- Poruka
- 21.197
To je jer si politički istomišljenik onog što nudi svoju vaxinu Muslijuu.Nisu ni lude ni zombifikovane. Niti ih ko dovlači.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je jer si politički istomišljenik onog što nudi svoju vaxinu Muslijuu.Nisu ni lude ni zombifikovane. Niti ih ko dovlači.
duso draga nije problem av vec tvoj neprimeren recnikMožda te pogađa istina.
Tvoj predsednik se isto topi kao veštica, kad mu se kaže nešto tačno.
Zabranjena je reč ppicoustiduso draga nije problem av vec tvoj neprimeren recnik
i dupli standardi koji ovde vladaju zavisno kojoj politickoj opciji koji moderator pripada
drago mi je da smo cavrljali, nadam se da ces se setiti 3.4.2022. ovoga![]()
imas samo jedan suvisak u postu a to je gospodin.
alchajmer imas ti jer svesno bacas u mali mozak ono sto pokusavads da zaboravis sta je bilo...ja jok...ja znam za mane svega i ovog danas i onog juce..zato je samo jedno resenje..monrahija, pa onda nove stranke i zakonom zabraniti prvo pojavljivanje te "gospode" koju pominjes, ove danasnje "gospode" i onih politickih sluga koji glume ceo zivot da su nesto sto nisu, samo da bi pomenuta gospoda mogla da uziva u plodovima narodnog znoja i krvi.
Ti spadaš u Prvosrbijance (pristalice SNS) i boljševikeТако је Маестро !
Само шамарај леву посмодерништину, било да су преживели 1948 или 1972.
На слободи направити Горњи(Сенат) и Доњи дом, а у затвору (ко преживи чупање по дубини све до 1943.г.) направити два лустрирана дома за КрезубоСрбијанце и ДругоСрбијанце, и да свако себе демонтира у 10 дебелих томова !...![]()
Zabranjena je reč ppicousti
To ti govori sve o tome koliko ovaj sajt spada u otvoreno društvo
Dobro, onda se ispravljam, ti si u stvari Drugosrbijanac i levič_ar.Превише је отворено, превише је исисано, превише је посмодерно и велеиздајничко !
Вучић воли твоје НВО и Ану Брнабић. НВО у Србији има своју Владу !
Ti spadaš u Prvosrbijance (pristalice SNS) i boljševike
Zato ti se smeši poraz od Imperatora Ponoša 3.4.2022.
Pripremaš teren da možeš da botuješ za Braću Vučić 2022. aИеботе тај Хрват ОЗНАш...![]()
Dobro, onda se ispravljam, ti si u stvari Drugosrbijanac i levič_ar.
Вучић воли твоје НВО и Ану Брнабић. НВО у Србији преко Брнабича има своју Владу !