Zdravo svima !!

Ja sam BLIZANAC\LAV- tipican sam predstavnik moga znaka, mada ponekad izgviri i lav ispod naocara. Celog zivota su me privlacili vodeni znaci, ali ni jedan u stvari nije bio za mene. Za rakove sam se lepila kao sumanuta, pa je prosao taj period, pa su onda nastupile ribe koje su se lepile za mene, pa je i to skoro proslo, a sad su nastupile skorpije. To nije bas najjasnije ali znam da rakove ne volim- izuzetno su osvetoljubivi, lakomisleni i strasni manipulatori, ali njihova slatkorecivost, neznost i obecanja su neodoljiva.
Ribe- svaka ima svoju pricu, svoj svet u koji kada te pusti da udjes jedva se iscupas, tvrdoglavi su do zla boga, ali obozavaju da laskaju, da uvelicavaju stvari i izuzetno su nezniii.
Skorpije su mi malo nepoznate, ali uvek su mi delovale kao rezervisane i osvetoljubive, ali toliko me privlaci njihov sarm, odmerenost, pogled.. Oni su najjjjnezniji..
Od drugih znakova najvise me privlave vodolije i vage . Samo sto uglavnom sa vodolijama imam toliko slicnosti da mi malo i dosade, dok su vage- vage, ne volim njihovu neodlucnost ali osecaj za lepo im je izvanredan.
Nikad me nisu privlacili- lavovi (napadni su previse i ponosni, vise su za druzenje), strelcevi ( prepuni energije, a ako su emotivni onda i previse emocija, nekako su mi ekstremni-nemaju granice), bikovi( samo me fizicki ocaravaju i to neki, ovako su isuvise samouvereni, previse se hvale), jarcevi( sa njima nikad ne znas kako, makar ja, uhh, tvrdoglavi, ponosni, drze se svih mogucih principa, tako da mi uopste nisu zanimljivi), device( e ovo je znak koji uopste ne poznajem, znam ga naravno samo iz citanja o njemu, ali nikad nisam imala neke odnose (lj\d) sa njima)ovnovi( njih obozoavam, ali samo za druzene, fenomenalni su prijatelji, ali samo to..) i poslednji BLIZANCI- 2 blizanca ne idu nikako zajedno, tako da me ne privlace ni malo, jer nekako uvek osecam da postoji neka zackoljica i da imaju nesto drugo na umu-muskarci- oni ostaju isto samo prijatelji.
I to je to.. Vodenjaci su pobedili iako ne bi trebalo da se slazem sa njima, medjutim verovatno mi fali voda u temperamentu pa jurim kao muva bez glave... PoZ