Šta vam je glavna motivacija u životu?

Schrodinger

Elita
Poruka
15.269
Šta vam daje volju za život, koje su misli koje vas nekako podignu svakog dana za nove podvige, da li vam je cilj da dođete do dobro plaćenog posla i posle uživate u životu, da li možda vidite svrhu u porodici i pronalazite sreću i mir u tome? Da li vam je život ispunjeniji nakon pronalaska nekog novog hobija ili je nešto drugo u pitanju?
Ja sam lično vrlo motivisan jer me mnogo stvari zanima i mogao bih da teram hiljadama godina ovako kao sada, naravno u izostanku nekih velikih problema...

Poslednja izmena:
Šta vam daje volju za život, koje su misli koje vas nekako podignu svakog dana za nove podvige, da li vam je cilj da dođete do dobro plaćenog posla i posle uživate u životu, da li možda vidite svrhu u porodici i pronalazite sreću i mir u tome? Da li vam je život ispunjeniji nakon pronalaska nekog novog hobija ili je nešto drugo u pitanju?

Svi smo mi različiti i imamo različite poglede na život.

Neko može da bude zaista zadovoljan ukoliko ima dobro plaćen život. Nekom drugom su posao i karijera na drugom mestu, a na prvom su porodica i mir.

Pošto više, nažalost ( ili na sreću ) ne radim, imam hobi, i znam da se radujem sa sitnicama. Krupne i važne stvari se retko dešavaju u životu.

Šta sam sve preturio preko glave
svako jutro kažem:"Hvala ti Bože što sam živ."
Ne želim nikome, ali,zdrav ćovek ima 1.000 želja
Bolestan samo jednu - da ozdravi.

PS: Za manje od meseci dana idem na još jednu operaciju
Za doktore zezamje - bruh
Ali.da nemam rodjaka da to odradi išlo bi teže
Vrlo rizična grupa, a anesteziolog mora da potpoše.

Ja sam lično vrlo motivisan jer me mnogo stvari zanima i mogao bih da teram hiljadama godina ovako kao sada, naravno u izostanku nekih velikih problema...
Volju za život mi daje neka volja za promenom, da menjam poslove, da menjam okruženja, da se oprobavam sa stvarima koje su generalno neobične.
Hobije relativno često menjam, jer se desi da mi nakon nekog vremena dosate tj. odradio sam sa njima sve što sam mogao i to je to.

Back