ZORAN STANKOVIĆ UMESTO TOMICE

Ja nijesam jado na privremenom radu, no uskoro odlazim u Njemačku. Biće mi žao mog rodnog Beograda ali procenat stoke je stvarno neproporcionalan procentu normalnih ljudi koji su se doselili, ove prekodrince bi većinu otjerao u njihovu RS, isto kao i dobar dio Crnogoraca koji su stvarno nekulturni, ali to nije ništa naspram ovih od dole iz Valjeva, Uba, Požarevca, Zaječara.... to je stoka nad stokama preko stoke pod stokom.

.putuj igumane u jednom pravcu i ne vracaj se betmene ,jesu li ti rekli betmene da je zabranjeno drzanje koza po stanovima u njemachkoj ,ne nemoj se betmene ni tamo izuvati ispred lifta i vrata ,nije obichaj i gumenjake ostavi djedu junachino na privremenom radu u beogradu .........putuj igumane bar ce malo vazduh biti chistiji za jednog .......:)

Ma tebi je vjerovati, jer uz taj avatar integritet ti je nivoa gmaza,
jer takav beskicmenjak to moze reci za druga i oficira titine JNA,
koji je sa nivoa sefa VMA zapretio farmakomafiji, pa potom avanzovao na mjesto ministra odbrane,
a onda u usta nikad vise nije uzeo farmakomafiju!
Nije ni cudno sto ga ti licno poznajes.

Ne razumijem tvoju opasku ali nema veze. Ti se ionako ne računaš kao ozbiljan sagovornik, već osoba za zabavu.

U Ujedinjenim regionima Srbije prelomili: naslednik Tomice Milosavljevića na funkciji ministra zdravlja biće bivši ministar odbrane SCG Zoran Stanković

BEOGRAD - Odlučeno!
Novi ministar zdravlja biće Zoran Stanković, patolog, nekadašnji načelnik VMA i bivši ministar odbrane Srbije i Crne Gore! Ovu odluku saopštiće danas G17 plus nakon sednice Predsedništva.

Saznanja Kurira potvrđuje i naš izvor iz Ujedinjenih regiona Srbije.
- Mlađan Dinkić ima kandidata čije će ime danas predložiti članovima Predsedništva, a onda će se o tome raspravljati i usvojiti ta preporuka - prenosi Kurirov izvor. On dodaje da je kandidat za naslednika Tomice Milosavljevića već dao svoj pristanak.

- Predsednik ne bi izlazio pred članove Predsedništva da prethodno nije obavio razgovor s tim kandidatom. Ukoliko predlog podrži Predsedništvo, taj kandidat neće imati ništa protiv da bude na čelu tog resora - navodi naš sagovornik, ne želeći eksplicitno da potvrdi da li je reč o Stankoviću, koji je nestranačka ličnost.

Mesto ministra zdravlja upražnjeno je već desetak dana otkako je potpredsednik G17 plus Tomica Milosavljević odlučio da se iz „duboko ličnih razloga“ povuče.
Zoran Stanković nije bio previše rečit kad smo ga pozvali.

- Razumite me, ostajem pri onome što već rekao. Sve što bih vam sada kazao bilo bi nekorektno prema vama. Videćemo! Ako nešto bude, javiću vam - zagonetan je Stanković.
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/zoran-stankovic-umesto-tomice-73675.php
I opet se rade rokade i ništa drugo. A na koju foru je on bio ministar odbrane? :lol: Kao Dulić, baš mu je to struka. :lol:

Зоран Станковић је , по мени, веома квалитетан стручњак и само се надам да ће успети да држи Млађу што даље од свог ресора.

Slažem se.
Pun pogodak sa ovim čovekom !
Čovek je vrlo stručan i pošten...
Plašim se samo klipova.
Koje će mu postavljati ove gnjide,
kao što su to radili dok je bio ministar Vojni !

Ajde gurbete, tvoj domen su stare serpe i kisobrani, sta ti drugo mozes da razumijes!!

U redu je Napoleone... :mazi::mazi::mazi:

images

Можда је он Геј 17 "уценио",пошто зна доста о фармакомафији,а тиме покопао екс-Томицу,па Млађа нађе соломонско решење : нестраначка личност+$допуна пензије !? Нико није гадљив на паре!

Slažem se.
Pun pogodak sa ovim čovekom !
Čovek je vrlo stručan i pošten...
Plašim se samo klipova.
Koje će mu postavljati ove gnjide,
kao što su to radili dok je bio ministar Vojni !
[/QUOTE

Da, da, PATOLOG!
Da je za premijera postavljen, bio bi pravi coek na pravom mjestu i u pravo vreme!!

Kad već neće Slavica !!!
Ona bi bila još bolje rešenje....

To mi komsija :D sto se tice toga da li ce biti bolji od Tomice,ne znam! Ali znam da je covek isao u pekaru u sorcu i papucama,kupovao burek a pratile ga dve gorile u odelima svo vreme :zcepanje: i redovno 2 crna audija sa zatamnjenim staklima ne daju nikom da se parkira dok on ne krene na posao..naravno,sve dok je bio nacelnik VMA,sad moze biti samo jos intezivnije obezbednjenje..napred komso,CErak je uz tebe :cool:

.pa realno chovek je radio na obdukciji toliko godina da jedino on posle tomice moz da se snadje ,ocu rechi takvo nam je zdravstvo da nam samo Topalovici i Stankovici imaju posla .............

Сасвим си праву.
Поставише пензионисаног мртвозорника за министра здравља.
Јадна србија.Ови жути су гори од куге...:(
Где су они прошли ту ни трава више неће нићи..

Ja nijesam jado na privremenom radu, no uskoro odlazim u Njemačku. Biće mi žao mog rodnog Beograda ali procenat stoke je stvarno neproporcionalan procentu normalnih ljudi koji su se doselili, ove prekodrince bi većinu otjerao u njihovu RS, isto kao i dobar dio Crnogoraca koji su stvarno nekulturni, ali to nije ništa naspram ovih od dole iz Valjeva, Uba, Požarevca, Zaječara.... to je stoka nad stokama preko stoke pod stokom.

Idi, **** ti pas mater:mrgreen:,svaka te nesreća pratila i tebe i tvoje najmilije među kojima i razne vrste kancera :D

Back