Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.853
Zorana Mihajlović, međutim, kako kažu ljudi iz njenog bliskog okruženja, nijednu važnu odluku ne donosi bez svog ličnog numerologa. Uz numerologa, najvažniji deo njenog tima su šminkerka i PR.
Prema onome što su nam rekli saradnici ministarke energetike, ona numerologa i šminkerku vodi svuda sa sobom.
- Šminkerka ima zadatak da porani kod Mihajlovićeve kući i da je šminka dobrih sat vremena. To izgleda tako da ne biste verovali, kao da se radi o hirurškom zahvatu, a ne o šminkanju. Pritom, ta žena, šminkerka, prolazi kroz pakao jer se ministarka na nju ljuti zbog svake sitnice. Te ne valja ovo, te ne valja ono. Zato sve i traje tako dugo. Ne znam koliko je plaća, ali nema tih para za koje bih to radio - iskren je bio jedan od Zoraninih saradnika.
Naš sagovornik kaže i da je još zanimljivija priča za numerologa.
- To je njen lični numerolog. Ja ne znam ni da li uopšte radi nešto drugo ili mu je ministarka jedini klijent. Ona se o svemu konsultuje sa njim. Doslovno ne preduzima nijedan korak pre nego što proveri šta kažu brojke. E sad, ne prija to baš svima oko nje. Zbog toga i još nekih drugih stvari, poput poziva usred noći i slično, Mihajlovićevu je ne tako davno napustio jedan od najbližih saradnika i prešao na drugo radno mesto van ministarstva. Od njega smo posle čuli pikantne detalje vezane za numerologa - objašnjava naš sagovornik, i dodaje da nijedan važan ugovor, ako se Zorana pita kad će biti potpisan, nije potpisan a da numerolog nije odredio datum.
Ministarka energetike u centru je pažnje ovih dana nakon što je dala intervju za tajkunski list Nova u vlasništvu Dragana Šolaka, koji se isticao napadima na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Zbog toga su Mihajlovićevu kritikovali iz samog vrha njene stranke - Vladimir Đukanović (nazvao ju je ministarkom fukarom), Darko Glišić, Ana Brnabić...
Tokom obraćanja iz Bratislave i Vučić je poručio da neće da trpi ucene ni od koga, a ponajmanje od ljudi iz stranke kojoj pripada, aludirajući očigledno na Zoranu Mihajlović.
https://www.alo.rs/vesti/politika/6...aku-odluku-zorana-ne-mrda-bez-numerologa/vest
Министарка је тешко болесна и мислим да ће из здравствених разлога бити ослобођена свих дужности у будућој Влади.