GIDEON
Iskusan
- Poruka
- 6.071
Mozda pobegne u Tuzlu odakle i dosla?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зока мрзи оног дачића,бајатовића..она њих очима не може да види,што се тога тиче она је консеквентна,искрена..сумњам да се фолира,стварно предана Масонка,да се Зока нешто пита она би Србију за 2 Месеца увела у ту ЕУ.
Међутим,ту се и Рус нешто пита![]()
A zašto svi pominju A. Vučića?...
I Zorana se uzbudila...valjda nervozna pred hapsenje...?
Zorana Mihajlović o hapšenju Tomislava Momirovića i akciji TOK i SBPOK: "To je osveta i napad na Srbiju"
https://www.blic.rs/vesti/politika/...nju-tomislava-momirovica-to-je-osveta/2x6bcep
Cuj "napad na Srbiju i srpski narod"...
Ja se ne osecam napadnuto...
A ni @Jugoslav Čvarak ...
...
Ostavi ti Cecu na miru, tvoje ništa nije uzelaValjda nanogica ili naguznica za nju....Isto kao sto je Ceca prosla...
I MI6.Bundesnachrichtendienst
Kako mislis nista moje nije uzela....Ostavi ti Cecu na miru, tvoje ništa nije uzela
Ako si mislio da ispadneš pametan kaži: proći će ko Vlahović
e sad da se lepo okupite tamo ispred prdekane i da sa studentima tražite puštanje Tome MoneKako mislis nista moje nije uzela....
Pa nije ni Velja Nevolja nikog mog ubio, pa treba da mu cestitam izvinim se i kazem brate, ajde ti izadji iz zatvora, pa nastavi da budes robin hud..
Zanimljiv si ti tip sa tolikim odsustvom svesti...
mozda da kaze da su svi pritvoreni njegovi drugovi kao vesic, i da ih pomiluje kao batinase sa bejzbolkama?...
ПОКС: Вучић жртвује своје сараднике да би сачувао себе, а преко режимских медија покушава да увери јавност и нарочито притворене да он „нема ништа с тиме“
http://www.nspm.rs/hronika/poks-vuc...ocito-pritvorene-da-on-nema-nista-s-time.html
...
ma kakva cija, ona je aljekov kurton, debela zoka, dno, evo tiПа зар онда она не би требала да буде на страни ових обојених револуционара?
Ја колико сам схватио до сада, ЦИА снајка и ови из ЕУ подржавају револуцију?
Jesi vidio kakav je mic-mic gospodin?
Video sam je na granici oci u oci.Bez sminke i nabacivanja raznih pudera.
Не лаје пашче села ради, већ... И Зока Зоруле ће доћи на дневни ред....
I Zorana se uzbudila...valjda nervozna pred hapsenje...?
Zorana Mihajlović o hapšenju Tomislava Momirovića i akciji TOK i SBPOK: "To je osveta i napad na Srbiju"
https://www.blic.rs/vesti/politika/...nju-tomislava-momirovica-to-je-osveta/2x6bcep
Cuj "napad na Srbiju i srpski narod"...
Ja se ne osecam napadnuto...
A ni @Jugoslav Čvarak ...
...
Ko god je nelegalan treba na robiju.Zanjmljivo je kako su max zasticeni da se ugradjuju u svaki proizvod na srpskom trzistu i niko im nista ne moze.Sve do jednom.A onda ce doc drugi i isto to raditi i pljackati narod i ubijati previsokim cenama.I to nije u Srbiji tako vec i po evropi.Osilila se bagra.Daju male plate a cene do neba.Nece ni to dugo.Не лаје пашче села ради, већ... И Зока Зоруле ће доћи на дневни ред.![]()
Mozda pobegne u Tuzlu odakle i dosla?
još nismo prestigli Žilasa, ko zna koliko bi kod njega koštalo?zaključivanjem Aneksa 1 Komercijalnog ugovora, Sporazuma 1, te Aneksa 2, 3 i 4 Komercijalnog ugovora osumnjičeni Momirović, Vesić, Dimoski, Šurlan i Katanić su omogućili da izvođač „CRIC – CCCC“ prema finansijeru i investitoru do sada ukupno fakturiše vrednost izvedenih radova na projektu u iznosu od 1.214.100.460,43 američkih dolara, kao i da izvede dodatne radove za koje je preuzeta obaveza naknadnog plaćanja po fakturisanju u vrednosti od 64.258.060,00 dolara, čime su izvođaču „CRIC – CCCC“ pribavili imovinsku korist, u do sada utvrđenoj vrednosti od najmanje 18.759.287 USD, a budžetu Republike Srbije naneli štetu u iznosu od 115.558.520,43 američkih dolara, koji predstavlja razliku između preuzetih finansijskih obaveza za budžet Republike Srbije i ugovorne cene iz Komer
Ko je Zilas?još nismo prestigli Žilasa, ko zna koliko bi kod njega koštalo?