ZNAK KOJI ME PRIVLACI I KOJI ME ODBIJA!

wild_child:
Bezosecajan?
Nisi upoznao dovoljno blizanaca:) Nisu svi takvi :\

:lol: nisam, na srecu.
Ali, dobar deo onih koje jesam upoznao ili moze trenutno da osecanja baci u tridesetpeti plan ili uopste ne moze da definise sta oseca ili danas oseca jedno, sutra drugo, preksutra trece a onda nista, pa tako u krug.

Nista strasno. To se desava svima. Svi mi menjamo misljenje, menjaju nam se osecanja i raspolozenja, ali mi se cini da je to kod blizanaca nekako suvise naglo, cesto i nepredvidivo. Jedno vreme to bude zanimljivo, a posle vise nemas volje ni da probas da ih shvatis. I to ludilo od obaveza koje sami sebi tovare na vrat....pa se posle zale kako ni za sta nemaju vremena....ni to ne razumem...iskreno.

Dobro, kod nekih koje znam ovo je vise izrazeno, kod nekih manje ali takvi su kakvi su. Po meni licno, tesko mogu da im verujem i da se oslonim na njih, a kad to ne mogu, sve ostalo pozitivno prestane da mi bude bitno.

Chisto da dam doprinos ovde...
Ja sam ribica...ne mogu da kazem da postoji neko ko me privlachi ili odbija...i mislim da to slagannje po znacima ama bash nema veze s vezom...Prochitala sam negde da riba i blizanac mogu da se spoje jedino na pustom ostrvu...pa ja ne zivim na pustom ostrvu,a uvek se zakachim za nekog blizanca,a i ja sam njima nekako simpatichna...vodolije su mi OK,ali vishe kao drugovi...sa devicama nikako ne mogu,a lavovi su preveliki egocentrici,shto ne podnosim-za njih mogu da kazem da me odbijaju,ali ne mogu da poreknem da postoji jedan meni uzasno simpatichan i sexy lav...ma nema to nikakve veze sa horoskopskim znakom-u to sam se uverila...Na slaganje utiche milion drugih stvari-podznak,mesec i ostale planete,kuce i to...ali definitivno bi bilo uzasno glupo da od osobe koju tek upaznam trazim podatke o rodjenju da bih joj uradila natalnu kartu-ne zelim da misle o meni da sam ludacha...bla,bla,bla,bash sam se rasprichala...u sushtini,ranije sam bila opterecena horoskopom,ali shto vishe ljudi upoznajem,sve manje verujem...I ja sama sam dokaz da horoskop bash i nema veze s vezom...Riba/Bik...trebalo bi da budem zeshce povuchena i namcor...a to su definitivno dve meni strane osobine-skroz sam komunikativna,brbljiva (shto primecujete i sami :) ) ,nisam namcor i nisam pasivna ,tako da...

Pa ako izuzmemo to da me na prvi pogled skoro sve sto je musko i hoda na dve noge privlaci... a ja sam vagica,onda bih rekla da me nenormalno privlace vodolije.Od kad znam za sebe,zaljubljena sam u vodoliju...ali sam zato prvu novu godinu(tu mislim bas prvu) docekala u kreveticu (onaj za bebe) sa jednim lavom... :-) ... a sada kad 'ukrstim poglede' sa jednim lavom...uf,pa otprilike progorimo asfalt,tako nekako... vruce,bas vruce... ali ne odustajem, moj Ica,moja mala vodolija je ljubav mog zivota...Uglavnom podnosim svakog decka koji je veliki,topao..po mogucstvu nezan i fin,tako nekako... A ako nesto ne podnosim to su muske device!Recimo da sam alergicna na njih :-) a da, i bikove tu svrstavam,u grupu za nepodnosenje... blizanci umeju toliko da me nasmeju da padnem sa stolice... ali blizi kontakt,mislim ad nije preporucljiv jer idu gde vetar duva...strelceve mogu da svarim ali posto sam ljubomorna kao pas,a on vole dve osobe istovremeno..jarcevi su mi flegmaticni ili skroz energicni i nekako skroz cudni,pa ipak nisam za tu varijantu...skorpije su mi skroz ok,i duhoviti i nezni,ma sve samo na prvi pogled mi se nikad ne svidjaju...to je to otprilike,zao mi da smaram vishe.. :-)

Hvala,hvala gajic,veliki pozz! :D ;) ............................Evo jos nekih zanimljivosti.....za one koji su u vezi-kakva ce biti vasa veza zavisi od toga u kojem je znaku bilo Sunce kada ste se sreli sa svojim partnerom?!Dovoljno je samo da mi kazete u kom periodu ste se upoznali npr. u avgustu znak Lava...........................!A za one koji su u braku,saberite mesec,dan i godinu vaseg vencanja i svedite taj zbir na jednocifren broj npr. 27.04.1980. (27+4+1980=2011=2+0+1+1=4(broj koji se trazi))............!Ako vas ista od od ovoga zanima pitajte!Pozz svima! :D ................................................................................................................P.S.Za one koji to vec nisu ucinili ponovicu jos jednom ........................1-Pisemo o znakovima koji nas privlace i odbijaju-psihicki i fizicki i zasto je to tako,o svojim reakcijama,onda kako nas drugi vide i dozivljavaju,sta prvo zapazimo kod nekoga,sta je to sto nas opterecuje i nervira a cemu se radujemo,sta moze da nas rastuzi itd.;............................. 2-Ovde mozete procitati i razne zanimljive horoskope za sve znakove-kako osvojiti i zadrzati neki znak(strana 2),kakav je koji znak u predigri(strana 2),idealan izlazak za svaki znak(strana 3),znacenje dana kad ste rodjeni-pon.,uto....(strana 4),sex i horoskop(strana 5),sta svaki znak kaze posle sexa(strana 5),vi i ljubomora(strana 5),slabosti prilikom ljubavnog zavodjenja(strana 6),idealan odmor(strana 7),najvaznije u zivotu(strana 7),koliko i kako se ljutite(strana 7);........................... 3-Mozete me pitati za znacenje kombinacije vaseg znaka i podznaka,slaganje sa drugim znakovima,za znacenje svakog dana u mesecu(npr.ako ste rodjeni 13,5,8...),ako ne znate kog dana ste rodjeni mozete ostaviti datum rodjenja i naravno za sada ovo poslednje znacenje za ljude koji su u vezi i koji su u braku!Ima svasta nesto...!Naravno sta iskopam podelicu sa vama pa ko voli nek izvoli! :D ;)

Cao marjaki :D !Pisala sam samo o danima koje su mi ljudi trazili jer ima dosta da se pise,evo izvoli citaj... ako ste rodjeni 8 u mesecu:Vase pravo mesto je u poslovnom svetu!Prirodno dobro procenjujete,znate odrzavati balans i sirokog ste autoriteta!Kako je vas talenat vezan za finansije i kako imate osecaj za biznis,istinsku afirmaciju mogli biste doziveti upravo u tim oblastima!Volite moc,novac i spektakularne situacije!Ne zanimaju vas prosecnost i osrednjost!Potrebna vam je dobra organizacija u kojoj vase sklonosti mogu doci do punog izrazaja da biste,konacno,bili uspesni!.....Evo o 8 pronadjeno i na nekom drugom mestu:Vi ste realna osoba koja cvrsto stoji na zemlji!Sigurni ste u sebe i svoje postupke!Ono sto vi radite mora biti ispravno i tesko da ce vas neko uveriti u suprotno!Samopouzdanje vam ne nedostaje!U poslovima ste jako dobri a posebno u finansijama!To je vase podrucje!Uzivate u velikim poslovima jer se tako dokazujete!Kada vas postave za vodju vi se osecate tako dobro i nadmocno i ne osecate se pod pritiskom!To je vasa teritorija!Sposobni ste voditi velike grupe ljudi i sve ih voditi po svom nacinu!Drugi vas postuju jer su svesni vaseg znanja i cesto vam se dive!Izazovi vas ne plase,upravo suprotno,vi uzivate u njima!Ponosni ste na svoju porodicu i uzivate u vremenu provedenom s'njima,ali kako ste navikli na poslu naredjivati nakad to prenesete i na porodicu!Zivciraju vas slabi ljudi,s'njima nemate strpljenja!Opustite se malo,nisu svi isti kao vi,a niste ni vi savrseni!..........Kombinacija tvog znaka i podznaka Riba-Bik-u ovoj kombinaciji zemlje i vode osetljivost Riba spaja se sa jednostavnom osecajnoscu Bika!Ribu-Bika muci dvostruko iskusenje:kako da pomiri svoju senzualnu prozdrljivost prema svetu-da bi ga posedovao-i svoju neodoljivu zelju da se u njemu utopi bez prepreka,ogranicenje tela i ljudske sudbine?Ova osoba nema u sebi snage da se odrekne zivotnih zadovoljstava i licnog uzitka!Sporost njenih razmisljanja,srecom,njena teznja za pasivnoscu i odlaganjem odlucujuce akcije dopustaju joj da umiri haoticne pokrete protivrecnosti!Tako nalazi snagu da bude strpljivija,skromnija!Velikodusan karakter,sklon zrtvama i nesebicnosti dopusta joj da malo po malo uci da se ocuva i da postepeno umiruje svoju licnost cuvajuci je od rasturanja i tracenja njenih sposobnosti!Njena inventivnost,talenat za inovacije i dobra volja,mogu da budu veoma korisni drustvu jer pomazu da se nadje izlaz iz stabilnih situacija gde ona vegetira i moze da podstakne progres u zajednickom zivotu i razumevanju medju ljudima!Imate tihu,nenametljivu prirodu i vase poznanike i okolinu smiruje vasa mirna i sredjena pojava!Potrebno vam je izvesno vreme da primite utiske i naucite novo,kad medjutim,nesto naucite,retko to zaboravljate!Otvoreni ste prema svetu i zivotu i pokazujete zelju da u njemu aktivno ucestvujete!Obazrivo izricete pohvale,niste skloni trosenju novca i nikad ne donosite brze zakljucke!Vas imidz-culni ste i pomalo sami sebi povladjujete;volite udobnost i dobre stvari u zivotu!Bolje se razvijate u cvrstoj kuci,sa obilato namestenom i opremljenom kuhinjom,kao u satoru ili karavanu!Kada se jednom vezete za jedno mesto,tesko se prepustate odvajanju ukoliko to okolnosti zahtevaju!Zaljubljeni u stabilnosti,voleci prirodu i istinske,jednostavne stvari,vi ste jedna od onih osoba koje istinski uzivaju u zivotnim zadovoljstvima!Mozete da budete prilicno posesivni,ali znate da budete brizni u odnosu na druge!Vise volite dugorocne odnose,duboke i iskrene,bez obzira koliko oni bili bljestavi!Dusom i telom predajete se voljenoj osobi!Zauzvrat,ocekujete istu odanost i narocito izuzetnu vernost vaseg partnera!Potrebno vam je da vas ideal dobije i materijalno obelezje da bi u njegovom ostvarenju mogli u miru da uzivate!Posto vas je tesko pokrenuti i promeniti,lose podnosite preispitivanja i preokrete!Ipak,kad se upustite u nesto imate vise snage i izdrzljivosti od drugih Riba!Ovaj podznak vam daje vise odlucnosti da ostvarite svoje planove i umete da idete do kraja a da ne pokleknete!...........................................Imate smisla za obrte,prijatelji vam u tome pomazu,ukoliko ste visi tip izrazavate se putem umetnosti,u suprotnom putem spekulacija,..........parfemi su vam slaba tacka?!...........................Pozz :D

Cokolada i horoskop........................... OVAN-pojede celu cokoladu odmah! BIK-kupuje dve kutije cokolade!Jednu za sebe,jednu za vas! BLIZANCI-probaju svaki komad cokolade! RAK-rasporedi cokoladu tako da je ima celog meseca! LAV-zeli svu cokoladu samo za sebe! DEVICA-jede cokoladu "viljuskom i nozem" ,malo po malo! VAGA-ne moze da se odluci da li da je jede ili ne!Zbog svoje linije naravno! SKORPIJA-namaze cokoladu po telu partnera i onda je svu polize! STRELAC-jede samo uvoznu cokoladu! JARAC-voli cokoladu i kada je bira,trazi najsavrseniju! VODOLIJA-preskace cokoladu,jer mu je draza makrobioticka hrana!A i zdravija je! RIBE-deli cokoladu sa drugima i zaboravi da sebi ostavi komadic!.................. :D

VODOLIJA[/COLOR]-preskace cokoladu,jer mu je draza makrobioticka hrana!A i zdravija je!

:-D :-D :-D
Ma sve vodolije koje znam vole, ne da jedu ili zderu........vec da usisavaju hranu :-D :-D :-D Ma slano,slatko,kiselo......ako nema nista od toga moze i gorko. Makrobiotika ne dolazi u obzir. Zdrav zivot takodje. Hrana,cigarete,alkohol....to se jede pride. Mada,zivimo u Sremu pa mozda to ima neke veze sa nasim zdranjem. :D :D :D

Navike u ishrani................ OVAN-on ce vas verovatno zavesti pre nego sto stignete da bilo sta spremite!Dok je u zenskom drustvu,on misli samo na sex,hrana mu je na poslednjem mestu! BIK-put do njegovog srca definitivno vodi preko stomaka!On obozava bogate gurmanske vecere-hrana je za njega veliko uzbudjenje,zato napred! BLIZANCI-on vise ceni dobro vino od dobrog obroka!Jesce kao vrabac,piti kao sumanut,a za dezert nece imati vremena,jer ce gledati da vas sto pre odvede u krevet! RAK-ovaj gospodin obozava sosove!Ali,vise ce biti zainteresovan za sufle nego za vas libido! LAV-on obozava kad vidi sto svakojakih djakonija i prvo za cim ce posegnuti je veliki odrezak!Sledeci ste vi! DEVICA-on je izuzetno probirljiv i nikada ne jede masnu hranu!Cim odete u krevet prokomentarisace vase salo na stomaku! VAGA-po prirodi lenj,on ce zvakati,mljackati,pricati,uzdisati,izgledati kao da je skoro zavrsio,a onda ponovo uzeti viljusku!Ipak,vredi cekati! SKORPIJA-uziva u svakom zalogaju i njegovi detektori ukusa su u punoj pripravnosti!Ali,on je vise zinteresovan da proba vas nego dezert! STRELAC-hrane i sexa nikada dovoljno!Zato ce bez problema ostaviti kobasice da cvrce na rostilju i oboriti vas na travu! JARAC-obozava meso i krompir!Ozbiljan u jelu,zato bez sexa-dok ne zavrsi! VODOLIJA-budite spremni na nepredvidive navike u jelu!On ce analizirati svaki zalogaj,ali nije greska u hrani.....vec u njemu! RIBE-notorno brbljiv-zato izbegavajte kari i slicna jela!Ali,on je romantican,zato mu podstaknite raspolozenje ostrigama koje pokrecu libido!........................ :D

Kafa na astroloskom meniju................. OVAN-ovaj vatreni zank je uvek u zurbi,ali ne propusta da obezbedi omiljenu duplu dozu,i da je,uz posao,gustira satima! BIK-vladari su materijalnog sveta i veliki hedonisti!Zato vole kapucino-jednostavnost i luksuz u istoj solji! BLIZANCI-po prirodi neodlucni,njima je najteze ugoditi!Mozda bi danas duplu kafu s'malo mleka,ili bez mleka,ili bez kofeina...! RAK-klasicna kafa za Raka tradicionalistu!Vazno je da je ovaj nezni znak opusteno pijucka dok je udobno zavaljen u fotelji! LAV-vole da se prikazu u najlepsem svetlu,pa je i ovo prilika da pokazu koliko su ekstravagantni!Jedan makijato,molim! DEVICA-bitno je da kafu pije u drustvu i u lepom ambijentu,pa ce uzivati u svakoj kafi! VAGA-za Vagu kazu da sve odluke u zivotu prvo odmeri na vagi!Kad je kafa u pitanju,Vaga ima odlican balans,pije kafu sa mlekom! SKORPIJA-malo Skorpija uziva u samom napitku,ali kafu rado piju,zato vole sam ritual biranja,spremanja,dodavanja mleka,cokolade...! STRELAC-kad god Strelcu zatreba malo vise uzbudjenja u zivotu,trebalo bi da naruci dobru ajs kafu s'ukusom karamele! JARAC-ne voli da gubi vreme!Kafa da,ali samo kratak espreso,na brzinu! VODOLIJA-mozda ne shvata u cemu je draz kafe,pa moze da vam ponudi caj od malina! RIBE-iako su mastovite,Ribe ne inspirisu razlicite kafe!Vole jednostavnost!Dakle,obicna,bez kerefeka!

Vernost i sklonost svrljanju................... Po pitanju vernosti u ljubavnom smislu STRELAC spada u sam vrh onih cija je vernost pod znakom pitanja i zavisi od okolnosti u kojima se Strelac nadje!Ovu manu on ce vrlo rado pretvoriti u pravu vrlinu hvaleci se svojim uspesima u drustvu!...................... Nesto ludo veran nije ni OVAN posebno ako tvrdoglavo vraca "milo za drago" drugoj(nevernoj)strani,iako,pre toga,svaki pravi Ovan stavi tacku na svoju ljubavnu pricu!.......................... U vrhu lestvice nevernih nalaze se i SKORPIJE koje su do te mere iz-erotizovani zodijacki znak da ih prati znak "velikih ljubavnika" ,a,mora se priznati,tesko je ne biti ono sto drugi od vas ocekuju da budete!Ipak,kada se "smiri" Skorpija se moze pretvoriti u suprotnost i biti-krajnje verna!.......................... LAVOVIMA do te mere prija paznja i aplauz drugih da je tesko odoleti i ponekom izazovu vise jer su,i inace,sujetni i slabi na-tudje obozavanje!........................... VODOLIJE su radoznale i vole sve(i svakog)sto je novo i drugacije od onog sto su vec do sad probali,tako da je izvesno i poneko-skretanje u pogresnom pravcu!............................. Iako generalno verne,RAKOVI,ipak,mogu "pasti" na emocije,pa ako ih uverite da ce se moci slobodno brinuti za vas ili da imate veliki problem pa vam je potrebna neznost,briga i zastita,mozda ce nakratko "posrnuti" ,ali jedino ukoliko dovoljnu kolicinu paznje ne dobijaju "kod kuce" !....................... Slicno Lavovima i VAGE su slabe na laskanje,pa ce nekoliko lepih reci izgovorenih s'divljenjem i poneka kavaljerska pohvala staviti Vagu u situaciju dvoumljenja i izazova nakon kojih bi lako mogla poceti "sedeti na dve stolice" !........................... Ista stvar je i s'BLIZANCIMA koji ce vernost obecati ali tesko ce obecanje ispuniti jer je previse toga zanimljivog sto bi Blizanac hteo probati!Utesno je jedino to kako pripadnici ovog znaka nista ne rade s'predumisljajem jer ni sami ne znaju ko im se sve nece(za pola sata)uvuci pod kozu i zaintrigirati ih...!............................. i RIBAMA je tesko biti i ostati veran,jer su u toj meri emotivno ranjive da,ukoliko budu povredjene(ili se u nekoj situaciji samo osete tako),jednostavno moraju naci utehu-na drugoj strani!............................. Na lestvici uglavnom vernih prednjace JARCEVI iako ih ambicija i stav kako "cilj ne bira sredstvo" moze privremeno odvesti i u ulogu onih naizgled "nevernih" !No,Jarac je i pri tome cvrsto veran nekom drugom cilju!........................... BIKOVI ce postati neverni iz cistog hedonizma i potrebe za uzivanjem iako im je,nacelno,vazna emotivna sigurnost i stabilnost pa je nece nicim ugroziti,dok ce se DEVICE ponekad naci u situaciji kada bi mogle "pokleknuti" i pozabaviti se "vocem s'nekog drugog drveta" !No,to ce se dogoditi samo ako Devica bude sigurna da se dobro sakrila od ociju javnosti i da joj polozaj u formalnom odnosu nece nimalo biti ugrozen!........................ :D

Hvala ti puno Superiska duperiska :D !Izvoli...Veza zapoceta u razdoblju Vage:Vaga je dobar znak za pocetak nove veze tako da imate veoma dobre izglede za uspeh!Harmonija,zajednistvo i briga o partneru temelji su veze zapocete u ovom razdoblju!Ponekad Vage napuste vezu bez reci,ali tu nema pomoci!Nadajte se da vas partner nece da pokupi negativne uticaje ovog znaka!Dobre strane:Venera,planeta ljubavi pazi na vas!Lose strane:Vage su cesto neodlucne pa cete se mozda tesko odluciti izmedju odlaska u klub ili filma u kucnoj varijanti!Plus:Izlezavajte se i uzivajte masirajuci jedno drugo ili hranite partnera cokoladom,pa temeljno pokupite ostatke!Lenjost Vage moze dobro da se iskoristi!Pozz! :D

Ma Superiska duperiska samo napred,ako ima hemije i emocija izmedju vas dvoje ne bi trebalo da prica dozivi tuzan kraj :( !A da ti ipak primenis ono sa cokoladom sto pre.....ko zna mozda se desi cudo... :-D !U jednom od tvojih prethodnih postova si rekla da ti je zao sto smaras toliko iznoseci detaljne opise svog iskustva sa drugim znakovima...ne treba da ti bude zao,ovde mozes da komentarises o tome detaljno i naravno mozes da spomenes sta je to sto prvo primetis kod nekoga,da li si ti ta koja zavodi ili inicijativu prepustas suprotnom polu,sta te relaksira,sta te nervira,kako te drugi vide,koja je po tvom misljenju tvoja najbolja i najgora osobina i milion drugih stvari,sta god ti padne na pamet!Pozz! :D

Kako se ko javlja na telefon................. OVAN-ako se uopste javi na telefon,baci se na slusalicu i odlucno vikne "halo" !Ako on zove:jasno predstavljanje,a zatim sledi malo reci-samo one bitne! BIK-"Halo" s'prefinjenim tonom,a zatim slusa sa strpljenjem umesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije!Njegovi pozivi usmereni su pre svega porodici,bracnom drugu,deci...a sve ih je opremio mobilnim telefonom,kako bi uvek znao gde se nalaze,sto je zapravo instinktivna,pomalo smesna karakteristika Bika! BLIZANCI-kaze "halo" s' veseljem!Nakon toga je spreman slusati i brbljati,zadovoljan recima koje cuje!Ako on zove,ponekad mu je zadovoljstvo ne predstaviti se,tako da osoba s'druge strane zice mora pogadjati! RAK-koji broj telefona Rak najcesce koristi?Majcin,posebno ako zivi daleko od nje,te broj voljene osobe ako zivi daleko od Raka!Razgovor s'Rakom bice najduzi!Vi ste ti koji njega zovete?Uvek je spreman razgovarati,osim u trenutku emotivne krize kada vas i ne slusa! LAV-lep,hladan "halo" odzvanja telefonom,nakon cega vam se cini da vas slusa!To mozda i nije istina jer,iznad svega,on slusa sebe!Takodje je i veliki glumac:buduci da ga ne vidite dok razgovarate,verujete da vas slusa ali on se gleda u ogledalu,sprema,organizuje dan...! DEVICA-vezana je uz posao,a kada koristi telefon,to je prvenstveno zbog profesionalnih razloga,ili zbog neceg korisnog npr.da podseti muza da plati racune,prijateljima prenese raspored pozorisnih predstava...! VAGA-javlja se sa uljudnim i kulturnim "halo" s'malo pauze,koja znaci da je Vaga raspolozena za slusanje i spremna posvetiti svoje vreme onome ko zove!Vaga zove ne samo da cuje vec iz drustvenih pobuda ili ljubavi! SKORPIJA-u sebi ima nesto privlacno,tako da njegov "halo" vibrira u zici!Ako oseti da gubi vreme moze se jako uzrujati,posebno ako su to trenuci loseg raspolozenja!Ako je dobre volje telefonira svima,ali u losoj fazi uopste ne obraca paznju na telefon! STRELAC-s'telefonom ga,kao i sa celim svetom veze pravo prijateljstvo!Oraspolozice vas i ulepsati vam dan njegov veseli "halo" !Buduci da Strelac voli drustvo,u razgovoru moze ucestvovati vise od dvoje! JARAC-njegov moto je:cini samo jednu stvar odjednom,ali je zato napravi kako treba!Ako razgovara s' vama,budite sigurni da vas slusa s'potpunom paznjom!Takodje,kada on zove,od osobe s'druge strane zice zahteva paznju,buduci da zove zbog veoma vazne stvari! VODOLIJA-kao veseo i moderan covek,razgovara istovremeno na tri telefona,mobilnim i salje fax!Stavise,da bi ustedeo vreme,jednu poruku salje faxom,drugu salje e-mailom! RIBE-osecate se kao da ste na dnu mora,zato sto njihov ton i glas zvuce kao morski talas!..................... :D

Back