Znash kako...ta kombinacija ti nikako nije za duze veze...Stoji da se Vage i Device chesto sparuju,ali verovatno ti je to neshto slichno kao sa Shkorpijama i Lavovima-prisutna je samo ta neka fatalna privlachnost,kako ti reche...Znam bar sedam takvih kombinacija (Devica-Vaga) i moji matorci,izmedju ostalog,ali ne znam ni jednu koja je uspela...Zao mi je shto te razocharavam,ali kad bash hocesh da znash...

U svakom sluchaju ti probaj...Ako ti se toliko svidjaju te Vage,mogu malo da ti pomognem...Dve najbolje drugarice su mi Vage,pa znam shta vole...znam i inache,ali znam i iz iskustva...
1. Ne podnose momke koji non-stop prichaju o sebi...Vage vole da budu u centru paznje...
2. Daj joj komplimente,ali gledaj da to ne budu neke ustaljene fraze,nego smisli neshto originalno...
3. Vole momke koji su tajanstveni i koji se ne "otkrivaju" do kraja...
4. Vole lepe momke...Vage su estete i vole sve shto je lepo...
5. Od dechka ochekuju da bude zashtita i da uvek bude uz njih kada im je potreban (i ma koliko glumile nezavisnost,njima je jako potreban neko ko ce da im pruza sigurnost)
6. Sve Vage koje poznajem vole momke koji imaju puno prijatelja i koji su popularni u drushtvu...ako te jure devojke to je + za tebe,ako ne,moracesh puno da se potrudish...

7. Ne vole ozbiljne momke...znash...oni koji se ponashaju kao da su svi problemi sveta na njihovim ledjima i kao da imaju 77god. a tek shto su ushli u dvadesetu...kontash...?
8. Budi duhovit,ali ne previshe...Vage vole umerenost...one sve vagaju i kod njih nema mesta za bilo kakva preterivanja...
9. Nisluchajno nemoj da je prisiljavash na neshto shto ona ne zeli,jer ce se tada kod nje probuditi inat,pa tek onda nema nishta od toga...
10. Nemoj da je ubrzavash pri donoshenju odluka,jer ce to uzasno da je nervira...Budi strpljiv...ona ipak u svojoj glavi mora sve lepo da izvaga...
....To je sve chega trenutno mogu da se setim...ako mi josh neshto padne na pamet,recicu ti...Anyway,drzim ti palcheve da osvojish tu Vagu koja ti je tako neodoljiva...
P.S.red coctail.izvinjavam se shto sam ovde pisala neshto shto i nema bash veze sa temom,ali kad je vec tako radoznao,rekoh da mu pomognem...