Ja bih rekao da se kalkulativno utiče na ljude, što će reći svjesno Namjere a NE-Svjesno Sebe-suštine-apsoluta.
Biće koje je Svjesno ZNA da sve što postoji postoji kao dio jedne Cjeline koja nastaje iz JEDNOG-apsoluta.
Svjesno Biće stoga, ne može uticati na ljude putem ovakvih teorija. Zašto?
Ovakve teorije su, svaka postojeća jedna od njih, bazirane na strahu. STRAH je oličenje NE-Svjesnosti Bića.
Moj savjet svakome koji hoće i želi da čuje:
"Kada god čujete nešto što u sebi sadrži dozu zastrašivanja, pa i najmanju, znajte da je u pitanju LAŽ koja je proistekla iz NE-Svjesne projekcije Bića.
Umjesto da se upustite u razmišljanja o toj laži...ODBACITE JE...bit' ćete za toliko mirniji i srećniji jer joj tad nećete davati hranu koju ta laž treba da bi postala vaša realnost.. Sama vaša moć da zapazite STRAH u teorijama daje vam moć da uzdignete svoju Svjesnost na viši nivo odakle ćete uvijek izlaziti neoštećeni njenom namjerom. To je prvi korak ka prosvjetljenju vašeg Duha."
Evo vam jedan primjer toga kako laž može da utiče na stvaranje realnosti:
Ako se sjećate Dejvida Koreša i 'Waco Texas' slučaja neke 'davne' 90-91. gdje je taj Dejvid ubijedio grupu ljudi da je on njihov MESIJA i prorekao im da se spremaju za sudnji dan (apokalipsu u kojoj će se suočiti sa snagama Đavola-države i u toj borbi nestati u plamenu itd.). To je bila Laž potkovana strahom, strahom koji ima moć da STVARA realnost.
Ono što se desilo je bilo emitovano na državnim televizijama širom svijeta (i Ja sam to gledao uživo) a ishod je bio predvidljiv:
1. ONI KOJI SU NAJVIŠE VJEROVALI U TU LAŽ...nestali su plamenu (doživjeli su ISTINSKU apsokalipsu).
2. ONI KOJI SU DJELIMIČNO VJEROVALI U TU LAŽ...opstali su uz opekotine, rane od metaka i sl. a onda prebačeni u zatvore (njihova apokalipsa se nije manifestovala do kraja jer su u nju dijelom svog Bića sumnjali).
3. ONI KOJI NISU VJEROVALI U TU LAŽ A IPAK SU BILI DIO GRUPE...konačno su počeli da
žive poslije tog doživljaja.
Shvatate li o čemu se radi?
Umjesto o apsokalipsi mislite o MIR-u...MIR će biti.

Vaše misli pokreću vaša djela.
Srećno!