Zoran Djindjic o Kosovu

naslovna.jpg

naslovna.jpg

naslovna.jpg

naslovna.jpg

Evo ti par naslovnih strana,a tekstova ima ihaj.

Opasan si..:zper:..kakva je to zamena teza,ja nisam napisao da ga nije kritikovala,nego sam napisao, da nije bila "crvena" kako si ti to ovde gore naskrabao..ima neke razlike...ali dobro, to je sve u skladu sa srpskim politickim prijateljstvima i kumstvima...:thumbdown:

Ne znam kako vi svi ovde na forumu možete da verujete da Srbiju može da ''izvuče'' jedan jedini čovek a ne sistemska strategija širenja industrujskih postrojenja,unapređivanje poljoprivrede i uopšte favorizovanje privrednih zanimanja a ne parazita koji su trenutno na vlasti?

Bravo misoni,ali sve je vaznije nego li od cega se zivi,kompjuteri ,tehnika,mobilni telefoni,,-razna lelemudanska zanimanja i fotelje-nikoga iole ne interesuje sta ostavlja narastaju.Nasi su nama imali sta ostaviti-sta mi ostavljamo nasoj deci-nacionalne dugove po glavi stanovnika-cemer jad i bedu.Ma mozgovi su isprani-treba nama jedna govnjiva motka.

ne znam ljudi, meni ti djindjicevi govori, stavovi i truc truc bla bla semanticka politika nista ne znaci.
ako bi bas i slusao sta je pricao, vise mi je ono njegovo da se nastavi sa bombardovanjem srbije govori nego sve ostalo.

da je bio najomrazenija licnost u srbiji za vreme bombardovanja, kako je sam priznao, stoji, pitanje je zasto je to izjavljivao stranim medijima kao da se tim hvali, kao da kaze, eto vidite, ni sam ja ko ti divljaci srbi, bolji sam od njih.

tip koji je sa 7 posto podrske sakrivajuci se iza kostunicine popularnosti, uzeo kompletnu vlast u srbiji nit je demokrata nit lider.

djindjic kome za vreme milosevica ni dlaka sa glave nije falila, izgubio je zivot za vreme svoje vladavine.

sorry, takva nesposobnost i nekompetentnost nije za neko secanje

Opasan si..:zper:..kakva je to zamena teza,ja nisam napisao da ga nije kritikovala,nego sam napisao, da nije bila "crvena" kako si ti to ovde gore naskrabao..ima neke razlike...ali dobro, to je sve u skladu sa srpskim politickim prijateljstvima i kumstvima...:thumbdown:
Pa nisam mislio da se deklarisala kao crvena ali ovakva zloupotreba štampe i dezavuisanje političkih protivnika su bile nekad najjače komunarske metode ''borbe''.

Bravo misoni,ali sve je vaznije nego li od cega se zivi,kompjuteri ,tehnika,mobilni telefoni,,-razna lelemudanska zanimanja i fotelje-nikoga iole ne interesuje sta ostavlja narastaju.Nasi su nama imali sta ostaviti-sta mi ostavljamo nasoj deci-nacionalne dugove po glavi stanovnika-cemer jad i bedu.Ma mozgovi su isprani-treba nama jedna govnjiva motka.
Kompjuteri su najjači tehnološki izum ikada.Na njima može svašta da se radi i uradi i nijedna slika sa ćelavim direktorom mafijašem ili golom sekretaricom pored TFT monitora ne može ni za milimetar da spusti mesto u sveopštem napretku koji smatram da oni imaju.

Kompjuteri su najjači tehnološki izum ikada.Na njima može svašta da se radi i uradi i nijedna slika sa ćelavim direktorom mafijašem ili golom sekretaricom pored TFT monitora ne može ni za milimetar da spusti mesto u sveopštem napretku koji smatram da oni imaju.

Da ali veruj da kompjuter moje dete ne moze pojesti,kao ni mobilne milion i petstina hiljada modela ,vec bi da mu skuvam nesto.Unistili smo naj bolju prehrambenu industriju,naj bolju tekstilnu industriju i konfekciju.Nekada smo imali sve a sada imamo samo skalamerije i mrsomude.

Trenutno Srbija nema političara Đinđićevih kvaliteta. Najveći problem (pazi, naglašavam problem, a ne greška) Tadića je što drži sve konce u svojim rukama.

Djindjic je pao u nemilost zapada-pogotovu amera onog momenta kada je pokrenuo pitanje Kosova.Cak je imao i silne razgovore i sa Cosicem kada ga je uhvatila panika da nece biti dobro.On je zapadu trebao da bi skinuo Milosevica .Mislio je Djindjic da se sa time sve zavrsava.E nije zavrseno kad je on rekao vec kad su ONI rekli.Zao mi je kada ljudi izgube zivot-ali morao je znati i pored njegove i brzine i politickog iskustva da su ONIi brzi i jaci,i da oni sviraju kraj utakmice.
I jos nesto dok mi jedni drugima kopamo grobnice oni ne zale pare za opela.Da li ce to nas mozak ikada razumeti?

Trenutno Srbija nema političara Đinđićevih kvaliteta. Najveći problem (pazi, naglašavam problem, a ne greška) Tadića je što drži sve konce u svojim rukama.

Posle pijanstva obicno dolazi do otreznjenja i do glavobolje.Tako je bilo i kod Djindjica,posle pijanke sa svojim zapadnim prijateljima,poceo je polako da se trezni i da ga boli glava od saznanja da oni sa kojima je pio nisu bas toliki prijatelji ni Srbiji ni srpskom narodu a ni njemu licno i da su ga iskoristili (i njega i Kostunicu) samo za to,da sklone sa vlasti Slobodana Milosevica i time operu svoje krvave ruke,naravno i da vecinu Srba ubede kako smo mi sami sebi uveli sankcije,sami sebi nametnuli rat,sami sebe bombardovali,sami sebi amputirali Crnu Goru i sami sebi oteli Kosovo i Metohiju,a koliko vec sutra mozda i sami sebi odcepili Vojvodinu i od nje napravili drzavu !
Sto se tice drzanja konaca,Tadic je to nasledio bas od Djindjica,nemoj mi samo reci da on nije radio to isto,cak je i Kostunicu (bez koga nikada ne bi postao premijer),gurnuo pod tepih i skakao po njemu !

Poslednja izmena:
Pitaj one koji se ovde kunu u Legiju i pokušavaju da nam objasne kakav je kriminalac i antisrbin bio Zoran Đinđić, a koliki je i kakav patriota bio Legija.

Nemoj nas da pitaš. Mislim, nas, koji smo podržavali ideju koju je zastupao Zoran Đinđić. I zašto misliš da Tadić nije naslednik ove ideje? Daj mi jedan argument kojim ćeš dokazati da je sadašnje srpsko rukovodstvo diglo ruke od Kosova.

Samo nemoj one priče o tome kako bi trebalo organizovati vojsku i policiju da ode na Kosovo i da dokaže čuveno srpsko junaštvo.... to smo već apsolvirali.

Zar postoji neko , ko se kune u Legiju ?

Mislis da je pokojni pre,mijer imao neku ideju. A milis da je takodje ta ideja bila nacionalna i srpska . da li verujes da su ga stvarno ubili samo ovi mafijasi , ili mislis da je nnoguce da su ga ipak ubili neki strani elementi, na priimer CIA , za koju je legija i ranije radio, jos od zalivskog rata , gde je ranjen .

Koliko znam , za njega se ubvek pricalo da je covek od procenta , te da je vrhunski sposoban , namazan , a takodje da i te kako ume da nakmetne svoj autoritet, pa ga se cak i Cank plasio . Al itakodje , bio ga je glas da nnije bas nei Srbin , to jest da se bas i ne oseca Srbinom , nego da je nekako vise mundijalista , bas ko i najveci deo DOSa. A tom raspolozenju su najvise boju i snagu davali clanovi Gradjanskog saveza .

Pazi molim te, Gradjanski Savez ... Boze me sacuvaj . Eto i njih je on prigrlio.

Cisto da se zna , sa tom bandom, koja ga je ubila ( bez obzira da lui su ga sami ubili , ili je to odradila neko obavestajna sluzba , a njih samo iskoristila ) je bila u odlicniim odnosima sa Cefom , Bebom , Janjusevicem , Kolesarom i sa Goranom Vesicem.

Ko je umesan u ubistbvo , kakvi su sve motivi , i ko je sve odgovoran , zna samo onaj , ko je izdao naredjenje da se odmah srusi kuca u Silerovoj , i da se tako uniste svi materiajalni dokazi .

Meni je zao svakog mladog coveka koji izgubi zivot , a pogotovo , kad je otac .

Jos samo da dodam , da ja licno mislim , da je moguce da su ga ubili zbog promene stava u vezi Kosova , kao i zbog toga , sto nije na vreme najurio Irackog ( Sadamovog ) Ambasadora iz Beograda . A to nije uradio , na nagovor Nemaca .

Jos samo da dodam , da ja licno mislim , da je moguce da su ga ubili zbog promene stava u vezi Kosova , kao i zbog toga , sto nije na vreme najurio Irackog ( Sadamovog ) Ambasadora iz Beograda . A to nije uradio , na nagovor Nemaca .

Djindjic je bio pod uticajem i kontrolom Nemaca...Labus-Amerikanaca...i jedno i drugo nije moglo ruku pod ruku,neko je morao da ispadne iz voza !

Labus je ziv i zdrav,i niko ga niti dira niti proziva,sklonio se na vreme!

Djindjic je bio pod uticajem i kontrolom Nemaca...Labus-Amerikanaca...i jedno i drugo nije moglo ruku pod ruku,neko je morao da ispadne iz voza !

Labus je ziv i zdrav,i niko ga niti dira niti proziva,sklonio se na vreme!

tu je i onih 40 miliona iz budimpeste koje je vizionar raspodeljivao na "ravne casti" celoj demokratskoj opoziciji pa je moguce i d ase neku tu nas'o uvredjen s obizrom da su se kasnije pokazali svi do jednog alavi.

I meni je to palo na pamet...zato onaj mali (C.J.) koji se druzio sa likovima koji su likvidirali Djindjica vodi totalno drugaciju politiku od ubijenog premijera.

Pa ( CJ)od samog ,njegovog politickog staza se zalaze za nezavisno Kosovo-pa nije ga za DZ isterao iz stranke Djindjic.Pa onaj drugi belosvetski(beba) pa jos gomila krimosa-dosli su mu glave.Nije trebao onako da postupi sa Milosevicem-kesu na glavu i u Hag.I to jos na Vidovdan.Ima mnogo toga sto mu je doslo glave.

Evo sta je o Kosovu govorio pokojni premijer Zoran Djindjic (ubili su ga kucni prijatelji mladog C. Jovanovica ((Kum i Siptar)) koji se javno kune u pokojnog premijera) u svom poslednjem intervjuu koji je dat upravo novinaru DVERI SRPSKIH:

Dakle tako je govorio Djindjic... a da li oni sto se sada kunu i otimaju o titulu "naslednika lika i dela Zorana Djindjica" (DS i LDP) misle na isti nacin kao osoba u koju se kunu ili rade onako kako ih placaju razni "Siptari", "Kumovi", "Bebe", "Sorosi" i ostali likovi koji otvoreno rade protiv Srbije?

....divan je bio zoki pa se odmah po hvatanju za vlast doselio na dedinje ,onako patriotski ,a ova njegova "ucveljena ,uplakana" udovica zarad cutanja o istinitim stvarima primila kucu na svoje ime od cirka od 7-10 mil eura .......to je nama nasha borba dala ................:dash:

Back