ZNAK KOJI ME PRIVLACI I KOJI ME ODBIJA!

Hvala ti puno,ono sto mislim da je i meni zanimljivo i sto nadjem citate i vi!Mozes ako zelis i napisati koja karakteristika te nervira kod Ovnova,da li je medjusobno neslaganje zbog vase slicnosti ili totalne razlicitosti,sa kojim znakom se slazes i dr.sto podrazumeva ova tema!Ako ste rodjeni 5 u mesecu:Spretni,brzih pokreta i lucidnog uma-to ste vi!Mozete se petljati u mnoge stvari ali mrzite da budete sputani i ogranicavani!Veliki ste entuzijasta i uzivate u svakoj minuti zivota!Puno cete putovati zahvaljujuci vasem urodjenom nemiru koji vas ispunjava!Svaki posao koji vas drzi u pokretu zadovoljice vas temperament i ambiciju!Moze se dogoditi da se smirite mladi ali vas bracni partner mora biti uvek na oprezu,jer nikako ne volite restrikcije i sputanost!Bilo koje polje delatnosti koje vas dovodi pred publiku i javnost moglo bi vam odgovarati kao profesionalno opredeljenje!.........O 5 pronadjeno i na drugom mestu:Vi ste pustolovni tip osobe!Zivite kao u filmovima!Nikad niste dugo na mestu,vas cilj je proputovati sto vise mozete,videti sto vise razlicitih kultura i upoznati sto vise ljudi!Dobro se slazete s'drugima i uzivate u druzenjima,zato trebate razvijati svoj talenat i organizovati promocije,raditi u odnosima s'javnoscu!Vrlo ste brze osobe iako pridajete vaznosti cak i onim najsitnijim detaljima!Ljudi su cesto odusevljeni vasim idejama i savetima kako resiti neki problem!Vas nacin zivota ima puno prednosti ali i mana!Ako ste duze vremena na jednom mestu postaje vam dosadno pa pokusavate suzbiti alkoholom i sl.stvarima koje vas mogu unistiti!Vazno je da obratite vise paznje na svoje zdravlje i organizam!.......... Pozz Mira RBD! :D

Zanimljivosti.....Pravog muskarca otkrivamo za stolom!Poznata izreka "kakav je na jelu takav je i na delu" ,dakle kako se muskarac ponasa za trpezom takav je obicno(ili slican)u krevetu tvrdi Francuska grofica koja je kategorisala 7 tipova muskaraca!................... PRAZNICAN(SVECANI)TIP-za njega svako jelo predstavlja svojevrsni ritual ili "mali intimni praznik" !Pored njegove trpeze uvek su postavljeni buketi lepo aranziranog cveca,a za vreme rucka on redovno pusta neku tihu i romanticnu muziku!Ovaj tip muskarca u krevetu ume da se ponasa vrlo romanticno i suptilno,spreman je na mnoga lepa i nezna iznenadjenja!Njegova partnerka uziva u mnogim ljubavnim carima!Odgovara:Rakovima,Lavovima,Ribama TIP ZDERONJE-ALAVKO-pri samoj pomisli na obilnu trpezu,njemu polazi voda na usta!On obozava hranu ali takodje uziva i u svim ljubavnim carima!Ovaj tip muskarca tezi da u krevetu dozivi sto vise prijatnih uzbudjenja!Ipak,reaguje veoma burno ako je jelo prezacinjeno!Na slican nacin se ponasa i prema svojoj partnerki ako su njene zelje iznad dozvoljenih merila!On namece svoju dominaciju!Odgovara:Bikovima,Strelcevima,Skorpijama,Ovnovima! UBRZANI TIP-on jede zato sto mora-iz potrebe!Njemu cak ni lepo ili ukusno pripremljeno jelo ne predstavlja narocito zadovoljstvo!Stalno prebira po tanjirima,zamera kuvarici i gundja skoro posle svakog zalogaja!Slicnog ponasanja je i u krevetu-cesto je umoran,iscrpljen,"odsutan" u mislima ili je prezasicen!Njemu nedostaju optimizam i vise zivotne radosti!Odgovara:Jarcevima,Devicama UKOCENI(UNIFORMISANI)TIP-ne voli da proba nova jela ili ono za koje nije siguran da je dobro!Zbog toga izbegava egzoticna i pikantna jela!U krevetu ume da se ponasa vrlo konzervativno,zategnuto i krajnje nemastovito!U sexu ume da bude malo trom i oskudan,obicno ne pokazuje volju za duzom predigrom,kao ni za duzim ljubavnim cinom!Kod njega brzo dolazi do "zadovoljenja potreba" !Odgovara:Jarcevima,Devicama TIP SLADOKUSCA-obicno ne voli viseserijska kuvana jela sa brojnim prilozima i pecenja a sa velikim nestrpljenjem ocekuje tortu i slatke poslastice!Za njega dezert predstavlja najomiljeniji deo obroka!U krevetu ne voli duzu predigru,vec sa nestrpljenjem prelazi na "glavni cin" !Nije narocito zainteresovan da ugadja svojoj partnerki,a zauzvrat ocekuje da mu se udovoljava!Odgovara:Ovnovima,Vagama,Blizancima TIP STRUCNJAKA-KUVAR-on je u stanju satima da priprema neko jelo i ne voli da mu se neko mesa sa strane!Zaista je pravi majstor u kulinarstvu,ali je takodje i vrlo zahtevan u krevetu!Ljubavnu igru i sex voli da planira do sitnih detalja i pri tome cesto ume da zaboravlja na seksualne zelje svoje partnerke!Za njega je ljubavna igra cin koji predstavlja veliko zadovoljstvo,pristupa potpuno predano!Njegova partnerka ima priliku da uziva!Odgovara:Skorpijama,Vodolijama NEMARAN TIP-ALJKAVKO-u svojoj nemarnosti ili rasejanosti cesto ume da prosipa jelo oko sebe,kao i da isprlja svoju odecu ili da ostavi tragove,mrlje i fleke!Na slican nacin se ponasa i u vodjenju ljubavi!Pomalo je "tezak" ljubavnik,i ako njegova partnerka ne poseduje izrazeni smisao za humor i strpljenje,bolje je da previse ne eksperimentise sa njim!Cesto je okrenut ka zadovoljenju svojih potreba,a ne obazire se na zelje svoje partnerke!Pri tome,brzo postize ljubavni vrhunac!Odgovara:Blizancima,Ribama,Vodolijama

Kako vratiti bivseg partnera i ljubav?.......................... OVAN-s'Ovnovima ne pomaze suptilnost!Ne hodajte unaokolo cekajuci da on nesto primeti i ni slucajno nemojte cekati pravi trenutak za pomirenje,zbog toga sto oni vrlo brzo uskacu u nove veze!Jednostavno recite da se kajete,zelite da vam oprosti i da obecavate da se vise nece ponoviti!Nakon toga se drzite reci,zbog toga sto oni ne tolerisu prekrsena obecanja!Ako bas zelite uciniti nesto dodatno za svoga partnera,javno se izvinite,na taj nacin cete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srecom! BIK-najtvrdoglaviji znak!Ako ste se oko necega posvadjali,prvo mu morate javno dati do znanja da je on bio u pravu!Recite kako je on od samog pocetka imao potpuno pravo...sve dok to ne uradite od pomirenja nista!Ucvrstite svoj plan tako sto cete mu reci da shvatate kako je pametniji i kako cete i u buduce njega slusati!Tako cete ga osloboditi strahova i obecati dominaciju! BLIZANCI-posaljite saljivo izvinjenje!Nista nece oduseviti Blizanca kao dobro srocen humor!Ako ste napravili ozbiljnu gresku,treba da se malo vise potrudite i budete dosetljiviji!Ne pokusavajte ga zvati jer on nije tip koji ce pokraj telefona cekati da zazvoni,ali ako zelite da poboljsate stvari ne smete prekinuti komunikaciju!Pokazite otvorenost i spremnost na ponovna druzenja!Ne placite i ne histerisite! RAK-da biste se pomirili s'Rakom trebace vam mnogo strpljenja,ukusa i takta!Ne spominjite svoju gresku,i slucajno se ne salite na taj racun!Recite mu kako jednostavno ne mozete ziveti bez njegove ljubavi!Ako to ne upali,pripremite veceru i ucinite sve kako bi ste izbegli bilo koji oblik neslaganja!Neka oseti vasu ljubav,odvojte sto vise vremena,pazljivo slusajte sto vam prica,slazite se sa njegovim tezama!Kako Rakovi sporo pale,mozda cete ovo morati ponoviti par puta! LAV-davanje komplimenata i laskanje ce vas odvesti gde god zelite!Izvinite se zbog svog "greha" i naglasite kako ne zasluzujete njegovu ljubav!Obasipajte ga poklonima a posebno cokoladom i cvecem!Ucinite sve kako bi ste pokazali kako ste vredni njegove ljubavi,obucite se najbolje sto mozete!Lavovi su povrsni!Potrebno je da samo on uoci da se trudite i da ga zelite najvise na svetu i on ce prici vama! DEVICA-za pocetak se upristojite!Devica ne podnosi psovke ili prostakluke!Naglasite svoju prefinjenost!Na dogovoreni sastanak dodjite na vreme,sredite se,a ako vam dolazi u kucu obavezno sredite stan!Kupite lep poklon,ni slucajno romantican ili saljiv,najbolji izbor bila bi dobra knjiga!Ali nemojte ni gnjaviti,Device vole logicna objasnjenja vise od emotivnih apela! VAGA-pokazite sto vise zanimanja za Vagine aktivnosti!Izbrusite svoje konverzacijske vestine!Naravno,ne zaboravite svakako udeliti kompliment!Sve osobe rodjene u znaku Vage trebaju stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke!izvinite se jer Vaga mora znati da ste ozbiljni i da mislite to sto govorite!Dodajte malo romantike i uspeh nece izostati! SKORPIJA-slobodno upotrebite neke malo dramaticne gestove kako biste pokazali svoju odanost!Sto se tice Skorpija,govor je prejeftin,pa reci nece puno pomoci!Vazno je delovati kako biste zadovoljili Skorpiju!Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost!Mozda to znaci da cete se morati resiti neke stare navike,ili potraziti pomoc ako se radi o nekom ozbiljnijem problemu,ali jednostavno morate potpuno zavrsiti s'tim sto je prouzrokovalo prekid!Prituzbe i prigovore ovog znaka uvek uzmite ozbiljno! STRELAC-ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu!Strelcevi vole kucne ljubimce,i budete li dovoljno umiljati nece vam moci odoleti!Najbolje bi za pocetak s'njim bilo prihvatiti prijateljstvo i ne zuriti!Oni vise vaznosti pridaju drustvenom zivotu nego ljubavi,te biste se trebali uklopiti u njegovo drustvo!Sto pre postanete ponovo clan ekipe,pre cete se pomiriti! JARAC-budite iskreni i otvoreni!Jarac moze izdaleka nanjusiti laz!Ako ste vi zeznuli,priznajte i recite da cete biti bolji,da se vise nece ponoviti!Ali morate to i misliti!Prazna obecanja nece vas daleko dovesti!Oni dosta cene materijalnu sigurnost pa ce pomoci da kao za poklon pomirenja otvorite zajednicki racun ili kupite nesto sto ce pokazati kako verujete u zajednicku buducnost!Nikad ne zezajte Jarca,to je znak koji ne voli igranje! VODOLIJA-pozovite Vodoliju na razgovor uz kaficu!Nece moci odoleti razmeni misljenja!Oduprite se i ne podsticite bliskost!Ne skrivajte od njega nista ili ce vas odnos nastaviti stagnirati!Budite potpuno iskreni!Ako zelite da ostane s' vama sve mora biti potpuno otvoreno!Pokusajte uciniti nesto uzbudljivo,predlozite zajednicke aktivnosti! RIBE-sve karte stavite na osecajnost!Ribe ne mogu nikoga gledati kako pati!Budite manje posesivni i zahtevni!Iako je romanticna Riba ne moze podneti zatvor!Prihvatite cinjenicu da je ekstremno osetljiva i da se uvek prema njima treba ponasati sa posebnom paznjom!Budite sto nezniji i ljubazniji!Neka vam predje u naviku stalno iskazivanje ljubavi,ne samo u nekim posebnim prilikama!

Hvala puno,red coctail,na odgovoru...I ja moram da pohvalim tvoje textove-extra su-smeshni=skoro skroz tachni...
A evo da i ja dam mali doprinos...
Vec sam pisala o tome koji me znaci privlache,koji odbijaju,pa ne bih da ponavljam...Anyway,na osobi (mushkoj,naravno) prvo primetim osmeh...fasciniraju me lepi,beli zubi...Volim i kada imaju onako malo skupljen pogled...narkomanski... :) Volim momke koji imaju svoje svetove,koji su onako...pa,chudni,recimo...one koji se nikada ne otkrivaju do kraja...I moraju da imaju ono "neshto"...da budu posebni-drugachiji...da lepo crtaju,na primer..ili da su muzikalni i sviraju neki instrument (gitaru,po mogucstvu) ...ili da super voze roshke...ili skejt...ili tako neshto...volim excentrichnost-specifichan stil oblachenja,chudne frizure...
Ne volim one koji puno prichaju...tracharenje je, ipak, zenski posao, zar ne...? :lol: Izludjuje me uobrazenost "bez pokrica"...Kada mi neko kaze da slusha narodnjake,bezim glavom bez obzira...shto dalje...Ne volim uniformisanost..."diesel" stil... Ne volim one koji misle da imaju smisla za humor,a ustvari prosipaju neke odvratne seljachke fore...
pa,to bi bilo to,otprilke...ako se dosetim josh nechega,javljam...

marjaki,
На једној од претходних тема где смо се срели, рекла си да Ваге баш и нису за Девицу. Како то да ме онда Ваге толико привлаче. Знам једно 5 женских Вага, и све су ми невероватно привлачне, и фаталне, и прелепе.

Znash kako...ta kombinacija ti nikako nije za duze veze...Stoji da se Vage i Device chesto sparuju,ali verovatno ti je to neshto slichno kao sa Shkorpijama i Lavovima-prisutna je samo ta neka fatalna privlachnost,kako ti reche...Znam bar sedam takvih kombinacija (Devica-Vaga) i moji matorci,izmedju ostalog,ali ne znam ni jednu koja je uspela...Zao mi je shto te razocharavam,ali kad bash hocesh da znash... :) U svakom sluchaju ti probaj...Ako ti se toliko svidjaju te Vage,mogu malo da ti pomognem...Dve najbolje drugarice su mi Vage,pa znam shta vole...znam i inache,ali znam i iz iskustva...
1. Ne podnose momke koji non-stop prichaju o sebi...Vage vole da budu u centru paznje...
2. Daj joj komplimente,ali gledaj da to ne budu neke ustaljene fraze,nego smisli neshto originalno...
3. Vole momke koji su tajanstveni i koji se ne "otkrivaju" do kraja...
4. Vole lepe momke...Vage su estete i vole sve shto je lepo...
5. Od dechka ochekuju da bude zashtita i da uvek bude uz njih kada im je potreban (i ma koliko glumile nezavisnost,njima je jako potreban neko ko ce da im pruza sigurnost)
6. Sve Vage koje poznajem vole momke koji imaju puno prijatelja i koji su popularni u drushtvu...ako te jure devojke to je + za tebe,ako ne,moracesh puno da se potrudish... :lol:
7. Ne vole ozbiljne momke...znash...oni koji se ponashaju kao da su svi problemi sveta na njihovim ledjima i kao da imaju 77god. a tek shto su ushli u dvadesetu...kontash...?
8. Budi duhovit,ali ne previshe...Vage vole umerenost...one sve vagaju i kod njih nema mesta za bilo kakva preterivanja...
9. Nisluchajno nemoj da je prisiljavash na neshto shto ona ne zeli,jer ce se tada kod nje probuditi inat,pa tek onda nema nishta od toga...
10. Nemoj da je ubrzavash pri donoshenju odluka,jer ce to uzasno da je nervira...Budi strpljiv...ona ipak u svojoj glavi mora sve lepo da izvaga...

....To je sve chega trenutno mogu da se setim...ako mi josh neshto padne na pamet,recicu ti...Anyway,drzim ti palcheve da osvojish tu Vagu koja ti je tako neodoljiva...

P.S.red coctail.izvinjavam se shto sam ovde pisala neshto shto i nema bash veze sa temom,ali kad je vec tako radoznao,rekoh da mu pomognem... :)

Ma nema problema marjaki :D ,uvek mozes da uskocis sa nekim komentarima...!Bas si detaljno opisala svoje iskustvo sa drugim znakovima,sta volis i sta te privlaci,sta ne volis i sta te odbija...to se trazi!Naravno i drugima treba pojasniti ono sto ih zanima...!Pozz za tebe a i za zmajodbraj!Ne mogu se neke stvari generalizovati i reci bas tako "neki znak nije za taj znak" jer postoji dosta drugih stvari,aspekata koji ukazuju na suprotno!Eto,recimo taj primer slaganja Lava i Skorpije sto si spomenula se generalno opisuje kao fatalan i kratkotrajan zato sto su u pitanju suprotne prirode!Ja,recimo iz svog licnog iskustva kazem da nije tako,sto sam i pisala o tome i u svojim prethodnim postovima ovde,sa Skorpijama savrseno funkcionisem!Naravno,privlacenje postoji odmah na prvi pogled i ono je uvek prisutno,strast i ta neka srcanost su izrazene ali i u svakom drugom smislu sve moze i te kako da funkcionise!Pozz svima! :D

Smeh................ OVAN-njim vlada Mars i cesto je zbog agresivnosti ove planete najzabavnije i najsmesnije,kad zafrkava nekog drugog!Smeh je glasan,neobuzdan,a takve su i sale,cesto okrutne!Jakog ega,on ne prihvata salu na svoj racun i to mu je osnovna mana sto se smeha tice! BIK-nije sklon neobuzdanim zabavama,njegov je humor uvek suptilan i u granicama manira i lepog ponasanja,jer njim vlada Venera!Istrpece salu na svoj racun,i to bez uzvracanja!Od pravih prostackih sala do Merkurovih intelektualnih zavrzlama,uvek s'duhovitim predznakom! BLIZANCI-oni su i sami po sebi smesni!Bez obzira,jesu li majstori gegova,smesne pantomime ili prepricavanje viceva,njihov je zivot obogacen duhovitim pogledom na svet! RAK-iako radije slusa nego prepricava sale,to nikada nece biti nesto vulgarno!Ovo je porodicni covek koji zna kako reci mogu povrediti-makar reci bile izrecene i u sali!Zbog toga se oni ne ubrajaju u savrsene komicare!Jednostavno su uvidjajni prema drugima i presenzualni prema svemu! LAV-kao pravi zabavljac moze zablistati usled komicarske monodrame,te se moze reci da je zaista duhovit-ako zeli!Ne prezajuci ni od cega oni ce zablistati i pobrati buran smeh i aplauz!Ipak,kako je to samo jedna od strane glumacke raznovrsnosti,nece se zadrzati samo na tome! DEVICA-budimo iskreni-oni nisu rodjeni za sale i viceve,cak i smeh je tesko izmamiti u slobodnijem obliku!Osecaj manje vrednosti i osecaja zadovoljava li ili ne,koci Devicu u opustanju,a smeh je,ne zaboravimo,rezultat umeca opustanja!Ozbiljnost tesko otpusta cak i kada mu smeta u zivotu! VAGA-kao i ostali vazdusnjaci katkad su posebno raspolozeni za salu i doslovce blistaju neozbiljnoscu kojom zasmejavaju sve oko sebe!Ipak,suzdrzace se vulgarnosti,jer,ipak,Venera vlada ovim znakom!Udje li u ozbiljnije zivotne situacije,trazice duhovitu stranu,no pitanje je hoce li se usuditi podeliti je sa drugima! SKORPIJA-po prirodi mracan i tajanstven,ne znaci da nije sposoban za salu,upravo suprotno,oni mogu biti prilicno duhoviti,posebno sto se crnog humora tice!Ne stede nikog,pa ni sebe,i cesto do suza nasmejavaju okolinu! STRELAC-kao majstor duhovitosti okuplja siroku publiku koja ga sledi u stopu-ne znate li razlog zbog koga biste se nasmejali,potrazite Strelca!Od njegovih gestova do onoga sto govori,njegova je predstava i zabava svakako najbolja!Pod vladavinom Jupitera ima urodjeni optimizam i smisao za humor,koji nesebicno daruje svima! JARAC-Saturnov podanik tesko da razume sale,a smisljanje ide jos teze!Mozda je ozbiljnost kocnica za sve smesno,pa se ovi ljudi retko smeju,osim ukoliko u njihovom horoskopu ne preovladava nakakva lakrdijaska planeta!Za njega je zivot uvek ozbiljan,uvek na oprezu,on se ne zna opustiti i nema vremena za smeh! VODOLIJA-za njih je smeh samo povremeno utociste od revolucije,trke u nepoznato,no kad se dogodi,tada nema granica!Raspolozenje menja vise puta na dan pa naidje i duhovito razdoblje!Od crnog humora,pa sve do sasvim vulgarnih sala,Vodoliji ne smeta norma ni tradicija!A kad nisu raspolozeni,smeh jednostavno ni ne postoji! RIBE-isplivaju li po koji put iz mutne dubine,mozda se i nasmeju,svojoj muci najcesce,ali i nekoj ispricanoj sali!Nisu komicari po opredeljenju,pa se nakon tugovanja smeju sopstvenim zabludama!A njih otkrivaju relativno cesto!Ipak,optereceni svakodnevnim brigama uzivaju u zabavljackim talentima drugih!.................. :D

Izmedju ostalog,pisite ako vam je lakse ili zanimljivije za znakove a odnosi se na sl.kategorije:
1-Najuzbudljiviji i Najdosadniji znak
2-Najstrastveniji i Najromanticniji znak
3-Najemotivniji i Najhladniji znak
4-Najatraktivniji,Najlepsi i Najneupadljiviji,Najruzniji znak
5-Najludji i Najkonzervativniji znak
6-Najinteligentniji i "Sporo kapirajuci" znak
7-Najoptimisticniji i Najpesimisticniji znak
8-Najbucniji i Najstidljiviji znak
9-Znak koji sam najvise voleo/la i bio/la srecan/a
10-Znak koji sam najvise voleo/la i bio/la nesrecan/a
11-Da nisam rodjen/a u svom znaku bio/la bi koji znak
12-Moja osobina koja druge nervira
13-Moja osobina koju drugi vole
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Moram prva pa to ti je. Ja bih skoro o svemu po malo.
Najromanticniji znak je Rak.
Najemotivniji - zena Strelac ( Boze koliko puta mogu da zaplacu u toku dana, pa to je neverovatno ). Ako zelite sporu smrt, zena Strelac idealna za brak i prijatelja.
Najhladniji je Jarac.
Najludji - Vodolija i Blizanci.
Najinteligentniji - Vodolija i Blizanci.
Najoptimisticniji - Vodolija.
Najbucniji u poz. smislu - Vodolija.
Idealni za prijatelja po meni - Vodolija, Vaga, Skorpija
Najsujetniji - Vodolija ili sam samo ja takva
Znak koji sam najvise volela i bila nesrecna - Ribe i vise nikad nisam ni volela nekog tako
Da nisam rodjena u ovom znaku ( Vodolija ) bila bi - mozda Blizanac ili Skorpija ili Vaga
Osobine koje druge nerviraju - neodgovornost, lenjost, bahatost sa parama, tesko se vezujem
Osobine koju vole - optimizam, blesavost, odnos prema prijateljstvu i deci ( obozavam svu decu ) :D :D :D

Moje mišljenje je sledeće:
1. Najuzbudljiviji Ovan, najdosadniji Devica
2. Najstrastveniji Ovan, najromantičniji Rak
3. Najemotivniji Riba, najhladniji Jarac
4. Najatraktivniji, najlepši nemam objektivan odgovor
5. Najluđi Vodolija i Blizanci, najkonzervativniji Ovan i Rak
6. Najinteligentniji Vaga i Vodolija, sporo kapirajući Strelac
7. Najoptimističniji Blizanac, najpesimističniji Vodolija
8. Najbučniji Škorpija
9.Znak koji sam najviše volela i bila srećna Rak
10. Znak koji sam najviše volela i bila nesrećna Ovan
11. Da nisam rođena u svom znaku bila bih Vaga ili Škorpija
12. Moja osobina koja druge nervira: neodgovornost i bahatost sa parama
13. Osobine koju drugi vole: razumevanje, tolerantnost i otkačenost

Ovo moze da bude zanimljivo...Ovako,po meni:
najuzbudljiviji: Vodolija - najdosadniji: Devica
najstrastveniji: Shkorpija - najromantichniji: Riba
najemotivniji: Rak - najhladniji: Jarac,definitivno
najatraktivniji: Vaga - najneupadljiviji: Rak (ali ne i najruzniji )
najludji: Vodolija ili Strelac - najkonzervativniji: Devica
najinteligentniji: zavisi od gena, mada su Blizanci vodetji, ali su premazani, pa mogu da se prave glupi - "sporo kapirajutji" : Ovnovi,posebno zenski...neprevazidjene su (izvinjavam se,ali...) :)
najoptimistichniji: Blizanac - najpesimistichniji: Rak ili Riba...tu su negde
najbuchniji: Strelac - najstidljiviji: Rak
volela,bila sretjna: Jarac
volela,bila nesretjna: Shkorpija-kreten glupi! :)
da nisam Riba,bila bih Lav,definitivno
druge nervira to shto sam previshe osetljiva i lenjivica
drugi vole to shto sam uvek tu kada im zatreba, shto sam blesava i brbljiva, shto delim dobre savete

to bi bilo to...

Egipatski horoskop...........Za rodjene izmedju 01.01. i 02.02.-stiti Bog proroka-Amon;izmedju 03.02. i 04.03.-stiti Bog svete reke Nil-Sebek;izmedju 05.03. i 09.04.-stiti Bog plodnosti i bujne vegetacije-Oziris;izmedju 10.04. i 02.05.-stiti Bog istine-Ptah;izmedju 03.05. i 16.06.-stiti Bog zivota-Horus;izmedju 17.06. i 21.07.-stiti Boginja ljubavi-prelepa Neftis;izmedju 22.07. i 18.08.-stiti Bog munje i oluje-Set;izmedju 19.08. i 21.09.-stiti Bog zastitinik-Anubis;izmedju 22.09. i 15.10.-stiti Bog Sunca-Ra;izmedju 16.10. i 09.11.-stiti Boginja cuda-Izida;izmedju 10.11. i 03.12.-stiti Bog svetlosti,mudrosti i magije-Thot;izmedju 04.12. i 31.13.-stiti Boginja muzije i umetnosti-Hator......................!Ako vas zanima pitajte za znacenje,ako vec negde niste citali o tome!Pozz svima! :D

Jadni Bikovi...Pa,mozda su samo suvishe pasivni da bi se trudili da neko na njih obrati paznju... :)
Shalim se...meni Bikovi dodju kao neka zlatna sredina (umereni u svemu-nichega previshe,nichega premlo) , zato ih i nisam smestila ni u jednu od ovih krajnosti...Da je u pitanju bio znak koji najvishe jede...pa...tu bi, definitivno, bili shampioni... :lol:

Pa gajic :D svaka cast na ekspertnosti,uvek prva kao ono ko prvi devojci...ha,ha :D !Rodjeni izmedju 03.02. i 04.03.-Bog svete reke Nil-Sebek-veoma cenite lepotu i umetnost!Ponekad vas spoljasnja lepota i sjaj mogu sasvim zaslepiti!Ipak vi spadate medju najnaprednije osobe kada je rec o emocijama i seksualnosti!Originalni ste i neponovljivi!U emotivnim vezama imate najvise potrebu za intelektualnom razmenom i prijateljstvom!Osim toga ste i radoznali i ne volite da se vezujete za samo jednu osobu!Narocito u mladosti,skloni ste eksperimentisanju,pre svega na seksualnom planu!U svojoj potrazi za srodnom dusom spremni ste sve da probate!Radoznali ste i spremni uvek da prosirite svoje vidike!Brzog ste uma,dobrog zapazanja i imate sirok krug prijatelja!Veoma ste iskreni u emotivnim odnosima i ne podnosite lazi i mutne situacije!Sebek je Bog-krokodil,cuva svetu reku Nil i blago drevnog Egipta!Za vas je sacuvao umetnost da sa voljenom osobom ostvarite harmoniju i sklad!Jer,vi kad naidjete na pravu osobu,onda se vezujete za citav zivot!Tada ne postoji privrzenija osoba od vas!Vasa boja je plava,a oruzje kojim zavodite-vasa originalnost!Pozz! :D

Cao BikLav,ja sam napravila gresku pa ispravila,nije Amon nego Horus!Ako zelis imas listu s'pitanjima par postova nazad pa odgovori!Rodjeni izmedju 03.05. i 16.06.-Bog zivota-Horus-u ljubavnom pogledu ste nekad slicni leptirima!Nestalni ste i ne volite cvrste veze!Privlace vas avanture i nova poznanstva!Skloni ste i da zrtvujete svoju sigurnost u ime neceg novog,cak i kada time pravite neku glupost!Rado se upustate u avanture na putovanjima,ili sa nepoznatim osobama!Uradicete sve da zadovoljite svoju radoznalost!Posedujete strastvenu prirodu i oci koje su uvek zive,pokretljive i obicno svetle!Zivot i ljubav za vas su stalno traganje i nalazenje partnera i u jednom trenutku svaki od njih je onaj pravi!Za pravu ljubav je potrebno da se pojavi snazna i stabilna osoba!Neko ko moze da ukroti ovaj nemirni duh,a ipak da vam pruzi uzbudjenja koja volite!U svakom slucaju vas ne sme niko ogranicavati!Posesivne osobe vas guse i ne razumete se!Na srecu,vi uvek osetite takve osobe i klanjate ih se!U ljubavnom zavodjenju koristite sve sposobnosti,a najvise svoj bogati duh!Boja cilibara vasem izgledu donosi notu neznosti!Pozz! :D

Pozz wuda_mawa :D !Pa ni ja ne mislim da su Skorpije pesimisticne,intuitivne su i ko sto kazes umeju da procene ljude i situaciju,a dosta im treba da se otvore i pokazu svoje pravo ja,tu privilegiju imaju samo ljudi do kojih im je zaista stalo i onda ce uraditi sve za njih!Ako zelis imas listu par postova nize pa svrstaj znakove u kategorije kojoj mislis da pripadaju,imas i razne druge horoskope ovde da citas i jos po nesto,a evo s'obzirom da si nov/a,procitaj znacenje za tvoj znak i podznak,naravno nadjeno na netu-SKORPIJA-SKORPIJA-svet kojem tezi licnost rodjena u ovoj kombinaciji je......njen svet u kojem je ona apsolutni vladar,daleko od mesanja drugih ljudi!Izrazena introvertnost,okrenutost svom unutrasnjem zivotu i samoj sebi je opasnost koja se krije u ovakvom stavu ali istovremeno i introvertnost koja ne sprecava licnost da se suoci sa stvarnim zivotom,uz neverovatnu energiju,cak i kad nesvesno ostaje uvek iskljucivo na polju sopstvenih interesa,iz kojih su iskljuceni cak i najblizi!Tipicnom Skorpijom vlada erotizam,progoni je misao o smrti i genetski je obelezena poreklom!Njenu vec snaznu ljubav prema zivotu jos uvecava duboka egzistencijalna strepnja!Ziveti intenzivno,aktivno,groznicavo-za nju je nacin borbe protiv telesnih i duhovnih slabosti i sredstvo kojim psiholoski odlaze poslednji cas!Dupla Skorpija uziva samo u slozenim situacijama,i u skoro melodramaticnoj atmosferi,preterujuci u svemu!Razvijeno osecanje za apsurd moze katkad i da je obeshrabri,ali je cesce podstice da izaziva sudbinu i budi u njoj zelju da savladjuje i najvece teskoce!Instinktivno je agresivna,ali ta agresivnost moze da naudi njoj samoj isto koliko i drugima;njen ubod jeste delotvoran i moze da unisti neprijatelja,no isto tako moze i da izazove sopstvenu propast!Neiscrpno plodna,delatna,proizvodna i gladna samopotvrdjivanja,Skorpija-Skorpija je narocito spremna da se poigrava sa autoritetima ne bi li se pokazala superiornijom od njih!To je izraziti individualist,kadar da jednako snazno voli i mrzi,i ponekad opsednut sumnjom i spreman da zauzme ostar,gotovo neumoljiv stav!Ovo strasno bice poseduje veliku snagu koja hipnotise i koja mu omogucava da zgrabi plen!Nije vas nimalo lako upoznati,jer mnogo toga lezi prikriveno ispod vase povrsine!Cesto delujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba,a u sustini ste izuzetno komplikovano ljudsko bice,daleko osetljivije nego sto to pokazujete!Imate snaznu volju,pomalo rezervisani,drugima ulivate postovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti,do samog dna!Vi ste najintenzivniji i najmisteriozniji od svih ostalih Skorpija!Unutrasnji zivot i metafizicki smisao za vas je od velike vaznosti!Vi birate sve ili nista!Nista ne radite polovicno!Dopadaju vam se zamrsene situacije u kojima mozete dokazati svoju pronicljivost!Ono sto vas privlaci je moc,trazenje nje,sta god da radite!Morate se medjutim neprekidno cuvati svog sarkasticnog jezika,koji moze odvratiti ljude od vas!Postavljate mnogo pitanja,trazite da uspostavite razmenu sa drugim ljudima,ali razmenu psihickog tipa,no to vam ne ide uvek od ruke zato sto ste vi sami ispunjeni strepnjama i inhibicijama koje vas ponekad jednostavno paralisu!Seksualnost vam je gotovo preterano izrazena!Pripadnike suprotnog pola privlacite bez previse utrosenog truda!Vodite racuna o svojim mazohistickim ponasanjima u ljubavi ili riziku da se samounistite ako naidjete na neresive konflikte!Vi tacno znate sta hocete a sta necete!Pozz! :D

Back