ZNAK KOJI ME PRIVLACI I KOJI ME ODBIJA!

Pozdrav postavljacici teme, i svima ostalima od jedne Racice! :)
Znak koji me najvise privlaci je Strelac, a obicno me odbijaju rogonje (Bik, Ovan, Jarac)!
Evo i moje "naj" liste:
1. najuzbudljiviji - Strelac / najdosadniji - Bik
2. nastrastveniji - Strelac, Lav / najromanticniji - Rak, Ribe
3. najemotivniji - Rak, Ribe / najhladniji - Jarac
4. najatraktivniji, najlepsi - Vaga, Bik, Lav / najneupadljiviji - Rak, najruzniji - najruznije osobe koje sam do sada upoznala su u znaku Jarca ali nije pravilo, poznajem i veoma lepe i privlacne predstavnike tog znaka
5. najludji - Blizanci, Vodolija / najkonzervativniji - Jarac
6. najinteligentniji - Blizanci, Devica, Jarac / "sporo kapirajuci" - Ovan
7. najoptimisticniji - Strelac, Blizanci / najpesimisticniji - Ribe
8. najbucniji - Blizanci / najstidljiviji - Rak
9. znak koji sam najvise volela i bila srecna - Vaga
10. znak koji sam najvise volela i bila nesrecna - Vaga
11. da nisam rodjena u svom znaku bila bih - Blizanci (za malo heh)
12. moja osobina koje druge nervira - usporenost, cesto menjanje raspolozenja, preterana osetljivost…
13. moja osobina koju drugi vole - spremnost da saslusam i pomognem, otkacenost (kad sam u + fazi)…

ah, kakva tema. dakle da se prvo predstavim. znaci blizanac, jarac , sa mesecom u ovnu. uvek su me privlacili jarcevi, nervirali i privlacili, neverovatno. uvek kada pogledam nekoga muskarca i vidim divne oce, bez obzira koje su boje, znam da je jarac. a onda se pojavila jedna vodolija, blizanac sa mesecom u jarcu, koja me je tako gledala da sam ja pala u nesvest, ODMAH.
Znaci kod mene ima nesto sa tim pogledom.
Elem odlepljujem na tu vodolijicu, ali ona me proucava, ljuti se, voli me, gleda me, posebno kada ja njega ne gledam, i tako vec preko godinu dana. A ja uzivam da ga nesto stalno iznaenadjujem, sto prijatno , sto nepriajatno, jer kod nas je sve platonski
a obozavam ga, vodolijicu.
PS. ima li neko prirucnik za citanje misli :lol:

Em ste mi svi mili em dragi kad ste tako fini :D ,ne morate da mi se zahvaljujete na odgovorima,podrazumeva se da kad nesto pitate odgovor i dobijete ali u svakom slucaju hvala sto to ipak radite :D !Pozz malla-malla(pa moram da brinem :D ),pozz immph,wild _child(procitaj ono sto si propustila,valjda ces naci nesto interesantno),nina_bg,algola,insomnicharka,tygl.........i naravno pozz za sve one koji su voljni nesto da prokomentarisu a sto se odnosi na ovu temu! :D ;) :D

Govor tela.............. OVAN-nastup im je siguran i odlucan!Pokreti su sigurni,zivahni i spretni,gledaju sagovornika u oci i bez izvinjenja ga prekidaju!Uvek se guraju ispred drugih,hodaju brzim i zustrim koracima,cesto glavom prema napred! BIK-od recitog pogleda do mrstenja,od sitne bore oko usana do podignute obrve-govor lica kod Bika istinska je uzdanica govora tela!Pripadnici ovog znaka kretanjem i gestovima jedva daju naslutiti svoju senzualnost i eroticnost,ako vec ne postoji intuitivno prosudjivanje! BLIZANCI-po svom govoru tela jedni su od "najrecitijih'!Brbljivi su i znatizeljni,veseli i duhoviti,zivahni i neukrotivi,a rukama pricaju vesto poput pantomimicara!Premestanje s'noge na nogu,potreba da stalno nesto drze ili prevrcu u rukama,kao i vrckav pogled,govore da su i u najmirnijim situacijama prava deca svog vladara,nemirnog Merkura! RAK-njihova suzdrzanost i oprez pokazuju nesvesnu potrebu za razbijanjem ljusture,koja je proizvod nesigurnosti!Kod zena Rakova senzualnost se da naslutiti menjanjem tona u govoru,cvrscim stiskom ruke,duzim pogledom i neobuzdanim drhtajima u najintimnijim trenucima! LAV-o sebi stvaraju sliku uzvisenosti,posebnosti i autoriteta!Tastina i istancan smisao za lepo vide se u strasti sa kojom brinu o svom telu!Lepota muskarca Lava,koji ima gotovo manijakalnu potrebu da bude u odlicnoj formi,proporcionalna je izuzetnoj senzualnosti i gipkosti zene tog znaka! DEVICA-gestikulacija i mimika su cesto svedene na minimum,ali ono malo sto se vidi,dosta govori!Ma koliko se trudili,ponekad ipak ne mogu da sakriju unutrasnju nervozu zbog koje cupkanjem i prebiranjem po kosi razbijaju uvezbanu suzdrzanost i mirnocu pogleda!Sto su uspesniji,emotivnije su stabilniji,a pokreti su sigurniji i smireniji! VAGA-zena Vaga salje zavodljive,ali ne i vulgarne poruke a i muskarac ce na poseban nacin da da do znanja da je primetio svaku zenu koja je prosla pored njega!Privlacenje paznje suprotnog pola kljuc je razumevanja govora tela jedne Vage-ona zeli da se svidi!Muskarac je zivahniji i otvoreniji,a zena koketnija,vise distancirana i nasmejana! SKORPIJA-govor tela im je neposredan,a opet tajanstven!Nacin na koji se krecu odaje njihovo stanje duha!U napetim situacijama usne su im stisnute,a pogled upucen u nepoznatom smeru!Ako se za nekoga moze reci da "pogledom ubija" ,onda je to upravo Skorpija! STRELAC-mogu da budu neobicno lepi,imaju uspravno drzanje,zrace vedrinom,samopouzdanjem i bezbriznoscu!Kada ih neko privlaci pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom,cak i na javnom mestu! JARAC-pokreti su mu vojnicki uvezbani,ali ako ga neko duze posmatra,videce promenu u drzanju kada se pojavi neko ko mu se svidja!Tada njegova usresredjenost slabi,pa umesto da upija svaku rec razgovora,trazi da mu se ponove poslednje reci!Dogadjaji koji su povezani s'karijerom uticu na promene u drzanju,hodu! VODOLIJA-stalozena hladnokrvnost muskarca Vodolije,koji vise nije u najmladjim godinama,rezultat je nekadasnje sposobnosti izrazavanja misli i osecanja burnom gestikulacijom!Zena Vodolija u zrelim godinama isijava mirnu blagost i toleranciju kao kontrast buntovnom drzanju u mladosti! RIBE-dinamicnost i otvorenost u pristupu drugima vezani su uz nesposobnost da ostanu staticne i postojane,cak i kad im se za to pruzi prilika!Nesigurnost i potreba za srodnom dusom teraju ih na komunikaciju i s'potpuno nepoznatim osobama!Gestikulacija im nije preterana,vec ugodna i simpaticna!Kada su raspolozene,Ribe zivo gestikuliraju,a kad nisu,mrzi ih i da pomere pogled! :D

W.A.S.P.,a koji si ti znak?I sta te nervira kod Blizanaca?
ја сам шкорпионче ... па ... тешко је описати шта ме нервира код близанаца ... прво та њихова помало су егоцентрични ... дволични ... не знам, зраче ми некако негативно, у милион људи их препознам ...

Izmedju ostalog,pisite ako vam je lakse ili zanimljivije za znakove a odnosi se na sl.kategorije:
1-Najuzbudljiviji i Najdosadniji znak - не знам/мушки бик и водолије (мисим водолија је привала)
2-Najstrastveniji i Najromanticniji znak - нисам налетао на такве а
3-Najemotivniji i Najhladniji znak - наводно рак мада и личног искуства знам да су ђубрад, најемотивнији су лавови и шкорпије а најхладнији ... не знам
4-Najatraktivniji,Najlepsi i Najneupadljiviji,Najruzniji znak - стрелац/вага/јарац/шкорпија и девица (мушка)
5-Najludji i Najkonzervativniji znak -
6-Najinteligentniji i "Sporo kapirajuci" znak - мужијак лав/женка лав
7-Najoptimisticniji i Najpesimisticniji znak - ован/јарац
8-Najbucniji i Najstidljiviji znak - најбучнији је стрелац дефинитивно најстидљивији ... наводно рак мада не би се сложио (опет из личног искуства са рачицама)
9-Znak koji sam najvise voleo/la i bio/la srecan/a - рак ал не би опет ни у лудилу
10-Znak koji sam najvise voleo/la i bio/la nesrecan/a - стрелац
11-Da nisam rodjen/a u svom znaku bio/la bi koji znak - неки ватрени
12-Moja osobina koja druge nervira - ау ... својеглав,рационалан (само што они то тумаче као песимиста),упоран,нетрпељив,перверзан, неморалан,бездушан ... и тако даље
13-Moja osobina koju drugi vole - умем да слушам ...

По неком мом лаичком запажању мушки и женски знакови (исти) имају јако мало заједничкихособина ...

Partnerove erotske mastarije........... OVAN(vatreni zavodnik)-njih nije lako zadovoljiti jer njihov zivotni entuzijazam,jaki erotski signali i izazovno ponasanje ostavljaju jak utisak na onoga koga zavode!Ukoliko se,pak,partner prepusti njihovom vodjstvu,bice razocarani jer zele agresivnog ljubavnika!Erogene zone:lice i kosa BIK(ljubitelj duge predigre)-oni su pravi hedonisti!Veoma im je vazna romanticna atmosfera uz svece,svilena posteljina,sampanjac i duuuga predigra!Oni traze vestog i mastovitog ljubavnika,koji je u stanju da ih dovede do orgazma,a da oni ne moraju mnogo da se trude!Erogene zone:vrat i podbradak BLIZANCI(voli da eksperimentise)-oni obozavaju da flertuju!Ne samo da umeju da zavode,ljubavna igra sa njima pravi je spektakl koji se zasniva na vecitoj improvizaciji!Mastaju o tome da vode ljubav u avionu,na prozoru,na balkonu,u lozi pozorista za vreme predstave!Sex sa njima ne zaboravlja se tek tako!Erogene zone:dlanovi,ruke,ramena RAK(stidljiv i tajanstven)-romanticni su i u krevet idu samo sa onima prema kojima gaje snazna osecanja!Stidljivi su i zele da partner lagano otkriva njihove zelje!Vole strast,komplimente i sampanjac u koji ce rado gurnuti prste da osveze partnera!U trenutku kad dozivljavaju orgazam vole da ledjima budu okrenuti partneru!Erogene zone:grudi,usta LAV(uvek pompezan,pa i u krevetu)-kralj zivotinja voli sve pompezno,pa je tako i sa sexom!On voli da vodi ljubav uz upaljeno svetlo,na podu,na stolu,ispod lustera i po mogucnosti i da je u blizini veliko ogledalo!Obozavaju ceskanje i milovanje jer im ono ukazuje da ih partner zeli!Erogene zone:ceskanje iza uha i masaza ledja DEVICA(prepusta se partneru)-oni nikad ne preuzimaju inicijativu,to uvek prepustaju partneru!Uzbudjuje ih zajednicko kupanje u kadi punoj mirisne pene,tela obasjana samo svetloscu sveca i casica dobrog vina!Najvise vole kad partnerove ruke senzualno istrazuju njihovo telo!Erogena zona:stomak VAGA(sex sa malom dozom perverzije)-oni vole partnere koji su ne samo vesti ljubavnici,nego moraju da umeju i lepo da pricaju o ljubavi!Potreban im je neko ko ce zanemariti njihovu potrebu da estetika u svakom trenutku bude zadovoljena i ponuditi im nestasnije igre-sex bez ogranicenja!Erogena zona:butine SKORPIJA(sex bez orgazma=ocaj)-oni instinktivno osecaju potrebe partnera!Noc pocinju predigrom-salju smele naznake koje podizu raspolozenje i,u trenutku kada partner pocinje da uzvraca,upustaju se u igru!Srecni su samo kad dozive orgazam,a ako se to ne desi,postaju ocajni!Erogena zona: prepone STRELAC(obozava erotske igre)-za njega sex i emocije ne moraju da idu zajedno!Erotske igre u koje se rado upustaju za njih su ogledalo zabave,a radost davanja i uzimanja cine ih otvorenim za svaku ponudu!Zele da probaju sve sto covek moze da smisli i rado posecuju sex shopove!Telo je za njih izvor zadovoljstva!Erogena zona:noge JARAC(robuje erotici)-erotika je za njih velika pokretacka snaga!Medjutim,ona kod njih,ipak,ide ruku pod ruku sa emocijama!U sexu su instinktivni i zato sa prezirom gledaju na sva pisana uputstva iz oblasti sexa!Ne mogu da zive bez partnera i zato se neretko upustaju u odnose sa pogresnim osobama!Erogene zone:stomak i kolena VODOLIJA(temperamentni ljubavnik)-oni sjajno koriste seksualne tehnike Dalekog istoka!Orgazam je za njih poslednja stanica dobro isplanirane voznje!Vole duge predigre i partnera koji moze da ih prati u stopu!Erogena zona: oni su originalni ljudi,pa su im i erogene zone veoma neobicne-zglobovi RIBE(voli da ugodi partneru)-oni preferiraju rafinirane igre,ponasaju se kao da su na balu pod maskama krijuci se u polumraku i mastajuci u isto vreme o tome da se pokazu u punom svetlu!Dovodeci ljubavnika do vrhunca,samo skromno zastaju pred ciljem!Zadovoljavaju se time da je partneru dobro!Erogena zona:stopala................................. :D

Optimizam-Pesimizam................ Najoptimistickiji zodijacki znak u zivotnim situacijama u kojima bi malo njih naginjalo optimizmu je Strelac!Pripadnici ovog znaka,naime,uvek traze svetle strane i u onim "najcrnjim" situacijama i okolnostima!Zato je dobro kad "zagusti" imati blizu nekog Strelca koji ce vas uveriti,ako nista drugo kako je sutra ipak-novi dan!Buduci da im je borba s'teskim zivotnim situacijama glavni zivotni izazov,Ovnovi su isto tako nadprosecno optimisticni znak koji ce,uz utesne reci,preduzeti i neke sasvim konkretne akcije u resavanju problema,te kako bi pomogao izaci prijatelju iz "bedaka" !Slicno ce reagovati i tipicne Skorpije pomazuci prijatelju u nevolji(puno lakse nego kad pomaze sam sebi),iako ne s'tolikim optimizmom jer su pripadnici ovog znaka,pre svega,vrlo oprezna bica,pa cak i kad se raduju cine to-sa distancom i sumnjom u dalji pozitivni sled dogadjaja!Slicne njima su i Device kojima je ponekad tesko pokazati i dokazati da imaju puno razloga za optimizam,buduci da uvek,ali bas uvek traze "kvaku" ili "dlaku u jajetu" sumnjajuci i u situacijama kada je kristalno jasno kako su na dobitku!Optimizam je,dakle,pojam koji se moze vezati uz ovaj znak ali,zato,s'druge strane,sasvim lepo stoji Blizancima koji se,iskreno receno,ne boje promasaja delom i stoga sto ce,u vecini slucajeva,i po nekoliko puta promeniti pravac delovanja pre nego sto uopste stignu do kraja realizacije nekih zamisljenih planova!Blizanac je "tu" i "sada" i ne zamara se svojim ili tudjim proslim greskama!Zato,u nacelu,tesko iz njih ikada ista i-nauci!Bikovi do te mere nista ne prepuste slucaju da ih doslovce hvata panika kada stvari krenu neplaniranim tokom,pa im je tesko zadrzati pozitivan stav i u situacijama u kojima osecaju kako "gube tlo pod nogama" ,dok se Ribe mogu izgubiti u svojim iluzijama(bile one naglaseno pesimisticke ili neutemeljeno optimisticke)pa cesto puta ne mogu jasno uociti u "kom grmu" lezi-resenje problema!Lavovi su,vrlo uvereni u svoju nadmoc u odnosu na druge u resavanju kako laksih tako i tezih(svojih a posebno tudjih)zivotnih situacija pa bi mogli(gledajuci samo sebe)prevideti izvor problema i od okorelih optimista tokom noci se pretvoriti u depresivne pesimiste!Lav,naime,u svemu preteruje pa tako i u svojim "pretvaranjima" !Vage ce naginjati optimizmu ili pesimizmu zavisno od kvaliteta socijalnih odnosa i snazi partnerstva ciji su deo,dok ce Vodolije reagovati uglavnom nejasno i emotivno neodredjeno ali ipak sa dozom humanosti za tudje probleme!Rakovi ce,uobicajeno,vise dramiti nego sto bi trebalo,razmisljajuci pri tome da "sve uvek moze biti gore nego sto je trenutno" cime spadaju u jedne od najvecih pesimista zodijaka!Ako su Strelcevi merna jedinica za optimizam(a jesu),onda su Jarcevi svakako merna jedinica za pesimizam koji,cesto,zarazno prenose na druge pa ih u teskim situacijama treba-izbegavati jer ce vam,uz njih,samo biti jos gore!............................... :D

Sta kom znaku stvara nesanicu?.................. OVAN-s'obzirom da spavanje smatraju previse lakom aktivnoscu oni sami sebe pokusavaju da drze budnima po celu noc! BIK-u nemogucnosti je da spava jer je zaboravio da pokupi svoju svilenu posteljinu s'hemijskog ciscenja! BLIZANCI-blizancev blizanac jednostavno nije umoran! RAK-brine sto svi ostali spavaju pa ne moza da zaspi! LAV-sto se njih tice oni iovako ne vole da se krecu puno!Ali se izuzetno plase sta bi jastuk mogao da uradi njihovoj prelepoj grivi! DEVICA-ne moze zaspati iz razloga sto se na svaka dva minuta dize iz kreveta da zategne posteljinu i namesti jastuke! VAGA-spavanje joj ne polazi za rukom jer ne moze da odluci sama sa sobom sta ce da obuce sutradan! SKORPIJA-umesto da spava ona radi nesto sasvim levo! STRELAC-ne spava zato sto razmislja o svim stvarima koje bi mogao raditi umesto da spava! JARAC-vec je obavio svoje strateski isplanirano dremkanje radi povracanja snage! VODOLIJA-na zalost pati od zavisnosti o chat room-ove i zbog toga je u nemogucnosti da spava! RIBE-imaju ispunjavajuce snove o proslim zivotima!........................... :D

Back