Ovako @schatje,
cinjenica je da ce se neka vrednost naslediti, ali od strane zenske osobe sa oceve strane i to kad zadjes izmedju 38-39-te godine, do sredine tvoje 39-te godine. Od tvoje 14-te do tvoje 18-te godine su se desile promene u porodici majke ili samoj majci pa zato ima takvih komentara sa tvoje strane. Majka je ostala bez necega sto je mozda i moglo da bude njeno. Toga nema. Uskracena je na neki nacin ili osporena zahvaljujuci nekoj ili nekim muskim osobama iz svoje licne i svoje blize ali sire porodice. Ti tu da imas vajde, ne mozes. Sa oceve strane je pesma drugacija, znala to ili ne, i to zahvaljujuci samo jednoj zenskoj osobi koja moze da bude ili baba ili tetka ponajpre i sa kojom mozes da imas kontakte. Posebno ako postoji mogucnost da taj neko tamo ostane bez potomaka i nalazi se u nekom gradu koji je na vecoj vodi, moze da bude Beograd ili Zemun ili Novi Sad i zapamti, ti ides iz rodnog grada (oko 31-ve najverovatnije mada mozes pokusati i oko 24-te i 28-me godine ali je od 31-ve zasigurno) i kad odes, to ce tek kasnije da se sredi, samo od sebe, kad se najmanje nadas.
Zbog posla menjas grad i mesto ti je da odes i u drugi grad ili zemlju cak, da ne ulazim u detalje, ali kad odes, tada ti je i Beograd grad na vodi i dalje od mesta u kome se tada nalazis.
Pre svega hvala na odgovoru

Dok ovo citam, slazem kockice... zaista sa oceve strane imam tetku koja nema potomaka, zivi u Australiji, pored vode

Sto se majke tice, tu jedino moze biti nasledstvo stan koji ce ona i tetka (ili bi bar trebalo) da dele posle smrti bake... i jeste pored Dunava, ali o tom-potom.
A fascinirana sam ovim podatkom - stvarno je malo falilo da se u 24oj udam i odem u inostranstvo, u 28oj nije bilo takve mogucnosti, ali evo, za 6-7 meseci punim 30 pa cemo da vidimo dalji tok desavanja

Al aj bar nasledstvo da me krene kad vec nece ljubav

Hvala jos jednom