Zorana Mihajlović kupila stan u Londonu

to prebrzo sam citao samo u n1 i ostalim djubre portalima.

...сада ћеш још да Метанишеш како је Жекс уствари највише оштећен јер је пљунуо силну лову да 'ослободи' нелегално осуђенога сина

иако је суд ослободио Жекса Јуниора као 'поклон' верности .. мафија штити мафију

Poslednja izmena:
inace u vlasi kose se droga zadrzava... koliko bese?
Kakva bre kosa, kada taj test ne rade.. koga ti ovde zamlaćuješ bote SNS-ovski ?
- Test se radi iz pljuvačke, za razliku od testiranja koja se obavljaju u bolnicama, gde se prisustvo droge utvrđuje iz urina ili krvi.
a u presudi stoji da je bio cist
Posle koliko sati od udesa ?
kazna od 11 meseci kućnog zatvora, zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginula tinejdžerka Andreea Bojanić (17), najbolje potvrđuje sam Krivični zakonik, u kom je maksimalna propisana kazna za ovakvo delo čak osam godina zatvora (ako je pod opijatima - do 12 godina)

Па правно гледано јесте ...

Међутим као увек у праву тумачење је јако битно

Пиштољ се не уперава у друге.. јер ..ако опали а метак у цеви ...крив си за убиство из нехата ...

Тако је и са овом вожњом .. превелика брзина је 'метак у цеви '

...или можда мислиш да је кривица у случајевима 'убиство из нехата' ..то што своју главу су поставили или нису склонили са путање метка ?
Davno je bilo ali adekvatan primer:

Moja bivša koleginica se sa mužem vraćala malo kasnije kući, slavili su njegov rođendan i ona je vozila jer ne pije, jednu čašu vina što je tada bilo vrlo malo preko granice dozvoljenog.

U Sarajevskoj udari u zadnji deo nepropisno parkiranog kamiona, suvozačkim delom, vozila je mini morisa, a muž joj je bio krupan muskarac koji je glavom skoro udarao u krov i on ostane na mestu mrtav.

Osuđena je na ubistvo iz nehata ili kako se to već formuliše i bila je u pravom zatvoru 2 godine iako je tu bila gomila olakšavajućih okolnosti i sve jasno.

Ovo sa juniorom je sprdnja.

Šta fali Oregonu?
Nije gusto naseljen, vodopadi, prelepe šume, parkovi

Evo pitaj brata @bas kao zašto Oregon?
Mirna državica nadomak Vašingtona kad treba da središ neke papire ili Kalifornija kad oćeš da se malo zabaviš
Pacific Northwest je najlepsa priroda u USA.

Ali je prepuna liberala, kao i cela Zapadna Obala.

Kako cete vi SNS-ovci tamo? :dontunderstand:

P.S. Glavni koledz tim im se zove Oregon Ducks, tako da mozete da kazete da navijate za Patke :hahaha1:

devojka pretrcavala na crveno a zeksov sin udario pa pobegao

jedini greh mu je sto JE POBEGAO

jbg, nesrece se desavaju svakodnevno

da je to bio neki majstor zika sa fijestom sto se vracao sa posla svi bi na to zaboravili

ali ako moze daj da se satanizuju svi oko vucica. fujj
Sto lazes da pretrcavala na crveno kad je vozio preko 100 na sat i udario je na pesackom gde je letela preko 30 metara i udarila u ogradu , da nije bilo ograde na skroz drugom putu bi bila. Zena svedok je rekla da je vozio barem 150 i da nikad nije videla da neko tako brzo vozi kroz grad a znamo vrlo dobro kako se vozi kroz Bg i sam sam video, a vestak koji vise nije ziv je tada lazirao izvestaj tj. pokusao je da lazira da je ona imala povredu kao da je pretrcavala a nije.

Pa dobiju oni koji plate raznim sudijama,advokatima ,veštacima,političarima ......koji godinu kazes....ali za ubistvo...nanogica to ima samo u Srbiji.
Evo i ovaj kako se zove Baldwin, ubi zenu verovatno namerno jer on i nije bas citav u glavi hvalisao se pre kako ce ubiti nekoga ...i sta je dobio, nista..oslobodjen optuzbi ..naravno i tu su i pare i uticaj vrteli.

Back