zbiljaš
Ističe se
- Poruka
- 2.430
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Комшо, жив ли си ?Slično onoj zgodi kada je lažni opozicionar Đilas, dok je bio gradonačelnik Beograda, odbijao da vrati Studio B akcionarima kojima je tu radio-televiziju u maju 2000-te uz pomoć policije koja je upala u prostorije oteo Nebojša Čović, tada gradonačelnik iz redova SPS-a, svi se čudili kako veliki demokrata i biznismen neće da ispoštuje akcionare koji su postali vlasnici Studija B još u vreme Ante Markovića, a onda kada su naprednjaci došli na vlast to su kupili i Studio B sada služi da preko njega Sputnjik širi rusku propagandu.
Zoran Vuletić je SRBIJANAC rođen u Kragujevcu.viđe ovoga vojvođanina autonomaša separatist
Vuletić uopšte nije loš lik, kao ni politika koju zagovara.
Jedino u čemu greši jeste što gura zvanično zapadno objašnjenje za bombardovanje SRJ - navodne zločine protiv šipaca.
Biće na listu, biće. Kao i vas dvojica...Zoran Vuletić je SRBIJANAC rođen u Kragujevcu.
Jedino u čemu greši jeste što gura zvanično zapadno objašnjenje za bombardovanje SRJ - navodne zločine protiv šipaca.
I nisu se zločini činili samo protiv "šipaca."navodne zločine protiv šipaca.
Ми се сећамо улоге коју је Слободна Европа, и Глас Америке имао деведесетих. Него, види, Н1 је продат. Има новог газду, који га је скупо платио и сад је његов. Као и у свакој нормалној приватној фирми, биће онако како нови власник каже. Ја, да простиш, презирем и једне и друге.
Dileja... ovaj poljoprivrednik.Danas mi baš pričao jedan student što je upućen , kaže da oni neće predlagati zvučna imena čak ni među profesorima
iz razloga.. što su obično zvučna imena sa razlogom zvučna, ako me razumete
Je l kao i Vučićević? Na listovima toalet papira?Dileja... ovaj poljoprivrednik.
Uzgred, ja na listi, pa ti vidi.
Ke vidis.Je l kao i Vučićević? Na listovima toalet papira?![]()
студент може да буде упућен донекле у пленум на свом факултету и ништа више од тога а то је кап у мору, колико има факултета у ова 4 универзитетска града сваки од њих има свој пленумDanas mi baš pričao jedan student što je upućen , kaže da oni neće predlagati zvučna imena čak ni među profesorima
Zoran Vuletić gostuje svuda gde ga pozovu. Mediji pod kontrolom lažnog opozicionara i tajkuna Dragana Đilasa uglavnom ignorišu Zorana Vuletića."противник" режима не силази са режимских "ТВ станица"![]()
![]()
Битно је да га не игноришу медији под контролом Александра Вучића Мусиуа чак шта више виси тамо као по задатку скоро као "војвода" Шешељ или Несторовић док је био на задатку а не знам који су то медији наводно по котролом Ђиласа ако мислиш на Н1 и Нову С био је и тамо често...Mediji pod kontrolom lažnog opozicionara i tajkuna Dragana Đilasa uglavnom ignorišu Zorana Vuletića.
нек распарвљају у Сарајеву каква је држава БиХ а потом каква је Федерација исте...