Vučić za 12 godina izgradio više nego Tito, Sloba, Koštunica i Tadić zajedno

rekao sam pre, nije me briga sta je bilo pre 50 (PEDESET) godina. Valjda bi trebali da budemo pametniji i znamo bolje, a mi se i dalje vrtimo u krug, sve svaljujemo na proslost i pojedince a vamo sta smo izgradili. Sve je gore i gore. Ne znamo nista drugo nego da rezemo staro gvozdje i rasprodajemo izvore vode i sirovina, uskoro i energetske centrale. O da, imamo internet i autoputeve.

Vučić za 12 godina izgradio više nego Tito, Sloba, Koštunica i Tadić zajedno​

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je za vreme svoje vlasti, koja traje već 12 godina, izgradio više nego prethodni predsednici za 67 godina.​

Вучић за 12 година изградио више него Тито, Слоба, Коштуница и Тадић заједно

Foto: Novosti

Danas je otvorena deonica auto-puta E-763 "Miloš Veliki" od Pakovraća do Požege, u dužini od 19,56 kilometara.

Od 1945. do 2012. godine, u Srbiji je izgrađeno ukupno 596 kilometara autoputeva. Međutim, samo od 2013. godine, kada je na vlast došao Aleksandar Vučić, izgrađeno je čak 609 kilometara, uključujući i novu deonicu do Požege.

Tom prilikom je Vučić rekao:

- Ovo je najteža deonica koju smo ikada izgradili. Toliko su radnici muka i problema imali, nikada se u Srbiji tako teška deonica nije gradila. Srećan sam što smo uspeli ovo da izgradimo, za mnogo godina teškog rada u kojima nisam imao ni odmora, danas nešto postoji što niko ne može da mi izbriše.

613861_slss_f.jpg

I sam Vučić je tom prilikom podsetio da su izgradili više autoputeva i brzih saobraćajnica nego u prethodnih 70 godina.

https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...-vise-nego-tito-sloba-kostunica-tadic-zajedno

da li je ovo tacno ?
tiksi. nemoj ovde da se razmeces sa cinjenicama. natoboti to ne vole.
da si napisao pumpaaaaaj, orgazmirali bi od srece. ovako im ostane gorko u ustima :cool:

dobro je imati autoputeve
bolje nego ih nemati
Čak iako su toliko nebezbedni da nijedan inženjer nije hteo da potpiše za deonicu i tunele kod Pakovraća, gde je klizište, iako se autoputevi raspadaju zbog pretankog asfalta i podloge, zaštite od klizišta se urušavaju?
Pa jeste, bolje imati išta nego ništa, na primer Xiaomi* umesto Samsunga.

*na forumima o mobilnim telefonima poznati kao ŽaoMi što sam ga kupio.

Vučić za 12 godina izgradio više nego Tito, Sloba, Koštunica i Tadić zajedno​

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je za vreme svoje vlasti, koja traje već 12 godina, izgradio više nego prethodni predsednici za 67 godina.​

Вучић за 12 година изградио више него Тито, Слоба, Коштуница и Тадић заједно

Danas je otvorena deonica auto-puta E-763 "Miloš Veliki" od Pakovraća do Požege, u dužini od 19,56 kilometara.

Od 1945. do 2012. godine, u Srbiji je izgrađeno ukupno 596 kilometara autoputeva. Međutim, samo od 2013. godine, kada je na vlast došao Aleksandar Vučić, izgrađeno je čak 609 kilometara, uključujući i novu deonicu do Požege.

Tom prilikom je Vučić rekao:

- Ovo je najteža deonica koju smo ikada izgradili. Toliko su radnici muka i problema imali, nikada se u Srbiji tako teška deonica nije gradila. Srećan sam što smo uspeli ovo da izgradimo, za mnogo godina teškog rada u kojima nisam imao ni odmora, danas nešto postoji što niko ne može da mi izbriše.

613861_slss_f.jpg

I sam Vučić je tom prilikom podsetio da su izgradili više autoputeva i brzih saobraćajnica nego u prethodnih 70 godina.

https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...-vise-nego-tito-sloba-kostunica-tadic-zajedno

da li je ovo tacno ?
Naravno, Vučić je osobno rukama kopao tunel kroz planine, vozio bager, nosio asfalt na leđima i sve to dok je otvarao tvornice za izvoz u Burkinu Faso :hahaha:

Ali da, točno je da je u Vučićevoj eri izgrađeno više kilometara autocesta nego u prethodnih 67 godina.
To je činjenica, samo što… zaboravljaš par sitnica kao i inače, iliti u prijevodu manipuliraš ali to je i ovako oduvijek mantra botova poput tebe:

- Tito je gradio autoceste dok je istovremeno podizao industriju, zdravstvo, obrazovanje i to bez kineskih kredita i političkog cirkusa
- Vučić gradi autoceste koje vode do rudnika, do zatvorenih tvornica, i do aerodroma iz kojih ljudi bježe iz zemlje
- Koliko košta jedan kilometar? Zašto svi tenderi idu direktnim pogodbenim putem? Koliki je vanjski dug zbog "puta ka budućnosti"?

Zato kad čujem SNS mantru "Više nego Tito, Sloba, Koštunica i Tadić zajedno", mogu samo reći bravo, još vam samo fali da kažete da je Vučić izmislio kotač.

Нико од поменутих политичара није ништа изградио.Све су то изградили српски радници.

Највише је изграђено у време социјализма, комплетна просветна, здравствена, енергетска и стамбена инфраструктура,као и стотине хиљада станова.90-тих година прошлог века није било време за градњу, већ за одбрану земље и народа.Време Тадића и Коштунице је било време продаје онога што је изграђено у социјализму, а за оно што је изграђено у овом периоду најзаслужнији су Веља Илић и Мркоњић.У време власти СНС-а доста се градило али то није упоредиво са градњом из ере социјализма, када се ипак много више градило него у последњих 12-13 година.

Back