a malo ti je sto je bio eldepejovac?Odmah pocnem da gajim odredjenu dozu nepoverenja kad vidim da gostuju na rezimskim tv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a malo ti je sto je bio eldepejovac?Odmah pocnem da gajim odredjenu dozu nepoverenja kad vidim da gostuju na rezimskim tv
naravno da te razumemo. i mi ih poznajemo od raniješto su obično zvučna imena sa razlogom zvučna, ako me razumete
pa sad nam je Vucic kriv zbog brljotina koje je taj crnogosrki srbozder napravio devedesetih ?Zato što nas je miloševićevsko-radikalska politika, antizapadna i antiliberalna a komplementarna sa onim šta je u RF i NR Kini i dovela dovde, u diktaturu koja ne može da bude kao ona u RF, ali joj je ta Putinova svakako uzor.
Neko ima nivo a neko NVO...tvoj nivo
jesil ti pri pameti ?@a bre Milun
Nego hajde ti sada meni objasni zašto su svi ovi koji su se najviše nakrali svi za RF i Kinu, a protivnici su punopravnog članstva Srbije u EU? Da li su oni najveće patriote možda? Ili je to možda zato što tada ne bi mogli da toliko kradu?![]()
I ko danas rusi Vucica ? Zeljko Mitrovic
a malo ti je sto je bio eldepejovac?
Nije. Imaš srbin.info koji takođe podržava studentezasto svi koji su uz ovu revoluciju mrze Rusiju, Briks, Kinu a vole ameriku, zapad,.................?
srbin info je bio ok dok nije zaglibio u svojom sizofrenom ludilu protiv vucica.Nije. Imaš srbin.info koji takođe podržava studente
nisam siguran da se razumemo.Nije. Imaš srbin.info koji takođe podržava studente
Па зна се. МТС је нови власник. А то је државно предузеће под попуном контролом власти.Још када би знали чији су медији.
Ma da, treba na studentskoj listi da bude što više desničara, koji su svi po difoltu lažni opozicionari jer kod njih nema nikakvog otklona od srpskog nacionalizma koji je i doveo na vlast Oskara, pa da se "posvađaju" i odugovlače sa pravljenjem vlade šest meseci, a onda da naprave koalicionu vladu (tj. vladu "nacionalnog spasa") s vama naprednjacima da bi se "spasila država"Ako je listi cilj samo cenzus onda da.
Podržava sve dok studenti ne budu kazali 'neće da bude rušenja Briselskog sporazuma i moramo da uvedemo sankcije Ruskoj Federaciji pošto je otpočela WW3.'Nije. Imaš srbin.info koji takođe podržava studente
studneti su JASNO I GLASNO saopstili da na studnetskoj listi niko ne moze biti od trenutne pozicije ili opozicije , kako sad tako i preBravo Zoki!
Auu baš ćeš ti stari naprednjak meni da pričaš šta su studenti saopštili....studneti su JASNO I GLASNO saopstili
nemas sta ti da nama savetuješ.Auu baš ćeš ti stari naprednjak meni da pričaš šta su studenti saopštili....
Izdanak čede praškaTo je ona budaletina koja je imala neku svoju stranku "Srbija na zapadu ". Ta stranka je na izborima za beogradsku skupštinu dobila celih, zapravo nemaju ni jedan glas , izgleda da ni njihove porodice nisu glasale za njih ; https://sr.wikipedia.org/wiki/Избори_за_одборнике_Скупштине_града_Београда_2023.
TačnoOvaj komša 100% radi za Vučića , pronalazi tako neke bizarne likove iz naftalina od koje normalni ljudi mogu samo da beže.
znaci da je caci koji bi da uci, ali nije mu se dalo, krticaА шта ово значи да је похађао Пољопривредни факултет?