to prebrzo sam citao samo u n1 i ostalim djubre portalima.Greh mu je i što je išao prebrzo, mada se posle sve to nekako montiralo i gurnulo pod tepih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to prebrzo sam citao samo u n1 i ostalim djubre portalima.Greh mu je i što je išao prebrzo, mada se posle sve to nekako montiralo i gurnulo pod tepih.
Pa dobiju oni koji plate raznim sudijama,advokatima ,veštacima,političarima ......koji godinu kazes....ali za ubistvo...nanogica to ima samo u Srbiji.puna ti je hronika kako ljudi za ubistvo dobiju koju godinicu ili ni toliko.
otvori bilo koji portal. to je nazalost svakodnevnica
ovo nije tacno. proveri
to prebrzo sam citao samo u n1 i ostalim djubre portalima.
Kakva bre kosa, kada taj test ne rade.. koga ti ovde zamlaćuješ bote SNS-ovski ?inace u vlasi kose se droga zadrzava... koliko bese?
Posle koliko sati od udesa ?a u presudi stoji da je bio cist
Davno je bilo ali adekvatan primer:Па правно гледано јесте ...
Међутим као увек у праву тумачење је јако битно
Пиштољ се не уперава у друге.. јер ..ако опали а метак у цеви ...крив си за убиство из нехата ...
Тако је и са овом вожњом .. превелика брзина је 'метак у цеви '
...или можда мислиш да је кривица у случајевима 'убиство из нехата' ..то што своју главу су поставили или нису склонили са путање метка ?
to prebrzo sam citao samo u n1 i ostalim djubre portalima.
Šta fali Oregonu?po tebi, koja je normalna zemlja? amerika, rusija,kina?
Pacific Northwest je najlepsa priroda u USA.Šta fali Oregonu?
Nije gusto naseljen, vodopadi, prelepe šume, parkovi
Evo pitaj brata @bas kao zašto Oregon?
Mirna državica nadomak Vašingtona kad treba da središ neke papire ili Kalifornija kad oćeš da se malo zabaviš
Eto za tebe raj na zemljiPacific Northwest je najlepsa priroda u USA.
Ali je prepuna liberala, kao i cela Zapadna Obala.
Kako cete vi SNS-ovci tamo?
P.S. Glavni koledz tim im se zove Oregon Ducks, tako da mozete da kazete da navijate za Patke![]()
Vodi ga kući ako ti je dobarEto za tebe raj na zemlji
a ne da se zlopatiš ovde do 2035-te kad će biti kraj SNS ere
Oregon je poznat po niskim cenamaVodi ga kući ako ti je dobar![]()
Čega?Oregon je poznat po niskim cenama![]()
Sto lazes da pretrcavala na crveno kad je vozio preko 100 na sat i udario je na pesackom gde je letela preko 30 metara i udarila u ogradu , da nije bilo ograde na skroz drugom putu bi bila. Zena svedok je rekla da je vozio barem 150 i da nikad nije videla da neko tako brzo vozi kroz grad a znamo vrlo dobro kako se vozi kroz Bg i sam sam video, a vestak koji vise nije ziv je tada lazirao izvestaj tj. pokusao je da lazira da je ona imala povredu kao da je pretrcavala a nije.devojka pretrcavala na crveno a zeksov sin udario pa pobegao
jedini greh mu je sto JE POBEGAO
jbg, nesrece se desavaju svakodnevno
da je to bio neki majstor zika sa fijestom sto se vracao sa posla svi bi na to zaboravili
ali ako moze daj da se satanizuju svi oko vucica. fujj
Evo i ovaj kako se zove Baldwin, ubi zenu verovatno namerno jer on i nije bas citav u glavi hvalisao se pre kako ce ubiti nekoga ...i sta je dobio, nista..oslobodjen optuzbi ..naravno i tu su i pare i uticaj vrteli.Pa dobiju oni koji plate raznim sudijama,advokatima ,veštacima,političarima ......koji godinu kazes....ali za ubistvo...nanogica to ima samo u Srbiji.
Oregon je i centar Nike odnosno Beaverton.Oregon je poznat po niskim cenama![]()
Na korupciju da se plati porez...tesko.
ali može dobrovoljni prilog - ono što zovu Donacija SNS-uNa korupciju da se plati porez...tesko.
Ja bih pre odabrao Sijetl i Vasington, ali i Oregon je skroz OKEto za tebe raj na zemlji
a ne da se zlopatiš ovde do 2035-te kad će biti kraj SNS ere
Washington State ili Washington D.C.?Ja bih pre odabrao Sijetl i Vasington, ali i Oregon je skroz OK![]()
pa i zorana ima prijatelje sa offshore racunima koji joj skoluju decu, samo neka kaze isto sto i sinisa, i caci sendvicari ce da pojedu, napredna magarad
Sijetl, Drzava Vasington.Washington State ili Washington D.C.?