Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.597
U Nemackoj nema mafije i Kineza i opet ne vredi.Ne, vec je mafija gradila most.
Ovde umesto mafije imamo Kinu sa tajnim i povlascenim ugovorima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Nemackoj nema mafije i Kineza i opet ne vredi.Ne, vec je mafija gradila most.
Ovde umesto mafije imamo Kinu sa tajnim i povlascenim ugovorima.
Sta je poenta ovoga? Pa i zeleznicka stanoca u NS je bila stara i zrela za renoviranje, ali to nije uradjeno kako treba. Tesko da bi Nemci nesto renovirali a da padne za 2 meseca.U Nemackoj nema mafije i Kineza i opet ne vredi.
Nemački mostovi skloni padu? – DW – 12. 9. 2024.
Padaju nadstresnice i u Nemackoj, samo su to nebitne vesti. Retko se zatekne neko da pogine ispod toga.Sta je poenta ovoga? Pa i zeleznicka stanoca u NS je bila stara i zrela za renoviranje, ali to nije uradjeno kako treba. Tesko da bi Nemci nesto renovirali a da padne za 2 meseca.
Nisu nebitne vesti da neko renovira stanicu ali je ne renovira kako treba, i da za 2 maeseca to isto padne i ubije ljude. Takve vesti nema ni u Evropi, ni nigde.Padaju nadstresnice i u Nemackoj, samo su to nebitne vesti. Retko se zatekne neko da pogine ispod toga.
Ima sigurno u Kini, oni grade 20 puta vise brzih pruga od ostatka sveta sto ne bi bilo moguce da je kvalitet idealan.Nisu nebitne vesti da neko renovira stanicu ali je ne renovira kako treba, i da za 2 maeseca to isto padne i ubije ljude. Takve vesti nema ni u Evropi, ni nigde.
Kineza ima puno, stavise kod njih vlada zabrana radjanja ili je vladala, ne znam.Ima sigurno u Kini, oni grade 20 puta vise brzih pruga od ostatka sveta sto ne bi bilo moguce da je kvalitet idealan.
Ostale vesti ne pratimo dovoljno jer nisu aktuelne ovde.
U Grckoj su bili masovni protesti istim povodom kao u Srbiji, a njihova zeleznica nije nimalo napredovala kao rezultat toga, koliko je poznato.
Pa oni i kod nas grade.Nas ima malo da bismo se uporedjivali s njima i njihovim fus gradnjama.
Pa to kazem, to je prva greska. Oni sve to rade fus, ili vecinom. Za male pare prihvataju razne odgovorne poslove.Pa oni i kod nas grade.
Oni se bave time, nece valjda Arapi.Pa to kazem, to je prva greska. Oni sve to rade fus, ili vecinom. Za male pare prihvataju razne odgovorne poslove.
To je posledica nase geopoliticke bliskosti i strateskog partnerstva, koje se mnogima ne svidja. Velika je prilika za Srbiju da bude bastion kineskog uticaja u ovom delu sveta.Ali, opet ne bi mogli da im neko iz vlasti to ne dozvoljava
Neka bude Srbija bastion, ali ne na svoju stetu.Oni se bave time, nece valjda Arapi.
To je posledica nase geopoliticke bliskosti i strateskog partnerstva, koje se mnogima ne svidja. Velika je prilika za Srbiju da bude bastion kineskog uticaja u ovom delu sveta.
Da, ali nije ni bilo veće depopulacije u Srbiji kao za vreme predsednika Aleksandra Vučića. U redu je da se radi i gradi, ali ko će to koristiti kad nas Srba više ne bude?Vučić za 12 godina izgradio više nego Tito, Sloba, Koštunica i Tadić zajedno
PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je za vreme svoje vlasti, koja traje već 12 godina, izgradio više nego prethodni predsednici za 67 godina.
![]()
Foto: Novosti
Danas je otvorena deonica auto-puta E-763 "Miloš Veliki" od Pakovraća do Požege, u dužini od 19,56 kilometara.
Od 1945. do 2012. godine, u Srbiji je izgrađeno ukupno 596 kilometara autoputeva. Međutim, samo od 2013. godine, kada je na vlast došao Aleksandar Vučić, izgrađeno je čak 609 kilometara, uključujući i novu deonicu do Požege.
Tom prilikom je Vučić rekao:
- Ovo je najteža deonica koju smo ikada izgradili. Toliko su radnici muka i problema imali, nikada se u Srbiji tako teška deonica nije gradila. Srećan sam što smo uspeli ovo da izgradimo, za mnogo godina teškog rada u kojima nisam imao ni odmora, danas nešto postoji što niko ne može da mi izbriše.
![]()
I sam Vučić je tom prilikom podsetio da su izgradili više autoputeva i brzih saobraćajnica nego u prethodnih 70 godina.
https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...-vise-nego-tito-sloba-kostunica-tadic-zajedno
da li je ovo tacno ?
Ne.Nikada nece urafditi vise nego Tito.Tito je obnovio celu Jugoslaviju sa veoma malo ulaganja.Sve radile ORA.Vučić za 12 godina izgradio više nego Tito, Sloba, Koštunica i Tadić zajedno
PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je za vreme svoje vlasti, koja traje već 12 godina, izgradio više nego prethodni predsednici za 67 godina.
![]()
Danas je otvorena deonica auto-puta E-763 "Miloš Veliki" od Pakovraća do Požege, u dužini od 19,56 kilometara.
Od 1945. do 2012. godine, u Srbiji je izgrađeno ukupno 596 kilometara autoputeva. Međutim, samo od 2013. godine, kada je na vlast došao Aleksandar Vučić, izgrađeno je čak 609 kilometara, uključujući i novu deonicu do Požege.
- Ovo je najteža deonica koju smo ikada izgradili. Toliko su radnici muka i problema imali, nikada se u Srbiji tako teška deonica nije gradila. Srećan sam što smo uspeli ovo da izgradimo, za mnogo godina teškog rada u kojima nisam imao ni odmora, danas nešto postoji što niko ne može da mi izbriše.
![]()
I sam Vučić je tom prilikom podsetio da su izgradili više autoputeva i brzih saobraćajnica nego u prethodnih 70 godina.
https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...-vise-nego-tito-sloba-kostunica-tadic-zajedno
da li je ovo tacno ?
Ma on to pravi za nato i rio kinto.Da, ali nije ni bilo veće depopulacije u Srbiji kao za vreme predsednika Aleksandra Vučića. U redu je da se radi i gradi, ali ko će to koristiti kad nas Srba više ne bude?
Koliko danas Srbija ima stanovnika? Šest miliona? Pet i po miliona?
Koliko je od njih Srba?
Kako nam je onda natalitet najbolji u Evropi, u smislu da ne pada drasticno, godinama unazad? Bice nas vise nego ostalih pa se promene nece primetiti.Da, ali nije ni bilo veće depopulacije u Srbiji kao za vreme predsednika Aleksandra Vučića. U redu je da se radi i gradi, ali ko će to koristiti kad nas Srba više ne bude?
Tako je. Isto kao što ga je briga što je nekim studentima propala akademska godina. Neka plati ljudima odštetu. Njemu svo to pozorište sa protestima odgovara, da bude stalno u centru pažnje. Pacijent.briga njega i ako se neki tunel urusi ili deo puta povuce kliziste.
Što bi prosečan nacista reko, pichkin dim 20-30 nebitnih za snsPadaju nadstresnice i u Nemackoj, samo su to nebitne vesti. Retko se zatekne neko da pogine ispod toga.

Moze cela Srbija i svi putevi da budu reli staza.Vučić za 12 godina izgradio više nego Tito, Sloba, Koštunica i Tadić zajedno
![]()
![]()
da li je ovo tacno ?