Ја на фејсбуку читам свашта, па увек наилазим кад је нека објава или вест како је неко сиромашан, десила се нека трагедија због тога или једноставно траже помоћ, увек у коментарима наилазим на страшне осуде и неразумевања, иако ти људи нису у праву. У проблемима можемо сви да будемо. Једном сам запамтио један коментар "кад видиш да нема шутни га да нема још више", то је само један од 10 000 сличних коментара које сам икад видео. Осуде и јер је неко геј, или што је неко овакав или онакав. Осуде кад неко хоће да се убије. Осуде у групама за упознавање кад код неко тражи девојку. Углавном нису у праву са осудама јер су то углавном ситуације где предмет осуде не чини штету другима.
Јел ја онда треба да волим такве људе?? Не могу да волим неког ко насиљем чини неправду.
А ја сам самац који тражи девојку, буквалмо сам приморан да зависим од туђих мишљења да бих видео какве су ми шансе. Кад си сам теби су друштво у ствари сви непознати људи. Кад сам флертовао онлајн са неком девојком, знате како ме тада баш нигде није било да ишта такво читам.
Јел ја онда треба да волим такве људе?? Не могу да волим неког ко насиљем чини неправду.
А ја сам самац који тражи девојку, буквалмо сам приморан да зависим од туђих мишљења да бих видео какве су ми шансе. Кад си сам теби су друштво у ствари сви непознати људи. Кад сам флертовао онлајн са неком девојком, знате како ме тада баш нигде није било да ишта такво читам.
Ја такве девојке не тражим али скоро све су такве.Ti tražiš devojku kojoj je bitno da ti imaš stan, da budeš uspešan, da joj plaćaš
letovanja. A ne želiš takvu devojku i onda ne možeš ni da nađeš devojku.
Има вероватно али то је реткост.Jel postoji bar jedna devojka na ovom svetu koja nije takva?