj "napad na Srbiju i srpski narod"...🤣🤣🤣
Ja se ne osecam napadnuto... :dontunderstand:
A ni @Jugoslav Čvarak ...

...
A zašto svi pominju A. Vučića?
Koliko znam - nijedna poternica nije za njim raspisana, niti ga neko pominje iz Tužilaštva.
Jedino... ako Zorka Koridorka i ostali ne znaju ko je pravi krivac za sve?

Ostavi ti Cecu na miru, tvoje ništa nije uzela

Ako si mislio da ispadneš pametan kaži: proći će ko Vlahović
Kako mislis nista moje nije uzela....
Pa nije ni Velja Nevolja nikog mog ubio, pa treba da mu cestitam izvinim se i kazem brate, ajde ti izadji iz zatvora, pa nastavi da budes robin hud..

Zanimljiv si ti tip sa tolikim odsustvom svesti...

Kako mislis nista moje nije uzela....
Pa nije ni Velja Nevolja nikog mog ubio, pa treba da mu cestitam izvinim se i kazem brate, ajde ti izadji iz zatvora, pa nastavi da budes robin hud..

Zanimljiv si ti tip sa tolikim odsustvom svesti...
e sad da se lepo okupite tamo ispred prdekane i da sa studentima tražite puštanje Tome Mone

mislim na vas spontano emotivne

...

ПОКС: Вучић жртвује своје сараднике да би сачувао себе, а преко режимских медија покушава да увери јавност и нарочито притворене да он „нема ништа с тиме“
http://www.nspm.rs/hronika/poks-vuc...ocito-pritvorene-da-on-nema-nista-s-time.html

...
mozda da kaze da su svi pritvoreni njegovi drugovi kao vesic, i da ih pomiluje kao batinase sa bejzbolkama? :mrgreen:

nemoj da me drukarite za onih 115 miliona, vice alex vuchi, pomilovacu vas, ali malo sutra, budite zrtveni jarci

Па зар онда она не би требала да буде на страни ових обојених револуционара?

Ја колико сам схватио до сада, ЦИА снајка и ови из ЕУ подржавају револуцију?
ma kakva cija, ona je aljekov kurton, debela zoka, dno, evo ti

Screenshot-20250802-072747-Facebook.jpg

Video sam je na granici oci u oci.Bez sminke i nabacivanja raznih pudera.
Znaru dibidus.Ako si mislio za ono smirivanje.
A za ono drugo smirivanje je ona odavno kao i vecina drugih politicara .
Pozdrav za autora teme Groma.Gde si bre grome.One sektase po borci jos ne uhapsise i nakon 9 godina od ubistva pevacice Jelene?
Svu sektu u haps bre da disemo ko ljudi.

...

Zorana Mihajlović o hapšenju Tomislava Momirovića i akciji TOK i SBPOK: "To je osveta i napad na Srbiju"​

https://www.blic.rs/vesti/politika/...nju-tomislava-momirovica-to-je-osveta/2x6bcep

Cuj "napad na Srbiju i srpski narod"...🤣🤣🤣
Ja se ne osecam napadnuto... :dontunderstand:
A ni @Jugoslav Čvarak ...

...
Не лаје пашче села ради, већ... И Зока Зоруле ће доћи на дневни ред. :whistling:

Не лаје пашче села ради, већ... И Зока Зоруле ће доћи на дневни ред. :whistling:
Ko god je nelegalan treba na robiju.Zanjmljivo je kako su max zasticeni da se ugradjuju u svaki proizvod na srpskom trzistu i niko im nista ne moze.Sve do jednom.A onda ce doc drugi i isto to raditi i pljackati narod i ubijati previsokim cenama.I to nije u Srbiji tako vec i po evropi.Osilila se bagra.Daju male plate a cene do neba.Nece ni to dugo.

zaključivanjem Aneksa 1 Komercijalnog ugovora, Sporazuma 1, te Aneksa 2, 3 i 4 Komercijalnog ugovora osumnjičeni Momirović, Vesić, Dimoski, Šurlan i Katanić su omogućili da izvođač „CRIC – CCCC“ prema finansijeru i investitoru do sada ukupno fakturiše vrednost izvedenih radova na projektu u iznosu od 1.214.100.460,43 američkih dolara, kao i da izvede dodatne radove za koje je preuzeta obaveza naknadnog plaćanja po fakturisanju u vrednosti od 64.258.060,00 dolara, čime su izvođaču „CRIC – CCCC“ pribavili imovinsku korist, u do sada utvrđenoj vrednosti od najmanje 18.759.287 USD, a budžetu Republike Srbije naneli štetu u iznosu od 115.558.520,43 američkih dolara, koji predstavlja razliku između preuzetih finansijskih obaveza za budžet Republike Srbije i ugovorne cene iz Komer

zaključivanjem Aneksa 1 Komercijalnog ugovora, Sporazuma 1, te Aneksa 2, 3 i 4 Komercijalnog ugovora osumnjičeni Momirović, Vesić, Dimoski, Šurlan i Katanić su omogućili da izvođač „CRIC – CCCC“ prema finansijeru i investitoru do sada ukupno fakturiše vrednost izvedenih radova na projektu u iznosu od 1.214.100.460,43 američkih dolara, kao i da izvede dodatne radove za koje je preuzeta obaveza naknadnog plaćanja po fakturisanju u vrednosti od 64.258.060,00 dolara, čime su izvođaču „CRIC – CCCC“ pribavili imovinsku korist, u do sada utvrđenoj vrednosti od najmanje 18.759.287 USD, a budžetu Republike Srbije naneli štetu u iznosu od 115.558.520,43 američkih dolara, koji predstavlja razliku između preuzetih finansijskih obaveza za budžet Republike Srbije i ugovorne cene iz Komer
još nismo prestigli Žilasa, ko zna koliko bi kod njega koštalo?

" U toku je napad na Srbiju, napad na srpski narod. Ovo što se jutros desilo sa hapšenjem Tomislava Momirovića i poternica za Goranom Vesićem je najsuroviji lov na glavu predsednika Aleksandra Vučića. Više ne biraju sredstva, rade šta hoće - rekla je Zorana Mihajlović tokom uključenja uživo u program TV Informer."

Svaki napad na lopove je, ustvari, na onoga ko ih štiti

Back