Znam da nije za ovde ali ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema jeste za ovaj i sve ostale podforume.
Свака ти част! :ok:
Ја сам на неке друге подфоруме на Крстарици постављала сличне огласе и били су истог дана обрисани. (ради се о 3 подфорума) :thumbdown:
Kада сам се обратила модераторима, један је био веома дрзак и рекао ми да кршим правила форума и да за оглас платим страницу у ''Политици'', на другом подфоруму модераторка која је обрисала уопште није хтјела да ми одговори на питање зашто је то учинила када опстају небулозне теме и свакојаке глупарије... :neutral:
Ово те је увећало у мојим очима пошто си ми остала упечатљива као јако дрска и неправедна, јер си ми једном додијелила казнени поен ни за шта :thumbdown:

Poslednja izmena:
Šaljem Vam brojeve računa, otvorenih za ove svrhe na moje ime, kod Vojvodjanske banke:
Dinarski355000000553253596
Devizni(javite se na ercegmil@gmail.com za informacije)RS35355000320010813187

Hvala Vam, svima, koji ste ovo pročitali do kraja"

Eto...

...kao shto ti napisah na PP, moram i ovako...proverih kod knjigovodje...nije dovoljan samo rachun primaoca, nego i ime, prezime i adresa primaoca...zato bih te zamolio da sutra na ovoj Temi postavish te podatke ako je mogucce...pokushaccu bez adrese da uplatim na ime ( i br. rachuna ) koje si vecc napisala...

...kao shto ti napisah na PP, moram i ovako...proverih kod knjigovodje...nije dovoljan samo rachun primaoca, nego i ime, prezime i adresa primaoca...zato bih te zamolio da sutra na ovoj Temi postavish te podatke ako je mogucce...pokushaccu bez adrese da uplatim na ime ( i br. rachuna ) koje si vecc napisala...
Имаш име у првој поруци, а мислим да адреса није неопходна...

Mislim da kad posaljes poruku tad ti stigne njeno puno ime... :)

@Zebro

Ima broj racuna na prvom strani... :)

Al ovo bas takne coveka, ako je covek. Zamislim se, pa kontam moze se desi svakom, pa i meni, i onda ne znam vise sta da mislim, sem da se nadam da bi i meni neko pomogao
А тај новац који скине аутомат када се позове хуманитарни број или пошаље порука је толико мизеран да човјек и не осјети. А опет толико људи игнорише овакве ствари. :neutral:

Tom moderatoru platiću ja oglas u Politici,na predzadnjoj strani,ako bu mu bude zatrebalo :evil:

Ako je stvarno tako rekao.
Јесте, зашто бих лагала? :confused:
P.S. Заиста си срећник ако се досад ниси сретао са таквом сортом људи.

Pitate me za devizni racun ja na zalost imam samo ovu informaciju dobijenu od Mirjaninog brata ...kopiram vam sta mi je napisano ...

Ako je nekome potreban devizni ziro racun, a to je svakako potrebno svakome ko uplacuje van Srbije, neka mi posalje poruku na mejl: ercegmil@gmail.com
Moram mu poslati papir za sve dodatne informacije. Pozdrav i hvala.

Dakle to je to ....postoji neki papir sa ifnormacijama cini mi se da sam ga videla ako ga pronadjem okacicu ga i ja ako ne stupicu u kontakt sa njim.

Stvarno nema potrebe da me hvalite, malo me i sramota....svi bi to uradili za zivot nekog koga vole...ja ovde visim, vas ovde ima puno, ovo je moj nacin naravno bez vas od toga nema nista i zato hvala vam svima na pomoci :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back