Pitaj one koji se ovde kunu u Legiju i pokušavaju da nam objasne kakav je kriminalac i antisrbin bio Zoran Đinđić, a koliki je i kakav patriota bio Legija.
Nemoj nas da pitaš. Mislim, nas, koji smo podržavali ideju koju je zastupao Zoran Đinđić. I zašto misliš da Tadić nije naslednik ove ideje? Daj mi jedan argument kojim ćeš dokazati da je sadašnje srpsko rukovodstvo diglo ruke od Kosova.
Samo nemoj one priče o tome kako bi trebalo organizovati vojsku i policiju da ode na Kosovo i da dokaže čuveno srpsko junaštvo.... to smo već apsolvirali.
Zar postoji neko , ko se kune u Legiju ?
Mislis da je pokojni pre,mijer imao neku ideju. A milis da je takodje ta ideja bila nacionalna i srpska . da li verujes da su ga stvarno ubili samo ovi mafijasi , ili mislis da je nnoguce da su ga ipak ubili neki strani elementi, na priimer CIA , za koju je legija i ranije radio, jos od zalivskog rata , gde je ranjen .
Koliko znam , za njega se ubvek pricalo da je covek od procenta , te da je vrhunski sposoban , namazan , a takodje da i te kako ume da nakmetne svoj autoritet, pa ga se cak i Cank plasio . Al itakodje , bio ga je glas da nnije bas nei Srbin , to jest da se bas i ne oseca Srbinom , nego da je nekako vise mundijalista , bas ko i najveci deo DOSa. A tom raspolozenju su najvise boju i snagu davali clanovi Gradjanskog saveza .
Pazi molim te, Gradjanski Savez ... Boze me sacuvaj . Eto i njih je on prigrlio.
Cisto da se zna , sa tom bandom, koja ga je ubila ( bez obzira da lui su ga sami ubili , ili je to odradila neko obavestajna sluzba , a njih samo iskoristila ) je bila u odlicniim odnosima sa Cefom , Bebom , Janjusevicem , Kolesarom i sa Goranom Vesicem.
Ko je umesan u ubistbvo , kakvi su sve motivi , i ko je sve odgovoran , zna samo onaj , ko je izdao naredjenje da se odmah srusi kuca u Silerovoj , i da se tako uniste svi materiajalni dokazi .
Meni je zao svakog mladog coveka koji izgubi zivot , a pogotovo , kad je otac .